Jeg giver Pensioneksperten 5 stjerner. Første opkald var af Mikkel, der fulgte mig trygt igennem processen for at kunne udfylde tingene for derefter at Joachim ringede mig op og fortalte hvordan min p... Voir plus
Jeg har haft den bedste oplevelse med pensionseksperten.dk. Meget professionelle opkald, hvor mine pensioner er grundigt gennemgået. Jeg har længe gået og været bekymret for mine pensioner og ha... Voir plus
Behagelige samtaler og hurtig tjek af mine pensions ordninger. Helt igennem en god oplevelse. Jeg vil klart anbefale andre at tage kontakt til dem og få et tjek.
Har haft et pensionstjek, og de venlige mennesker gjorde et godt stykke arbejde. Min pension var, som den skulle være, så det var godt, men dejligt at få det bekræftet. En varm anbefaling herfra.
Écrit par l'entreprise
Her finder du artikler om emnerne der rør sig indenfor pension, så du kan blive både klogere, mere oplyst og få ro i sjælen.
Danemark
- pensionseksperten.dk
Demande des avis aux clients
Behagelig oplevelse
Behagelig oplevelse. En ærlig og oprigtig samtale, med udgangspunkt i mine behov.
En rigtig god oplevelse fra en meget…
En rigtig god oplevelse fra en meget flink medarbejder.
Tilfredshed med samtalen
Jeg var glad for at modtage de oplysninger, I gav mig, og det var en behagelig samtale. Jeg er meget tilfreds.
Super god service og rigtig søde…
Super god service og rigtig søde medarbejder som er godt til at guide en
Fin og hurtig information-hurtig…
Fin og hurtig information-hurtig afklaring på muligheder.
Har haft et pensionstjek
Jeg blev ringet op
Jeg blev ringet op, vedr. at pensionseksperten gerne ville gennemgå om jeg var godt dækket ind i forhold til pension. igen igen
De ringer konstant. de har fået beske på at stoppe med at ringe mange gange!!!
De stopper nok før de styrer dine penge 100%
Den sidste andelmeldelse blev slettet at trustpilot.
samme ind hold.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
de har ringet til mig før
de har ringet til mig før. Godt nok har de et vis nr, men de her 70 numre de ringer fra som jeg synes jeg er være end ikke vis nr, for du kan alligevel ikke ringe tilbage til dem. Jeg tager telefonen og det tager en hel del lang tid før vedkommende siger hvor han er fra, men starter en klassisk sælger telefon intro ved at sige "pænt goddag". udtrykket pænt goddag stammer fra den klassiske Kay og Andrea. Jeg svarede derfor at jeg ikke var interesseret da jeg ikke gider at have sådan en børne præsentation. Dernæst blev jeg nød til at tvinge sælgeren til at sige hvem han var fra, så det kom meget sent. efter 4 minutter bad jeg ham om at jeg ikke gad tale med ham og han ville tale videre selvom jeg bad ham stoppe. Kort sagt jeg har aldrig hørt om pensionseksperten og deres side, men sikken en fin side har, da må jeg da sige. Så ja jeg afsluttede opkaldet før sælgeren fik sagt næste sælger trik, som er "det er så fint" igen et eller andet børne udtryk, som er blevet populær at sige for telefonsælgere. ak ja.

Réponse de Pensionseksperten
God og hurtig hjælp
Lyn svar
Der gik under en 1/2 time så fik jeg at vide at min pension PKA er tip top.
Det skal siges at jeg ikke havde taget telefonen hjemme, da den skrev spamopkald. Jeg sad i bilen og var selvfølgelig skeptisk i starten, men blev kun mødt med venlighed. Jeg tjekkede selv anmeldelser på trustpilot og deres hjemmeside og det så alt sammen fornuftigt ud og jeg fik som sagt en hurtig afklaring.
Professionelt, dygtigt og venligt personale
Professionelt, venligt og dygtigt personale.
Fordi vi altid får tudet ørene fulde af at man skal være påpasselig med at klikke på links i sms’er, gik jeg i stedet direkte ind på pensionsinfo, hentede rapporten og sendte til Pensionseksperten. Det drillede rigtigt meget da jeg skulle downloade PDF-filen på min telefon, så jeg kunne sende den til dem. Medarbejderen, jeg snakkede med, gav mig videre til en IT medarbejder og så lykkedes det. De var begge venlige og hjælpsomme hele vejen igennem.
Efter cirka 30 minutter blev jeg ringet op af en af analysemedarbejderne. Det viste sig at min pension er lige som den skal være og at pensionseksperten ikke kan gøre noget. Igen, en venlig medarbejder, som tog sig god tid til at forklare, hvorfor alt er som det skal være.
"Pensionseksperten" er APC's forlængede…
"Pensionseksperten" er APC's forlængede arm. Modellen bygger på at "optimere" din pension ved at flytte den til APC, ved at tage ca. 1% i årlige omkostninger mod at løbende vurdere forskellige udbydere, men resultatet for mig blev at min pension blev hos det samme pensionsselskab i årevis. APC får derefter kickback fra både dig og pensionsselskabet. I mit tilfælde kontaktede jeg pensionsselskabet og overtog samme vilkår - dvs. både jeg og pensionsselskabet sparede.
Årsagen til denne anmeldelse er, at pensionseksperten fortsætter med at ringe til mig trods jeg talrige gange har frabedt mig at blive kontakter nogensinde igen. De er ligeglade.

Réponse de Pensionseksperten
God oplevelse med Joachim