Jeg kan kun rose denne shop som har en ualmindeligt god og venlig kundeservice, og fine, kønne produkter, som føles meget personlige . Desuden fik jeg mine varer smukt indpakket og med en sød hilsen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde set et armbånd via Perle Fryd smykkers Instagram, som jeg bare måtte eje. Jeg købte tre smukke armbånd og et par fine øreringe. De er utrolig smukke og meget elegante. Jeg er vild med mit kø... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har fået de smukkeste smykker fra Perle Fryd, der lever op til den smukke æstetik og elegance, som også hjemmesiden giver indtryk af. Jeg har tidligere modtaget smykker derfra, og er utrolig glad... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg mindes aldrig at have oplevet en webshop, der kontakter kunden (mig i det her tilfælde) fordi jeg ikke har anvendt en rabatkupon, men det gjorde Signe. Kundeservice i absolut verdensklasse! Sm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Perle Fryd Smykker leverer håndlavede smykker, som bliver designet og lavet i Danmark. Smykkerne er af gode materialer i form af sterling sølv (925) (m/u forgyldning), smukke ferskvandsperler og forskellige halvædelsten.
Skamlingvejen 151, 6093, Sjølund, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de Perle Fryd Smykker
Hurtig levering, smukke smykker og særdeles god service! 🌹Og så er indpakningen simpelthen så fin og særlig 😍

Réponse de Perle Fryd Smykker
Hurtig afsendelse trods bestilling sent i december. Der er gjort ekstra ud af oplevelsen, når man åbner pakken

Réponse de Perle Fryd Smykker
Vild med smykket hurtigt leveret og tak for den fine indpakning

Hurtig og venlig betjening - flot produkt! Rigtig god købs-oplevelse

Réponse de Perle Fryd Smykker
Har handlet flere gange hos Perle Fryd, og er altid tilfreds, både med kvalitet og service.
Jeg anbefaler klart alle at handle hos Perle Fryd.

Réponse de Perle Fryd Smykker
Det var en uforglemmelig fryd at handle med Perle Fryd Smykker. Det var en rigtig god oplevelse, og de har et flot udvalg af unikke smykker.

Réponse de Perle Fryd Smykker
Super dejlig service og hurtig behandling. Alt super her fra

Réponse de Perle Fryd Smykker
Jeg skrev og ønskede en bestilling, Det var så god en dialog om mine ønsker, og resultatet blev super godt!
Ovenikøbet hurtigt eksekveret og leveret! Glæder mig til næste køb :)

Réponse de Perle Fryd Smykker
Super god service, og føler sig godt tilpas som kunde. Og smukke smykker til rimlige penge. 👍🥳☺️☀️❤️

Réponse de Perle Fryd Smykker
Smykkerne blev ekspederet lynhurtigt, er af superhøj kvalitet og til fornuftige priser.
Vil bestemt kigge forbi denne webshop igen, hvis jeg har brug for et ekstra smykke.

Réponse de Perle Fryd Smykker
Det er bare nogle rigtig flotte og fine smykker 😘😍🥰og der er taget hånd om min pakke og indholdet er kommet helt og fint frem hvilket er virkelig dejligt 👍😊👍😊

Réponse de Perle Fryd Smykker
Jeg er så glad for mine smykker fra Perlefryd! ✨ Kvaliteten er virkelig lækker, og de ser præcis ud som på billederne. De er nemme at style på kryds og tværs, og jeg får altid komplimenter, når jeg har dem på. Jeg har allerede udset mig et par nye favoritter til min ønskeliste.

Réponse de Perle Fryd Smykker
En savoir plus sur les différents types d'avis.