Har lige fået skiftet batteri til min iPad - 799 kr. batteri er ikke blevet bedre snarer tværtimod har brugt de 3:45 h og den er nede på 40%. Ikke tilfredsstillende.

L'entreprise a répondu

2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

Jeg fik problemer med min computers…

Jeg fik problemer med min computers blæser og havde brug at få den udskiftet. Når jeg efter ca 2 ugers ventetid fik min computer tilbage, så larmede den nye blæser betydeligt mere end den originale. Men det største problem er at jeg ikke ved hvad de har lavet med mit batteri? For efter reparationen har jeg brug for at have min laptop indkoblet i væggen hele tiden, ellers dør den direkt, når man trækker stikkontakten ud.
Så enten har de fjernet batteriet helt, mens de skiftede min blæser, eller så har de ødelagt batteriet. Venter stadigt på at høre fra de om hvad der er sket...

27 janvier 2025

Rodebutik

Kort før jul fik jeg et problem med et SD-kort. Der var sket et eller andet så hverken min pc eller mit kamera kunne læse det. En af venner anbefalede mig PCIT Service. Jeg skulle ikke have lyttet til ham. Jeg afleverede kortet til PCIT kort før Jul og fik at vide at der ville gå et par uger. Da jeg kom igen var der ikke sket noget. Vi aftalte at jeg skulle komme igen ugen efter. Der var heller ikke sket noget. Jeg havde i mellemtiden selv fundet et program som kunne ordne mit problem. Så jeg henvendte mig for at få kortet igen. Nu kunne de ikke finde det! Jeg har været derinde flere gange for at få kortet igen. De har en enkelt gang forsøgt at give mig et helt andet kort tilbage (håber ikke at de har givet mit kort til en anden). Når jeg henvender mig får jeg den samme sang hver gang. "Det skal nok dukke op, prøv at komme igen". Personalet er sådan set venlige nok, men hvad hjælper det når der ikke er styr på sagerne.

11 juin 2024

Købte skærmreperation (ny touch screen)…

Købte skærmreperation (ny touch screen) i dag 09.11.22 til en Motorola Moto G30... super hurtig service (indlevering kl. 10/udlevering kl 14)... ved ikke om det var en fejl at prisen kun var 499 kr, men man brokker sig jo ikke over en lav reperations-pris... syntes dog at nye skærm har nemt ved at "mærke forkert" ifht. påtænkte berøring... ? ... måske sidder nye skærm lidt løst (?)... det er trods alt kun 2-3 mm klæbeflade (som nemt "bliver træt") langs mobil-chasiets kant som holder LCD-skærmen fast... dette med mindre skærm-reperationen er suppleret med ny dobbelt-klæbende tech-rep-tape (?).

9 novembre 2022

Havde en god købsoplevelse i går

Havde en god købsoplevelse i går. Jeg gik ind fra gaden for at købe en mobilholder til bilen. Ekspedienten hjalp mig og viste produktet frem. Prisen var rimelig, og jeg følte mig godt behandlet.

23 juillet 2022

Ikke imponeret over nyt batteri :-(

24 mai 2020

Hej Peter.
Vi beklager, at du ikke er tilfreds med det batteri reparation. Vi tilbyder 2 års garanti. du er velkommen, så vi kan kontrollere, hvad der er problemet. absolut nyt batteri skal fungere som nyt.
vi vil forsøge at give dig den bedste service for at gøre dig lykkelig.

Rep. af I-pad.

Reparation for løb som forventet

18 mai 2020

Réponse de PCIT Service

Hej Bent tak for jeres anmeldelse. vi sætter pris på den

Udbedring af skade uden sure miner

Jeg afleverede min ipad til batteriskifte og aftalte ekspresinstallering. Det blev fikset på 2 timer
Desværre var reparationen gået ud over skærmens trykfølsomhed og jeg måtte afsted igen. Dette blev udbedret med et smil og en undskyldning ....og uden beregning under henvisning til deres 2 års garanti. Ingen sure miner her.

17 mai 2020

Réponse de PCIT Service

Hej Jørgen. Tak for jeres anmeldelse. vi sætter pris på den