Photosbyroed v. Lars Roed Avis

2. Photographe publicitaire
  3. Galerie d'art
  4. Magasin de peintures
  5. Cours de photographie
  6. Studio de photographie (portraits)

À propos de Photosbyroed v. Lars Roed

Écrit par l'entreprise

Mit navn er Lars Roed og jeg er en prisvindende dansk landskabsfotograf fra Ribe, som er ejer af Photosbyroed og Galleri Vadehavet.

Jeg er: Årets Fotograf 2021/2022 – Natur & Dyr – dff/Dansk Fotografisk Forening

“Best of Nation” vinder ved World Photographic Cup 2022 (WPC Fotograflandsholdet 2020)

“Best of Nation” vinder ved World Photographic Cup 2020 (WPC Fotograflandsholdet 2022)

“Bedste læserskud” vinder i Digital Foto magasinet 2019 (Nordens støreste fotomagasin)

“Fine Art Photography Awards (FAPA) 2019” – Landscape 2nd place winner

“Fine Art Photography Awards (FAPA) 2020” – nomineret med 4 billeder i 2 kategorier

“2 x Honorable Mention” – The International Photography Awards™ (IPA) i “Fine Art Landscape” kategorien

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Dark Sky workshop kan kun anbefales

Jeg har deltaget i Dark Sky workshop på Mandø med Lars. Det var en fantastisk og lærerig weekend.

Selvom vejret ikke var med os, blev der kørt igennem på teori og praktiske øvelser. Holdet var ikke større end at der var gode muligheder for personlig coaching og tips.

Derudover har jeg købt Lars's bog og den er super flot og inspirerende.

1 mars 2025

Réponse de Photosbyroed v. Lars Roed

Mange tak for de pæne ord! Rigtig glad for workshoppen kunne bruges 😊

Foredrag med Lars Roed i Fredericia Fotoklub

Fredericia Fotoklub har haft fornøjelsen af et foredrag med Lars Roed. Lars gav et foredrag, der både var fagligt og personligt. Vi fik et fint indblik i Lars' s måde at tænke fotokunst og han delte rundhåndet ud af sine tips, tricks og erfaringer. Lars får de bedste anbefalinger for sit foredrag

5 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

En super og udbytterig fotoworkshop ved…

En super og udbytterig fotoworkshop ved Vadehavet med Lars Roed. Er en dygtig formidler med gode pædagogiske evner til at lære fra sig og give tid og plads til at øve det nye stof. Kan kun anbefale Lars Roed, hvis man vil lære at finde og tage billeder af de små landskaber i landskabet.
Lars Roed er en dygtig, sympatisk og behagelig person/forograf at være sammen med

3 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

En virkelig god og udbytterig workshop…

En virkelig god og udbytterig workshop hos Lars Roed, som med udgangspunkt i hvor vi var fototeknisk gav os ny viden og og udvidede vores muligheder for selv at arbejde videre med de viste teknikker.

Lars er et behageligt menneske og er både en dygtig fotograf og en dygtig pædagog.

Kan kun anbefales

3 juin 2023

Vadehavskursus i april 2023

I april 2023 deltog vi i et fotokursus i Ribe med Vadehavsfotografen Lars Roed. Han er utrolig dygtig og laver de smukkeste billeder. Og så er han også rigtig god til at formidle sin viden videre og man mærker hans store passion for Vadehavet. Et kursus, som lige går skridtet videre og gør dig bedre til bl.a at se et landskab i landskabet.
Vi blev i hvertfald mega inspireret og skal helt sikkert omkring Vadehavet og tage billeder næste gang vi er på de kanter.

15 avril 2023

Réponse de Photosbyroed v. Lars Roed

Mange tak skal I have, er glad for at I fik værdi med hjem :-)

Workshop i Vadehavet

Lars var meget engageret og delte ud af sin store viden om lokation, optagelse og redigering.

16 avril 2023

Réponse de Photosbyroed v. Lars Roed

Dejligt at høre at du synes det :-)

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, med en meget arrangeret Lars, som virkelig går op i det at fotograferer, har rigtig mange gode "fif" man kan lære meget af.

Kan ubetinget anbefales til alle der elsker natur og ønsker fantastiske oplevelse med herfra.

Jens Ole

16 avril 2023

Réponse de Photosbyroed v. Lars Roed

Mange tak for din anbefaling den er jeg rigtig glad for :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende foredrag om "Det mentale billede"

Jeg så Lars' foredrag til SDFs årlige møde (Selskabet for Dansk Fotografi).

Det var både en fortælling om Lars' personlige rejse til hvor han er i dag, og et foredrag om de fototekniske og kompositions redskaber Lars bruger til sine værker.

Især Lars' betragtning af "Det mentale billede" var interessant at høre om - hvordan billedet skal beskrive hvad man følte, da man oplevede det.

Og alt sammen krydret med de smukkeste billeder fra vadehavet.

Jeg kan kun varmt anbefale Lars' foredrag til alle, der har interesse i fotografi.

7 octobre 2022

Réponse de Photosbyroed v. Lars Roed

Super godt at høre - og dejligt at det gav mening, min indgangsvinkel med "Det mentale billede" :-)

Imponerende smukt!

Ikke nok med at Lars Roed tager de smukkeste billeder i og omkring Vadehavet, men han formår også at fange en følelse af at være midt i det. Imponerende smukt!

5 décembre 2022

Réponse de Photosbyroed v. Lars Roed

Det er jeg super glad for at høre :-)

Fantastisk smuk bog om Vadehavet

Fantastisk smuk bog om Vadehavet
Jeg er stor fan af Lars Roeds billeder fra Vadehavet og derfor var Vadehavsbilleder helt oplagt at købe for mig. Hvad Lars ikke kan få ud af skyer og havbund er utroligt. En hel bog fyldt med smukke billeder og historien bag billederne og hvorfor han laver dem er rørende.
Kan klart anbefales!

24 juin 2022

Réponse de Photosbyroed v. Lars Roed

Mange tak for de rigtig pæne ord omkring min bog :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Naturskønne billeder fra Vadehavet!

I april købte jeg bogen "Vadehavsbilleder" hos Lars. Den er fuld af fantastiske billeder fra hele Vadehavet og i høj kvalitet. Den perfekte kaffebordsbog, som kan vises frem til gæsterne!

Jeg har desuden mødt Lars flere gange. Han er både super dygtig og en sympatisk person!

25 avril 2022

Réponse de Photosbyroed v. Lars Roed

Dejligt at høre og tak for dine pæne ord også omkring mig :-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus