Det var virkelig god kommunikation på ordren på mail, både en hyggelig hilsen fra medarbejderne hos Pitaya, samt rigtig god information ang. selve ordren. 😊 Da vi skulle have byttet en blazer, som v... Voir plus

En meget forstående medarbejder der satte "skub" i tingene, da jeg sagde jeg havde brug for hurtig ekspedition af min ombytning så jeg kunne have mine bukser inden weekenden. Og bukserne nåede frem. A... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Pitaya 🤍 Alt vores tøj er på lager i Danmark og vi har 1-2 dages levering på alle vores produkter. Har du spørgsmål til os? Så sidder vores søde kundeservice klar til at hjælpe dig alle hverdage. Knus Ida

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

A répondu à 28 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

lagersalg

det var en hel udmærket oplevelse jeg er meget tilfreds med mine vare. det er også super fint med lager salg

13 avril 2026

Min datter får et par bukser af sin…

Min datter får et par bukser af sin mormor, men da hun bor i en anden region bliver de først afleveret til min datter 3 uger senere. Bukserne er for korte, og hun vil bare gerne bytte dem til en længere model (nærmest uanset farve), men da hun kommer 32 dage (og ikke 30) efter de er BESTILT kan de ikke byttes. Kundeservice kan heller ikke hjælpe, da min mor på 70 år ikke har angivet bestillingen som en gave (hvilket havde gjort hele forskellen). Jeg er med på (derfor 2 stjerner og ikke 1), at vi har overskredet fristen, men her synes jeg måske, at man er lidt for firkantet. Det er min holdning som jeg er klar over, at butikken er uenig i - ellers havde de nok reageret anderledes. Ærgerligt

19 avril 2026

Kbh Butik

Besøgte butikken i kbh. Rigtig sødt og hjælpsomt personale, som fandt hvad man spurgte om. Dog stod der at Nora pants i sort var på lager, men de kunne ikke finde dem i den korrekte størrelse - lidt øv. Ellers en fin oplevelse.

Kunne godt bruge Nora pants i en mellemlængde. De normale er alt for lange og petite er for korte.

21 avril 2026

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse! Jeg startede med et par nora pants, og efter nogle dage bestilte jeg mit andet par. Det er 100% mine ynglings bukser, som jeg skal have i mange flere farver! Pitaya er en kæmpe anbefaling fra mig!

8 avril 2026

Der var rigtig hurtig levering hvilket…

Der var rigtig hurtig levering hvilket var rigtig lækkert.
Dog var det den forkerte vare som var blevet sendt, dette er også sket for min veninde, hvor så efter at varen som jeg havde købt så var blevet udsolgt så jeg ku ikke engang modtage den rigtige vare.
Syntes det er for dårligt at man ikke engang kan pakke de rigtige vare, når der står hvad man skal pakke…

18 avril 2026

Fantastisk pasform og kvalitet

Fantastisk pasform og kvalitet.
Størrelsen var lige i skabet og farven levede fuldstændig op til billederne.
Leveringen og info omkring leveringen var i top klasse.

17 avril 2026