In the process of ordering a pergola. So far had a lot of dealings with their support, a Deni Karimov. He is super nice and helpful, making this (expensive) descision a lot easier.
Beställde precis min pergula av Maria. Fantastiskt bemötande med en stor vänlighet och tydlig genomgång av både pris och ingående delar i beställningen. En stor guldstjärna.
Fantastisk bra support när jag hade en del som var sönder. Kontaktade supporten och fick fantastisk bra och snabb respons och hjälp från Deni Karimov. Mvh Tore
Ofantligt dåliga på återkoppling. vi saknade delar i leveransen samt att LED-strip plus trafo var trasiga. Har hållit på med dessa ärenden sedan i Juli..... De svara ibland på mejlen att de skall ta... Voir plus
Very stylish Products. Very exiting customer Journey. Very very good and Short term Customer Support!
Fantastisk bra support när jag hade en del som var sönder.
Mvh Tore
Beställde precis min pergula av Maria.
En stor guldstjärna.

Réponse : Pergolux Sverige
In the process of ordering a pergola.
So far had a lot of dealings with their support, a Deni Karimov.
He is super nice and helpful, making this (expensive) descision a lot easier.

Réponse : Pergolux Sverige
George Dalen helped me in a very professional way to sort out all the details in my special order of my Pergolux nr 3 and 4 :)

Réponse : Pergolux Sverige
Mycket trevligt bemötande och otrolig service. Kan starkt rekommendera detta företag!

Réponse : Pergolux Sverige
Great service. Really happy with the time I got for all my questions.

Réponse : Pergolux Sverige
Snabb, pedagogisk och hjälpsam personal, Deni Karimov! Han hjälpte verkligen vårt planeringsstadie. Ser fram emot att få vår pergola levererad.

Réponse : Pergolux Sverige
Jamie Borg på Pergolux tog tag i en knepig fråga och agerade professionellt.

Réponse : Pergolux Sverige
Leverans kom när den skulle, trevlig chaufför som hjälpte till.

Réponse : Pergolux Sverige
Mycket bra support, lätta att komma i kontakt med, vänliga, snabb återkoppling.
Upplever pergolan som mycket stabil, gedigen och prisvärd. Sidoskydden är toppen bra.

UPPDATERING 26 augusti 2025:
Efter flera försök att få svar på våra mejl nådde vi till slut kundservice via chatten, eftersom det varit omöjligt att få någon återkoppling via mejl. Vi har nu fått ett kompensationsförslag – 3 500 kr, vilket motsvarar mindre än 5 % av köpesumman (82 700 kr). Det är enligt vår mening helt oskäligt, särskilt med tanke på att vi ännu inte kunnat använda pergolan överhuvudtaget och att ärendet har pågått under hela vår- och sommarsäsongen.
Vi väntar fortfarande på att delarna ska skickas – enligt uppgift ska det ske den 2 september. Vi återkommer med uppdatering när vi vet om detta verkligen sker och om felet åtgärdas.
Vi har köpt en fristående pergola från Pergolux för 82 700 kr, som tyvärr visat sig vara en mycket frustrerande investering. Produkten har ett konstruktionsfel i öppningsmekanismen som gjort att hängrännan skurits sönder – och trots att detta reklamerades i god tid har vi inte fått någon leverans, ingen orderbekräftelse och ingen lösning på problemet, trots att det nu gått flera månader.
Det som gör oss mest besvikna är inte bara produktens fel, utan att det är väldigt svårt att få kontakt och konkret hjälp från kundservice när det handlar om reklamationer. När man är i köpprocessen är de mycket tillmötesgående och snabba – men när något går fel upphör nästan all kommunikation. Vi har skickat flera mejl, laddat upp filmer och bilder, fått vaga svar – och sedan tystnad.
Vi har haft tekniker på plats flera gånger och lagt både tid och pengar på att försöka lösa något som borde ha hanterats av leverantören. Nu har hela sommaren gått utan att vi kunnat använda pergolan, och fortfarande är varken felet åtgärdat eller den trasiga delen ersatt.
Vi avråder starkt från att köpa en så dyr produkt från Pergolux om du förväntar dig support om något går fel. Det är en fin produkt – men utan fungerande support blir det ett mycket dyrt och frustrerande projekt.

Snygg.
Snygg och bra. Älskar den.
Lätt att sätta upp? Nja tog tid och man bör vara händig men 2 personer löser det. Lång leverans tid och värdelös lång leverans för att få liten del som inte fanns med i paketet. Har snart gått 2månader och har fortfarande inte fått fästet till ett sidoskydd.

Réponse : Pergolux Sverige
Beställ inget från dom bara krångel från dag ett!
Bara massa bortförklaringar mm.

Réponse : Pergolux Sverige
Fantastisk produkt men totalt obefintlig kundtjänst.
Har försökt chatta, maila, ringa men inget svar. Fick leverans men delar fattades. HELT OMÖJLIGT att få tag på någon person för att få hjälp.
på deras hemsida finns ett telefonnummer till "prata med en expert" - där svarar INGEN varesig på säljteamet eller kundtjänst

Réponse : Pergolux Sverige
Mycket bra passform och gedigen byggsats känns som bra kvalite.

Réponse : Pergolux Sverige
En savoir plus sur les différents types d'avis.