À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Perlesmuk finder du et udvalg af smykker med ferskvandsperler, sten & krystaller. Smykkerne er altid håndlavet med kærlighed. Da smykkerne laves med naturmaterialer vil hvert et smykke være unikt og sit helt eget. Hos Perlesmuk vil du mærke at hver og en ordre bliver behandlet med kærlighed. Det skal være noget specielt at modtage en pakke.
Coordonnées de contact
Semvej, 9550, Mariager, Danemark
- kontakt@perlesmuk.dk
- perlesmuk.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Fantastisk service 🥰
Fantastisk service 🥰 - laves efter ønske som giver smykkerne sit eget personlige præg.

Super flot
Wow hvor er det nogle flotte smykker. Spændt på hvad konfirmanden siger til dem.

Réponse de Perlesmuk
Virkelig flot halskæde❤️ hurtig levering…
Virkelig flot halskæde❤️ hurtig levering og fint pakket ind. Her handler jeg gerne igen og vil gerne give de bedste anbefalinger😊

Réponse de Perlesmuk
Alt var som det skulle være👍
Helt igennem fantastisk service og…
Helt igennem fantastisk service og vildt smukke smykker🌸✨

God kundeservice
God kundeservice. Lidt irriterende at man ikke kan kontakte virksomheden telefonisk.

Virkeligt flotte smykker
Virkeligt flotte smykker, og rigtig god kvalitet. Vil klart anbefale at købe derfra.

Flotte produkter og hurtig service 😍
Det er tredje gang jeg køber smykker fra perlesmuk, og det er klart ikke sidste gang!
Flotte produkter og hurtig service 😍

Rigtig god oplevelse
Har flere smykker fra Perlesmuk. Alle smykkerne er af lækker kvalitet. Flotte klassiske og tidsløse smykker, til en god pris. Derudover fantastisk sød og hurtig service!:-)

Réponse de Perlesmuk
Super flotte smykker i lækker kvalitet!
Super flotte smykker i lækker kvalitet!
Låsen på mit armbånd gik i stykker, men Marie yder fantastisk service og fik det repareret 🤩

Købte de smukkeste øreringe
Købte de smukkeste øreringe, og fik Marie til at lave en halskæde til mig der matchede. Varerne blev leveret i fin æske og lidt sødt var med i posen. De bedste anbefalinger herfra.

Réponse de Perlesmuk
Smukke og unikke smykker til billige priser
Smukke og unikke smykker til billige priser. Jeg er simpelthen så glad for alle mine smykker fra Perlesmuk og bærer dem hver dag, hvis ikke 24/7. Smykkerne er i super god kvalitet og er holdbare ned til mindste detalje.
Ekstremt god service. Jeg skrev og efterspurgte en halskæde der passede til et armbånd jeg tideligere havde købt. Få dage efter stod jeg med den fineste halskæde. Jeg bærer halskæden og armbåndet hver dag.

L’expérience Trustpilot