PerfumeBey Avis

4,5

Ik volg perfume bey al een tijdje op tiktok en heb uiteindelijk toch een parfum besteld, bij ontvangst merkte ik de top geurtje en kwaliteit hiervan. Daarna gelijk 3x besteld en nog steeds even heerli... Voir plus

Als het kon had ik 10 sterren achtergelaten, Perfecte gastvrijheid en zeer goeie kwaliteit. Valt nergens op terug te komen, alles was top. Aanrader!

DE geuren zijn een kopie van de originele wat jammer maar helaas niet lang blijft hangen. De geur blijft zoals ze beweren niet zolang hangen of het moet per geur verschillen Je kunt beter de dupes hal... Voir plus

Al half jaar klant bij perfumebey, uitstekende kwaliteit! Snelste bezorging en beste prijzen! Hij is 24 / 7 beschikbaar voor contact en ook beantwoort hij alles! Respect voor deze man !

1. Parfumerie
  2. aussi dans
  3. Fournisseur de cosmétiques et de parfums

PerfumeBey is een Nederlands parfummerk gespecialiseerd in hoogwaardige Extrait de Parfums met een luxe geurbeleving voor een toegankelijke prijs. Onze collectie bestaat uit een breed assortiment zorgvuldig samengestelde geuren voor dames, heren en unisex. Dankzij de hoge concentratie parfumolie zijn onze parfums ontwikkeld voor een intense en langdurige geurbeleving. Bij PerfumeBey staan kwaliteit, betaalbaarheid en persoonlijke service centraal. Van de samenstelling van onze geuren tot de verpakking en verzending: we streven ernaar iedere bestelling met zorg te behandelen. Naast parfums blijven we ons assortiment uitbreiden met verschillende geurproducten voor thuis en onderweg. PerfumeBey – luxe geurbeleving, zonder de luxe prijs.

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

85 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Autoparfum

Lekker geurtje, echt een aanrader

3 juin 2025

Réponse de PerfumeBey

Wat fijn dat je er tevreden mee bent. We hebben ons taak goed vervuld dus❤️🔥

Hele lekker geurtjes het blijft ook erg…

Hele lekker geurtjes het blijft ook erg lang hangen

29 mai 2025

Réponse de PerfumeBey

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 😊
We doen ons best om geuren te creëren die niet alleen heerlijk ruiken, maar ook lang blijven hangen dus dit soort feedback maakt ons echt blij. Bedankt voor je vertrouwen in PerfumeBey! 💛

Top kwaliteit parfums

Top kwaliteit parfums en het eten is ook lekker is perfecte zaak veder alles goed in oorde

29 mai 2025

Réponse de PerfumeBey

Wat leuk om te horen dat je zowel van het eten als van onze parfums hebt genoten! 🍽️✨
We streven ernaar om in alles topkwaliteit te bieden dus het doet ons goed dat je dat zo hebt ervaren. Bedankt voor je mooie woorden en je bezoek aan onze zaak. Je bent altijd welkom! 🙌

Heel tevreden!

Heel tevreden!
Binnen 1 dag geleverd,
kwaliteit is top en geurtjes gaan heel lang mee!
Ik heb veel bedrijven geprobeerd maar Perfumebey steekt er wel boven uit voor mij.

15 février 2025