En helt igennem fantastisk og professionel støtte i forbindelse med låneomlægning af mit realkreditlån. Dejligt at kunne føle sig helt tryg ved, at alt hvad der bliver sagt, også holder vand. Man b... Voir plus
Lisez les avis des autres
Efter 2 mislykkedes forsøg på selv at skifte bank i forbindelse med huskøb, blev vi henvist til Jesper fra Pengeindsigt. Efter at havde hørt vores historie og fået kendskab til os som familie, f... Voir plus
Vi har med Jespers hjælp kunne realisere vores drøm! Han har været vores uundværlige led gennem hele processen, som aldrig var lykkedes uden hans hjælp. Alle burde have en vejleder på så fagligt d... Voir plus
Fantastisk sparring med Jesper. Vi havde brug for økonomisk råd og vejledning mht huskøb derfor kontaktede vi Jesper. Vi havde et rigtig godt møde, hvor han viste sig at være en fremragende sparr... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Uvildig og nærværende økonomisk rådgivning – tilpasset dig. Økonomi handler ikke kun om tal – det handler om dig, dine drømme og dine mål. Vi tilbyder uvildig og nærværende økonomisk rådgivning, der tager udgangspunkt i netop dine ønsker og behov. Uanset om du ønsker at skabe overblik, optimere din økonomi eller planlægge fremtiden, er jeg her for at hjælpe dig. Vores mål er at give dig klarhed, tryghed og konkrete løsninger, der passer til din unikke situation. Med fokus på:
Coordonnées de contact
Slotsgade 13-17, 3400, Hillerød, Danemark
- 81989802
- info@pengeindsigt.com
- pengeindsigt.com
Alle burde have en uvildig økonomisk rådgiver!
Alle burde bruge en uvildig økonomisk rådgiver, for det sparer én masser af tid og penge! Vi har været super glade for Jespers hjælp og kompetencer. Han hjalp os i mål med købet af vores hus, han klarede forhandlingerne med banken og var god til at rådgive og formidle til os undervejs. Med de penge vi har sparet via Jespers forhandlinger med banken, tror jeg ærlig talt ikke at det har været en udgift for os at bruge en uvildig rådgiver.
Jesper er en meget erfaren og menneskelig rådgiver, som har den senest nye viden om det finansielle marked. Vi kommer helt sikkert til at bevare kontakten til ham fremover, til brug når vi skal omlægge lån, optimere vores økonomi osv.
Vi har fået en fantastisk rådgivning
Vi har fået en fantastisk rådgivning - både ved låneomlægning og investeringer - af Jesper, som har gjort det langt nemmere for os at forstå og få et helhedsbillede af vores finansielle muligheder. Jesper kan forklare selv de svære ting, og gøre det forståeligt for os, og vi er, og har været fuldstændig trykke ved den rådgivning vi har fået.
Super professional uvildig rådgiver
"Pengeindsigt er en super proffesionel uvildig rådgiver.
Vi har modtaget rådgivning i alt fra husbelåning, fritidsbolig køb, pensionsoverblik, og investerings optimering.
Alle emner varetaget hurtigt og med fokus på personlig service og tillid. Vi fik pengeindsigt til at varetage den direkte kontakt med banker, ejendomsmægler, og pensionskasse selskab gennem en general fuldmagts overdragelse.
På den måde blev det meget simpelt for os at få overblik og gennemføre de aftalte justeringer i vores overordnede økonomi.
Carsten S"
Jeg har haft en fremragende oplevelse…
Jeg har haft en fremragende oplevelse med den økonomiske rådgiver Jesper hos Pengeindsigt. Fra start til slut har han ydet en service, der er både professionel og personlig.
Jesper tog sig tid til at forstå mine specifikke behov og gav mig en klar og letforståelig rådgivning. Hans indsigt i økonomiske spørgsmål er imponerende, og han var altid tilgængelig for at besvare mine spørgsmål, uanset hvor store eller små de var.
Jeg følte mig tryg ved Jesper fra første møde, og hans venlige og imødekommende tilgang gjorde hele processen meget behagelig. Kan varmt anbefales til alle, der har brug for kompetent økonomisk rådgivning.
Tusind tak for en fantastisk service!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.