Heerlijke leuke fleurige jurk
Heerlijke leuke fleurige jurk , zit heerlijk voor de warme dagen. Kleed mooi af en draagt zalig.
In 2009 is Peet kleding & accessoires begonnen als trendy boetiek en inmiddels uitgegroeid tot een online en offline classy beleving in het prachtige nieuwe pand aan het Simon Carmiggelthof 9 in Leidschenveen. Peet kleding & accessoires is een winkel voor elke vrouw! Door de mix van verschillende merken en prijsklassen is er aanbod voor iedereen. De persoonlijke aandacht en eerlijk advies in een gezellige sfeer maken het shoppen bij Peet een feestje. De inkoop wordt verzorg door Petra, zij is vanaf jongs af aan actief in de modebranche. Elke nieuw seizoen zoekt zij met zorg de beste collecties voor haar klanten uit en denkt daarbij ook vaak aan haar vaste klanten, doordat zij zelf dagelijks in de winkel aanwezig is kent zij de meeste dan ook persoonlijk.
Simon Carmiggelthof 9, 2492 JR, Den Haag, Pays-Bas
Mooie kleding van Triple nine. Wassen, drogen en direct weer aan!
Ik vind de jurk heel mooi had hem al in het blauw.
De stof is ook goed.
Hele lekkere korte broek, tenminste niet van die korte pijpen. Zit perfect
Fijne winkel met mooie en trendy kleding. Goede hulp bij het vinden van de juiste outfit.
Fijne winkel met vriendelijke dames! Helpen goed en ik ga er tevreden weg!
Weer blij met deze leuke blouse.
Altijd trendy kleding bij jullie 👌
En een goede, nette en snelle levering 👍
Fijne roze top, kleur precies zoals voorbeeld. Ziet er chic uit, maar draagt makkelijk