Snabb och utmärkt service. Vågen bra men hoppar mellan siffrorna. Är de andra liknande vågarna i ert sortiment lika känsliga? Jag arbetar med en stödgrupp för utsättning av läkemedel och kommer rekomm... Voir plus

fantastiskt. Beställde på fredag em. Besked om leverans från Tyskland kl 18.30 fredag kväll. Söndag, utlovat leverans måndag "innan kvällen". En liten plump att chauffören på UPS tyckte det var lite... Voir plus

Prisvärd tevåg som tar väldigt lite plats tack och lov. Displayen har ett blått sken som enkelt kan stängas av om man vill. Drivs med vanliga AAA-batterier. Vågen kom kalibrerad, så det är bara att bö... Voir plus

Bra packat , bra kvalitet på vågen,snabbt leverans. Jag är mycket nöjd med den.Den är inte så stor som jag tänkte och tar inte så mycket plats. Använder varje dag vågen och eftersom jag är en rik... Voir plus

1. Magasin de matériel de cuisine

Informations provenant de diverses sources externes

Peroett är ett företag som erbjuder vågar till de flesta ändamål. Vi har även ett eget märke på vågar. Vi ger oss inte förrän du som kund är nöjd med ditt köp hos oss.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

126 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

YHA20

Är väldigt nöjd med min våg. Man får se till att kontrollera efter ett par vägningar för att vara helt säker. Använder min till krutladdningar.

7 juin 2015

Trevligt och kunnigt bemötande

Jag upplever att jag blev trevligt bemött på telefon då jag ringde och ställde frågor om produkten, en elektronisk våg. Vidare upplevde jag att den jag pratade med förstod mina frågor och mina behov, och gav mig sakliga svar.

Den svenska bruksanvisningen saknade en del information, men den tyska innehöll lite mer kött på benen, oklart för mig om företaget själva översatt till svenska och utelämnat vissa delar.

En transportsäkring föreföll saknas i förpackningen, men vågen verkar visa rätt ändå (+/- 0.03 % FSD) utifrån de kalibrervikter jag använder, så den verkar inte ha tagit uppenbart skada under transporten. Oklart för mig om företaget glömt återställa transportsäkringen efter leveranskalibreringen, eller om den saknats från fabriken.

19 mai 2015

Toppenbra!

Beställde en perfekt precisionsvåg till kanonpris som landade i brevlådan på några dagar. Toppen!

14 mars 2015

Prisvärt, snabbt och smidigt

Köpte en våg för små vikter med hög noggrannhet. Och som titeln antyder så levererade Peroett snabbt, smidigt och med ett bra pris.

9 mars 2015

Te våg modelnummer YHC6 499kr

Bra packat , bra kvalitet på vågen,snabbt leverans.

Jag är mycket nöjd med den.Den är inte så stor som jag tänkte och tar inte så mycket plats. Använder varje dag vågen och eftersom jag är en riktig tedrickare då måste jag väga exakta mängder.

10 février 2015

Utmärkt

Ja det blir nog inte mycket bättre än så här. Bra info på sidan, smidigt köp, bra leveransinfo och snabb leverans. Toppklass!

9 février 2015

Suveräna!

Blixtsnabba, mycket kundorienterade och utmärkta produkter till väldigt hemula priser. Allt gott!

9 février 2015

Snabb och korrekt!

Bra och korrekt information, smidiga betalningslösningar och snabb frakt med tydlig statusinformation! Dvs all man kan begära! Mycket nöjd!

24 septembre 2014