Har precis kommit hem från Apex Week fr Kreta. Har haft en helt amazing vecka med bästa gänget P&D Group. Varit med länge och kan inte tänka mig en bättre utbildning för trading och investeringar. Att... Voir plus
Hade förmånen att vara med Apex Week på Kreta där upplägget var fullt fokus på trading tillsammans med en grupp som hade samma mål framåt. Målet med resan var att hinna med 6 månaders arbete på en... Voir plus
Det var inte en bra, men det var en mycket bra upplevelse och givande på alla sätt och vis. Man fått mycket kunskap och hjälp från DE BÄSTA, kunde man gå framåt med sin tradingutveckling. Det fanns f... Voir plus
P&D Group har hjälpt mig att utvecklas som trader. Gruppen delar sina analyser på ett tydligt och pedagogiskt sätt, och man får förklaringar till resonemangen bakom, inte bara signaler. Det har... Voir plus
Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang har började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras i dessa utbildningarna som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag. Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier. Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem de har förmånen att vägleda och stödja.
Bankgatan 1a, 22352, Lund, Suède
- +46 73-593 10 43
- info@pdgroupsweden.se
- pdgroupinvestmentsandeducations.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
En komplett grund för framgång
Jag uppskattar helheten i mentorskapet med både det rent teknisk analytiska och mindset biten. Det ökar möjligheten till framgång både i trading och - som en fantastisk bonus - i livet som helhet.
Jag är väldigt nöjd med P&D Group…
Jag är väldigt nöjd med P&D Group Investment! De har professionella och engagerade coacher som verkligen hjälper till att förstå marknaden och utvecklas som trader. Rekommenderas varmt!
Jag känner mig omhändertagen från…
Jag känner mig omhändertagen från början till slut, jag känner att dem verkligen vill att jag lyckas. Man får obegränsat med stöd. Så kunniga, ödmjuka och trevliga!
Så bra
Så bra, om du verkligen vill du LÄRA dig om trading gå PD Groups utbildning.
Bra upplägg
Bra upplägg, lätt att förstå. Bara man håller till din tradingsplan så kan alla lyckas!
zero support service
zero support service . they canceled appointment without notify you or never apologize you after canceled not one time several times. please before you join them think twice . boring
Super kursen
Det är en super utbildning som du har användning av hela livet
Hos PD Groupe har vi kontinuerliga Zoom med Q & A
Det som jag tycker är superbra hos PD Group är alla Zoom möten med kontinuerliga uppdateringar och Q&A. Varje elev har en personlig Coach.
Fantastisk utbildning och coaching.
Fantastisk utbildning och coaching.
Steg för steg utbilning och mänskliga coacher. kan verkligen rekommendera.
Seriös utbildning med pedagogiska coacher
Det är lätt att följa deras utbildning och går att göra hemifrån i sin takt även om man följer sin grupp. Seriöst upplägg med bra stöd från både coacher och ens månadsgrupp. De är noga med att det är ett jobb som man själv måste göra men finns som stöd hela tiden för att se till att man håller sig på banan och undviker att det blir chansningar utan att man följer sin strategi. Min coach Jojje är oerhört pedagogisk och stöttar i det läge man befinner sig.
Superbra coachning!
Superbra coacher som lär ut och peppar mig som relativt ny trader! Personlig coaching och live trading varje vecka. Rekommenderas starkt!
Landest bästa trading community
Det P&D lär ut med sina coacher är riktigt bra. Grunder och några strategier, men inte minst att behärska sitt mindset och följa sin plan.
Bästa utbildningen för dig som vill…
Bästa utbildningen för dig som vill lära sig mer om trading och investeringar. Uppskattar veckomötena som handlar om investeringar och marknaden samt min coach Niklas Klang som jag kan kontakta när jag har frågor om min trading
PD Group är ett seriöst och…
PD Group är ett seriöst och kunskapsrikt företag inom trading och investeringar. Alltid gott bemötande. Trevlig stämning i webinarer och sessioner.
Rekommenderas varmt!
Marina Udén
Man är i goda händer under sin resa till att bli en trader som blir lönsam
Det finns en massa bra inspelade videos som man ser när det passar en. Om man kör fast finns det hjälp att få. Varje vecka är det flera lärorika onlineseminarier som man deltar i. Man har också en personlig coach som man möter varje vecka.
Toppen betyg hela vägend group har erbjudit mig en helt…
Pd group har erbjudit mig en helt fantastisk väg in att på ett pedagogiskt sätt få även mig att tro på att jag kan lära mig att trada med positiva resultat. Mycket kompetenta och duktiga coacher samtidigt som nätverket av alla andra i utbildningen är jättetrevligt.
Tack för att ni finns!
Bra struktur på tradingundervisningen…
Bra struktur på tradingundervisningen som följs upp med personlig coaching för att få till en extra edge. Ingår omfattande material och det finns många tradingstilar att välja på, finns alltid en stil som passar.
Ni/vi är grymma :)
Det bästa jag har hoppat på! Jag har lärt mig otroligt mycket och dessutom fått vänner för livet, vilket är ett stort plus. Suveräna coacher och ledare som verkligen stöttar och inspirerar. En fantastisk upplevelse som jag verkligen rekommenderar.
Mentorskapet kring aktiemarknaden
Mentorskapet kring aktiemarknaden är helt fantastiskt. Dennis förklarar alla webinarier och lektioner på ett tydligt, pedagogiskt och engagerande sätt, vilket gör det lätt att förstå även mer komplexa ämnen.
Mycket bra utbildning med kunniga…
Mycket bra utbildning med kunniga coaches och bra community. Dennis är inte bara kunnig men också väldigt ödmjuk person. Jag kan också rekommendera Philippa som är en av de bästa coacherna med mycket energi