Performance Base Avis 16

1. Coach particulier
  2. Service de fitness et nutrition
  3. Programme d'entraînement physique
  4. Centre d'amincissement

At Performance Base, we’re a private PT studio where the focus is simple: you, your goals, and your progress. No overcrowded gym, no guesswork, no generic plans. Just proper coaching, real support and results you can actually feel. We work closely with each client to build a personal training plan that makes sense for their body and their lifestyle, whether the goal is fat loss, strength, better movement, or just feeling good again. Every session has a purpose, and every step is backed by experience, knowledge, and genuine care. Our studio also offers EMS training, infrared sauna and recovery tools. But what people appreciate most is the atmosphere: private, welcoming and focused, with trainers who are truly invested in your success. If you’re looking for a place where you’re seen, supported, and pushed in the right way, a place where your results actually matter, you’ll feel at home here!

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

16 avis

Aucune trace de demande d’avis

Fantasitic service

This is no ordinary commercial gym; everything here focuses on providing clients with personal training sessions, which is why all the facilities are designed in such a way to fit this aim. I have had several personal training sessions with Tyla, and I must say that this guy does his job fantastically well. Being an experienced and professional trainer who knows a lot about different kinds of trainings, Tyla manages to give each session its individual character and push me to achieve better results.

Highly recommended!

8 juin 2026

Thank you Nimantha!

Best PT and PT studio in town!

Tyla is a great personal trainer! he has a lot of knowledge and it is always fun to train with Tyla!
The PT studio is great too, it is very clean, private and has all the equipment you need! Overall, it is a fantastic place that gives me a lot of new energy! I highly recommend this PT studio and Tyla as your personal trainer!

12 juin 2026

Réponse de Performance Base

Thank you, appreciate it very much!

En riktigt personlig PT upplevelse

I mitt tycke är detta den bästa PT upplevelsen jag har haft (har testat PTs på SATS och andra mindre gym) där man blir pushad att maximera sin träning men utan att det går till överdrift. Träningen anpassas såklart efter mina mål och begränsningar (t.ex. dåligt knä) och uppdateras löpande i takt med att jag utvecklas. Det går även att få hjälp med att planera måltider etc.

Gymmet i sig är nytt och riktigt fräscht. Det är även alltid ordning och reda på all vikter och maskiner.

19 mai 2026

Réponse de Performance Base

Tack så mycket Martin, det uppskattas verkligen!

Ett väldigt fräscht gym med mycket…

Ett väldigt fräscht gym med mycket utrustning. PT Tyla kan pusha en till gränser man aldrig trodde. Alltid med ett bra välarbetat schema. På 1 1/2 år har min kropp förändrats och har blivit så mycket starkare Hade inte hänt någon annanstans.

8 avril 2026

Réponse de Performance Base

Tack snälla för de fina orden! Så roligt att få följa din resa och se vilken fantastisk utveckling du gjort, du har jobbat hårt och resultatet är verkligen välförtjänt 🙌

Mycket bra gym

Mycket bra gym. Både jag och min man tränar med Tyla. Individuellt anpassad träning. Tyla fixar motivationen även för oss som hatar gymmet 🤩

8 avril 2026

Réponse de Performance Base

Tack snälla! Så kul att få träna med er båda och hjälpa till att göra gymmet lite roligare 🤩

Super!

I have been training with Tyla for almost two years. Lots of achievements during this time. I really recommend it.

6 avril 2026

Réponse de Performance Base

Thank you! So happy to be part of your journey and see everything you’ve achieved over these two years. Amazing work as always Hamid🙌

Bra och personligt anpassad träning

Bra och personligt anpassad träning. Engagemang och humor från tränaren. Väldigt välutrustat gym som har allt som behövs.

5 avril 2026

Réponse de Performance Base

Stort tack, det uppskattas verkligen! 🙌 Ser fram emot att fortsätta köra tillsammans 💪

Riktig bra upplevelse hela vägen

Riktig bra upplevelse hela vägen! Proffsigt och engagerad tränare. Mycket bra utrustad ställe. Rekommenderars starkt!

7 avril 2026

Stort tack Maxim! 🙌 Betyder mycket, vi kör vidare 💪

Bra träning

Bra och personlig träning med Tyla.

19 mars 2026

Uppskattar det Christoffer! 🙌

Unikt upplägg med ett gym för sig själv.

Superfina fräscha lokaler, personligt och inspirerande.
PT konceptet funkar klockrent för mig med att få coatchning och råd samt ett träningsupplägg som fungerar för mig de dagarna jag inte är där.

3 avril 2026

Réponse de Performance Base

Stort tack Björn! 🙌 Grymt imponerad av jobbet du lägger ner vecka efter vecka, det ger verkligen resultat 💪

Bästa PT:n jag har haft!

Jag letade efter en personlig tränare då jag kände att jag inte utvecklades eller kunde/vågade pusha mig själv i träningen. Från att ha tyckt att styrketräning är lite av ett ”nödvändigt ont” så tycker jag nu att det är jätteroligt tack vare Tyla. Till exempel trodde jag att jag bara klarade absolut max en minut i plankan. Jag klarade 3 och en halv minut när Tyla direkt satte mig på prov och sa att jag klarade mer. Jag hade aldrig vågat köra marklyft på egen hand förut men tack vare Tyla så känner jag mig nu trygg att göra det och tycker det dessutom är riktigt kul! Tyla är mycket kunnig, stöttar, peppar en och har precis allt jag söker hos en personlig tränare. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer!

17 mars 2026

Réponse de Performance Base

Stort tack, det betyder verkligen mycket! 🙌 Är så imponerad av din utveckling och hur du vågar utmana dig själv, riktigt kul att få vara med på din resa 💪

Testade EMS träning hos Tyla på…

Testade EMS träning hos Tyla på Performance Base, och kan starkt rekommendera denna träningsform hos Tyla! Mycket tidseffektivt och man får verkligen "value for your time". Rekommenderar Tyla och Performance Base starkt!

3 avril 2026

Uppskattas Alex! Kul att du gillade EMS, riktigt bra jobbat 💪

En savoir plus sur les différents types d'avis.