pianomagasinet.se Avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

HANDLA INTE ONLINE HÄR!

HANDLA INTE ONLINE HÄR!
Ingen returlapp. Måste returnera via Post Nord (paketet skickades med DHL och de ville inte returnera utan returlapp) och fick betala 555kr för detta. Har alltså betalat runt 800kr för ingenting. Ringde till företaget innan, men personen visste inget och brydde sig inte heller. När jag sade, att de måste har varit andra kunder, som skulle returnera, fick jag besked på, att kunden betalade, men företaget visste inget om hur! Fick inte ta ut mattan, om jag ångrade mig (vilket jag inte gjorde - som tur är, eftersom produkten luktade väldigt illa - en blandning av asfalt och bildäck). Företaget skriver, att de tänker på miljön, men berättar inte, vad produkten är gjord av (en ljudisolerande matta). Jag skulle så klart ha varit mera kritisk och frågande, när jag beställde, men det tycktes vara en bra produkt. Lurad!

23 janvier 2025
Logo de pianomagasinet.se

Réponse de pianomagasinet.se

Hej Bina Aylen Seff,

Vad tråkigt att du vill lämna tillbaka varan. Det här är faktiskt första gången som vi får en retur för denna ljuddämpande pianomatta.

Angående vem som betalar retufrakten om du ångrar ditt köp så står det klart och tydligt i våra villkor att denna betalas av köparen. Enligt svensk lagstiftning om distanshandel så har du 14 dagars ångerrätt dvs du kan helt utan anledning ångra ditt köp. Du måste dock bekosta retufrakten själv.

Att DHL inte skickar paket åt privatpersoner är ingenting vi kan vara ansvariga för. DHL är ett helt annat företag och hur deras tjänst ser ut är ingenting vi har kontroll över. Att skicka paket inom Sverige kan vara dyrt så det kan vara klokt att kolla upp vad en returfrakt skulle kosta innan man gör en beställning vid eventuellt ånger av sitt köp.

Denna ljuddämpande pianomatta är tillverkad av ett särskilt ljuddämpande material för att kunna absorbera så mycket ljud som möjligt för att tex inte störa grannar vid pianospelande. Denna produkt brukar uppskattas av våra kunder och denna retur är som sagt första gången som det sker. Men det ska väl vara en första gång för allting antar jag =)

Otroligt bra service!

Otroligt bra service!
Frågade via mail om de ev hade en nyckel till mitt kära piano!Bortslarvad av maken!Fick snabbt svar att de troligen har det och ska skicka över den till mig!Så otroligt glad är jag!

22 octobre 2024