Pentakel coaching en training Avis 7

À propos de l'entreprise

1. Conseiller
  2. Conseiller familial

Écrit par l'entreprise

Pentakel Coaching voor Ouders is een coachpraktijk welke zich richt op het ondersteunen van moeders die vastlopen in het moederschap. Door middel van systemische begeleiding (familieopstellingen), spiegelend kijken naar gedrag van kinderen en coachende ondersteuning, helpt Pentakel moeders met meer zelfvertrouwen en rust in hun ouderschap te staan. Door een holistische benadering helpt Pentakel moeders in hun persoonlijke ontwikkeling, waardoor ze niet alleen hun gezin liefdevoller kunnen begeleiden, maar zelf ook gelukkige en tevreden ouders worden.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

De reden dat ik dit programma ben gaan volgen.

De reden dat ik dit programma ben gaan volgen, is omdat ik geen ruimte voor mezelf voelde, er veel drama was. Hoe meer afstand ik wilde, hoe meer mijn zoon verbinding zocht. Ik probeer nu meer bewust hem toe te laten en tijd nemen voor knuffelen en op schoot zitten.
Ik zie dat we mede dankzij dit programma, kleine stapjes vooruitzetten nu. Het gaat nu makkelijker om hem elders te laten slapen en hij kan al gerust eens alleen spelen, wat hiervoor niet lukte. Ik gaf ook vaak te veel keuzeruimte. Nu geef ik hem dat niet meer altijd. Hij wilde s avonds nog van alles doen, alvorens de dag af te sluiten, en nu kader ik hem meer daarin. Ik voel dat ik nu beter op mijn plek ben als moeder en zou de cursus zeker aanbevelen. Het geeft je echt inzicht in waar je kind jou spiegelt en andersom.
Moeder voor zoon van 6 jaar

12 mai 2026

Heel boeiend

Heel boeiend, vriendelijk en aangenaam, waar ik weer verder mee aan de slag kan... Bedankt voor het Spiegelmoment.

7 mai 2026

Réponse de Pentakel coaching en training

Graag gedaan en dank voor je lieve reactie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg fijne webinar gevolgd bij Anke

Erg fijne webinar gevolgd bij Anke. Fijn om naar te luisteren, duidelijk, goede inzichten en ze neemt iedereen goed mee in de chat, ook fijn om zowel een openbare als privechat te hebben zodat je in de openbare elkaars bevindingen kunt lezen en in de privé app bijvoorbeeld je vragen kunt stellen die je liever niet met iedereen zou willen delen. Ook mooi dat je zoveel meer kunt bereiken door vooral ook naar jezelf te kijken, je kind is een spiegel van jezelf (als kind) en het gedrag van je kind zegt dus vooral ook iets over jou

18 mars 2026

Réponse de Pentakel coaching en training

Dank je wel Mariska, heel fijn dat je erbij was en natuurlijk voor je mooie review!

Anke legt het heel duidelijk uit

Anke legt het heel duidelijk uit
Veel ouders kunnen hier wijsheid uit halen
Ze moeten wel anders leren kijken
Alleen dan komen ze verder in verbinding met hun kind En hun ouders

16 février 2026

Réponse de Pentakel coaching en training

Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te lezen dat het webinar duidelijkheid geeft: dat anders kijken naar gedrag je kan helpen weer in verbinding te komen met je kind

Hele mooie ervaring

Anke creert een hele fijne en veilige sfeer. Erg belangrijk om je echt te kunnen openstellen voor deze ervaring.

Was een hele waardevolle bijeenkomst en ik ga zeker nog een keer terug komen.

5 novembre 2025

Réponse de Pentakel coaching en training

dank je wel en hopelijk tot snel :-)

Geweldig

Geweldig! Prettige, fijne sfeer en connectie met Anke. Ze Weet de essentie van het "probleem" te pakken, mooi te verwoorden en met de vertaling op zo een fijne en persoonlijke manier te raken. Echt een aanrader voor iedereen die denkt: wat moet ik met dit gedrag van mijn kind doen?
Zo kan je toch aan de slag, zonder dat je kind een behandeling nodig heeft, want wat er in jou als ouder zit, dat is waar het om draait.

14 décembre 2024

Réponse de Pentakel coaching en training

Dank je wel voor deze mooie review Naomi. Dank voor je vertrouwen en fijn dat ik je op deze manier heb kunnen helpen.

Ademcirkel met prachtige inzichten

Prachtige, bijzondere en levensveranderende ervaring gehad tijdens de ademcirkel. Veilig met de begeleiding van Anke een echte reis door mezelf kunnen maken met inzichten die niet in woorden te vatten zijn. Dankjewel lieve Anke!

5 novembre 2025

Réponse de Pentakel coaching en training

Heel graag gedaan! Het was inderdaad een magische avond van positieve transformatie.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus