Min telefon krascha vid uppdatering. Min reserv-telefon hade batteripaj. Telespecialisten fixxad detta på några timmar på plats. Felsökte, bytte batteri, återställde, fixade båda lurarna direkt! Och t... Voir plus

Kan inte få bättre service! Jag har varit flera gånger hos Phoneix i Lidköping och reparerat telefoner och IPads. De är helt suveräna. Vänliga, ärliga och väldigt tillmötesgående. Jag åker 3,5 mil... Voir plus

Efter batteribyte i min IPhone får jag hela tiden upp ett meddelande att det inte är ett originalbatteri som är isatt. Går inte att ta bort detta meddelande. Påtalar detta för Er personal på butiken i... Voir plus

Leverans dröjde och ringde för mer info. Visades sig att de inte fanns i lager men på väg in. Vid beställning stod att det fanns i lager. Ingen info om fördröjningen vilket ni borde informerat om. Nu... Voir plus

1. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  2. Service de réparation de téléphones

⚡ Alltid bra priser hos PHONEIX. Vi genomför reparationer på telefoner från Apple, Samsung och Huawei!

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

942 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,2

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dålig bemötande

Var vid eran butik på Erikslund Västerås, personalen satt och pratade drack energidryck och hade ingen koll om att kund stod vid disk. Vi frågade om en kontak vad priset var och när jag sa att jag skulle ha kontakten så tappade personal fokus så vi fick ropa ”halllå” så hon låste upp kontakten så vi fick betala . Blev nöjda till slut i alla fall.

11 avril 2024
Avis spontané

Besökte butiken i Varberg i fredag.

blev totalt missnöjd. Ringde i lördags bara förklara min dåliga upplevelse med reparationen, mannen som svarade, vart så trevlig, och så hjälpsam. Så bokade en tid, och gick in, omöjligt att inte bli nöjd med hans jobb och bemötande, du är världens bästa proffesionellt person.
Fantastisk service, väldigt profesionellt service och perfekt ljudnivå på att ha kunden i fokus, totalt nöjd, toppen upplevelse. Löste en problem som de andra sa till mig; det går inte göra bättre. som jag trodde ej..... att det går inte. Du är en stjärna, du gör en fantastiskt jobb.!👌🙏🙏🙏

23 mars 2024

Gå inte hit

Gå inte hit! Oprofessionellt och fruktansvärt okunnigt.
Lämnade in en telefon för lagning av sprucken skärm. När jag återkommer för att hämta har de gjort sönder hela skärmen och telefonen är till skillnad från innan obrukbar. Med beskedet att de visade sig ”visst” att skärmen de hade inne inte fungerade.
Så nu står jag helt utan telefon i en vecka tills skärmen kommit. Utan förvarning. Sämsta jag någonsin varit med om!

2 février 2024
Logo de PHONEIX

Réponse de PHONEIX

Hej Anna, ojdå detta var ingen vidare, skicka ett mail till oss på info@phoneix.se så ska jag se till att du blir kompenserad.

Dåligt batteri efter skärmbyte

Bytte skärm på min iPhone och efter detta tar det en hel dag att ladda mobilen.
Först funkade inte den trådlösa laddningen alls, utan tjöt konstigt när jag försökte ladda den på detta vis. De bytte då tillbaka till en originaldel som de först hade tagit bort. Har inte haft något problem med laddningen innan men i butiken förnekar de att det har något samband. Otroligt sammanträffande? Jättebesviken och önskar att jag gått till någon som använder originaldelar istället. Jag brukar inte lämna dåliga recensioner i vanliga fall men eftersom de inte brydde sig om mitt problem så känner jag att jag behöver göra det nu.

16 janvier 2024
Logo de PHONEIX

Réponse de PHONEIX

Hej Hanna, vad tråkigt att höra! Det verkar som det har skett ett fel av butiken. Kontakta vårt huvudkontor på mail så ska vi se till att lösa detta åt dig. Skicka ett mail till info@phoneix.se

Snabb leverans, tyvärr va fel bita med till telefonen men det löste dom utan extra kostnad och skickade med nya skruvar.

20 décembre 2023

Kan inte få bättre service!

Kan inte få bättre service!

Jag har varit flera gånger hos Phoneix i Lidköping och reparerat telefoner och IPads. De är helt suveräna. Vänliga, ärliga och väldigt tillmötesgående. Jag åker 3,5 mil enkel resa för att lämna mina grejer till dem bara för att är så bra. Om något inte är värt att laga så säger de det. Det är alltid snabb leverans när man lämnar in något. Jag har absolut inget att klaga på. Tack för ert fina bemötande!
Gunilla

18 décembre 2023