Ordered on November 14 from Italy and got it on the 19th, really fast and secure shipping with UPS. The quality is really great and sizes are TTS, i usually wear L-XL, ordered a camou cover set to we... Voir plus

Funkade bra att shoppa och fick bra hjälp från kundtjänst när jag hade lite problem. Leveranslösningen via Schenker imponerar däremot inte. Fick just besked från Schenker att de levererat till et... Voir plus

Korrekt och snabb leverans, retursedel samt formulär att fylla i för eventuell retur redan med vid leverans. Allt levereras med en familjär trevlig känsla där de verkligen kan förmedla att jag som kun... Voir plus

Allt är bra! Precis en sådan skjorta som jag ville ha, enkelt att beställa, snabb leverans och en trevlig hälsning från personen som packat min beställning. Och Pinewood har kvalitet.

1. Magasin de vêtements de sport (activewear)
  2. Magasin de pêche et de chasse
  3. Magasin de chasse
  4. Magasin de vêtements et d'articles de plein air
  5. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapar vi kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv.

4,7

Really fast shipping and great quality for the price!

The quality is really great and sizes are TTS, i usually wear L-XL, ordered a camou cover set to wear over my normal clothes and jacket and it’s perfect

19 novembre 2025

Rimelig kvalitet

Med pinewood for du hvad du betaler for, har prøvet at give pinewood en chance, og er glad for at jeg købte skjort og bukser til vildmarks brug på tilbud, for at giver fuld pris for dette produkt er simpelthen for dyrt

30 août 2025

Snabbt och enkelt

Snabb leverans och en produkt som motsvarade mina förväntningar. Sådär enkelt som jag vill att det ska vara när jag handlar online.

9 juin 2024

Réponse : Pinewood AB

Vi tackar för fint omdöme Sara. Vi blir så glada att du uppskattar produkten och vår snabba leveranstid.
Med vänlig hälsning, Susanne/ Team Pinewood

Bra kläder till rätt pris!

Bra kläder till rätt pris!

1 juin 2024

Réponse : Pinewood AB

Tack för fint omdöme. Vi blir så glada att du uppskattar våra produkter.

Enkelt

Enkelt att beställa, kort leveranstid bra information om man skulle vilja returnera.
För mej känns allt Enkelt och smidigt.
Sen gillar jag Pinewoods kvalitet 👍

27 mai 2024

Réponse : Pinewood AB

Så roligt att höra Thomas! Tusen tack för fint omdöme. Mvh Susanne / Team Pinewood

Älskar!!

Älskar västen! 10/10
Så fin och uppskattad touch att skicka med en påse hundgodis och en påse godis till matte med!

22 juin 2024

Réponse : Pinewood AB

Det gläder oss verkligen att höra Johanna!
Vi tackar för ditt fina omdöme.

Snabb leverans

Snabb leverans

20 juin 2024

Réponse : Pinewood AB

Vi tackar för fint omdöme Per-Erik. Vi blir så glada att du uppskattar vår snabba leveranstid. Med vänlig hälsning, Susanne/ Team Pinewood

Snabb service o leverans

Snabb service o leverans

6 juin 2024

Réponse : Pinewood AB

Tack ditt omdöme. Vi blir så glada att du uppskattar vår snabba leveranstid.

Return of misunderstod order

Return of misunderstod order
and help to order new vest which was OK

16 juin 2024

Réponse : Pinewood AB

Thank you for your feed back.
Best Regards- Susanne/ Team Pinewood

Välgjorda

Välgjorda, bra material, bra stl

10 juin 2024

Réponse : Pinewood AB

Så roligt att höra! Tusen tack för fint omdöme.
Mvh Susanne / Team Pinewood

Snabb leverans och hög kvalitet.

Snabb leverans och hög kvalitet.

11 juin 2024

Réponse : Pinewood AB

Vi blir så glada att du uppskattar vår snabba leveranstid Maria. Med vänlig hälsning, Susanne/ Team Pinewood

Älskar kläderna!

Älskar kläderna, de är både funktionella, snygga och bekväma!

10 juin 2024

Réponse : Pinewood AB

Det gläder oss att höra! Vi tackar för ditt omdöme.

Nöjd

Jag fick det jag beställt med snabb leverans. Produkterna motsvarade mina förväntningar.

23 juin 2024

Réponse : Pinewood AB

Det gläder oss att höra Maria! Vi tackar för ditt fina omdöme. Mvh Susanne / Team Pinewood

Snabbt o lätt !

Snabbt o lätt !
Passade kanon 👍

21 juin 2024

Réponse : Pinewood AB

Vi tackar för fint omdöme Mikael. Vi blir så glada att du uppskattar vår snabba leveranstid.

Bra service

5 juin 2024

Réponse : Pinewood AB

Så roligt att höra Knut! Tusen tack.

Seppo

No ainakin tuote on laadukas

17 juin 2024

Kiitos arvostelustasi. Terveisiä