4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Det hyggeligste glasperlekursus!

Jeg har lige været på glasperlekursus hos Perle-Lai sammen med min mor, og det var en helt fantastisk oplevelse! ✨

Det var utrolig spændende at prøve kræfter med glasperler, og vi endte med at lave nogle virkelig fine perler, som vi er så stolte af. Anne-Mette, som underviste os, var helt fantastisk! Hun var både super dygtig, tålmodig og virkelig god til at forklare og lære fra sig. Hun skabte en tryg og hyggelig stemning, hvor man følte sig godt guidet hele vejen.

Vi kan varmt anbefale kurset til andre, uanset om man er nybegynder eller bare nysgerrig på at prøve noget kreativt. Det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer der!

29 avril 2026

Jeg har været på kursus og det var en…

Jeg har været på kursus og det var en virkelig god oplevelse. Det var super hyggeligt ❤️ Anne-Mette er både sød, sjov, dygtig og god til at lære fra sig ❤️
Jeg kan klart anbefale det til alle der har lyst til at prøve at lave glas engle og glas perler ❤️

27 septembre 2023

Fantastisk medfølende

Fantastisk medfølende, forstående og hjertelig kvinde der står bag.
Og virkelig smukke smykker
Tros min fejl 40, redder AnneMette mig, oveni det betaler hun faktisk den ekstra porto, der grundet min fejl, kom på.
Her handler jeg uden tvivl igen.
Tak for dig.

13 septembre 2023

Anne-Mette lukker dig ind i den helt…

Anne-Mette lukker dig ind i den helt fantastiske verden som glaskunst er på hendes kurser. Det er 2 timer fyldt med faglighed men mest af alt nærvær og kærlighed til det hun laver. Du er den eneste kursist og det er ro og masser af tid til dine kreative evner kommer frem. Hun møder dig lige der hvor du er og formår at udfordre dig helt tilpas på teknikker og færdigheder. Der kreeres alt fra glasperler til engle til smileys som kan bruges i alverdens sammenhænge om det er halskæder armbånd nøgleringe eller maskemarkører til strik og hækling. Jeg har været afsted flere gange og er slet ikke færdig med at komme hos Perle-Lai og Anne-Mette. Så er du bare lidt kreativ og nysgerrig på den her helt vindunderlige verden så forkæl dig selv med et glaskursus hos Perle-Lai

23 mars 2023

Hurtigste webshop på nettet!!

Første gang jeg har handlet hos Perle Lai og jeg blev SÅ overrasket!!! Bestilte i aftes og kl 09.00 i dag fik jeg besked fra PostNord, at pakken lå i boks til mig.
Varerne var pakket utroligt fint ind og de håndlavede smykker er helt fantastiske. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Perle Lai. Tak for en dejlig oplevelse.
Ordre #26100

29 octobre 2021

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra
Har i dag modtaget de skønneste små engle, en til hver af mine børn, nøgleringe til mig og min mand, vil helt klart anbefale englene til andre
Det er ikke sidste gang jeg køber noget fra jer🙏

13 juillet 2021

Jeg er fan

Har i dag modtaget to smukke nøgleringe med skytsengle.
Et par til mine forældre og et andet til mine svigerforældre.
Glæden var MEGET stor! 🌼☀️
Rigtig god service og super hurtig levering

20 avril 2020

Annemette er så sød og imødekommende …

Annemette er så sød og imødekommende overfor ens ønsker. Jeg glæder mig hver gang jeg får en pakke ind af døren til at åbne og se hvad der er i, på trods af at jeg ved hvad jeg har bestilt. Alle ting kommer i en lille fin æske, forsvarligt pakket ind. Jeg kan varmt anbefale Annemette og hende fine glassmykker <3

16 juin 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit