Perfume Lounge - Amsterdam Avis 17

4,6

1. Parfumerie

Al meer dan 15 jaar is Perfume Lounge dé bestemming voor liefhebbers van niche parfums – zowel online als in onze boutique in Amsterdam. Onze collectie is met zorg samengesteld en biedt een mix van wereldwijd gerenommeerde merken naast avant-garde en opkomende parfumhuizen. Samen met ons gespecialiseerde team delen we met liefde onze kennis en helpen we je graag bij het vinden van een geur die echt bij je past. Met persoonlijk advies en een exclusieve selectie parfums hopen we iedereen die ons bezoekt een bijzondere geurbeleving te bieden.

4,6

Excellent!

I ordered some fragrances and samples from Perfume Lounge and all I can say is, they`ve done a wonderful job. When buying full bottles, my wishes for specific samples were always considered and when there was an issue, they reacted promptly and solved the problem gracefully. The bottles and sample vials are well packed and even marked as fragile (something I always ask for when buying perfumes, and some seller simply ignore this). I would love to buy more samples from them, but the shipping costs to Germany are a bit high for sample orders... But I will surely order from then again whenever I need a full size perfume!

14 janvier 2025

Amazing experience, happy customer

We visited their shop during our trip to Amsterdam. Amazing place and staff. Great experience! And then we found out that they also sell online and ship to many other countries.
Since then, we made two purchases. No issues. 👌 Also, asked for specific samples with our orders - we were never let down.

29 novembre 2025

De Perfume Lounge is een waar geurenparadijs

De Perfume Lounge is een waar geurenparadijs. De geuren zijn kwalitatief goed, prijs/ kwaliteit is goed en de geuren zijn bijzonder en zijn geen merken die in de grote ketens worden verkocht. Het advies is vriendelijk en uitgebreid en helemaal toegespitst op de persoon. Het is duidelijk dat de dames veel kennis in huis hebben.

29 mars 2025

Top winkel met fantastisch aanbod

Vakkundige en zeer vriendelijke mensen die me met veel geduld begeleid hebben naar m’n uiteindelijke keuze. Een enorm aanbod met fantastische geuren maakt dat ik mezelf elke keer weer een andere mooie fles gun. Top winkel dus!
Voor een echt mooi exclusief parfum kado moet je hierheen!!

6 mars 2025

Fantastisch

Fantastische winkel met mensen die weten waar ze het over hebben. Prachtige en heerlijke parfums en advies op maat. Aanrader!!

28 mars 2025

Geweldige service en een parfumhemel!

De mensen bij Perfume Lounge zijn echt geweldig — altijd vriendelijk, behulpzaam en met een geweldig gevoel voor wat bij je past. Hun advies klopt gewoon altijd. Dankzij hen heb ik een parfumcollectie opgebouwd waar ik elke dag van geniet. Mijn absolute lievelings zijn Maison Francis Kurkdjian - À la rose en BDK - Bouquet de Hongrie — allebei prachtig en elegant. Ze hebben zulke mooie merken in huis en ik blijf telkens weer ontdekken en uitbreiden. Volgende maand ga ik zeker weer langs. Een droomplek voor iedere parfumliefhebber.

3 avril 2025

Prachtige Niche winkel in Amsterdam

Prachtige Niche winkel in Amsterdam
Heel goed advies en klanten service van de professionele medewerkers.
Ik raad iedereen aan om Perfumelounge een keer te bezoeken als je in Amsterdam bent, zelfs voor de mensen minder bekend met parfum.

7 avril 2025

Een parel in Amsterdam Zuid

Een parel in Amsterdam Zuid! Houd je van heerlijke geuren? Hier moet je zijn! Medewerkers die er verstand van hebben en je helpen kiezen.

6 avril 2025

De PerfumeLounge in Amsterdam is een absolute aanrader

De unieke collectie hoogwaardige en avantgarde nichegeuren en het professionele advies maken een bezoek aan de PerfumeLounge tot een van mijn meest favoriete uitjes! Ook de Home & Lifestyle producten en de huidverzorgingsproducten zijn van hoge kwaliteit en een feest voor de zintuigen. Geen bezoek aan Amsterdam zonder een bezoek aan de PerfumeLounge.

2 avril 2025