Pixiform Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Vi er SÅ glade herhjemme for vores møbler fra Pixiform! De er både flotte, funktionelle og passer perfekt ind hjemme hos os. Jeg elsker designet, at det er enkelt og stilrent, samtidig med at det virk... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fantastisk service. Vi havde brug for en special løsning og her viste Ole fra pixiform enorm villighed og service til at hjælpe.

If this is a legit company it’s the most unprofessional one and the poorest customer service I’ve ever experienced. I had to cancel an order and after nearly four weeks I’m still waiting on the refund... Voir plus

L'entreprise a répondu

Først købte jeg møbler hos Pixiform, og efterfølgende har jeg haft lidt samarbejde med dem, hvor vi har stået på messe sammen. Jeg er virkelig glad for de møbler vi har der hjemme, Bertram garderoben... Voir plus

Écrit par l'entreprise

Vi laver vores egne børnemøbler, som vi sender ud til alle landets børneværelser 😀 Vi håber i vil dele jeres oplevelser med os, gode som dårlige, så vi kan nyde roserne og tage ved lære af fejlene. For vi kan desværre ikke være 100% fejlfri, og sker der en fejl er vi rigtige mennesker der står bag, som i hvert fald 100% sikkert får rettet op på fejlen. Vi henviser også til produkt anmeldelserne på de enkelte produkter på vores hjemmeside.

Bien

TrustScore 4 sur 5

56 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Vi købte “Aksel” til vores søn på 1,5 år og det er et kæmpe hit. Han kan se sit legetøj meget bedre i den og tilgå det lettere selv end alle andre løsninger vi har prøvet.
Et af træstykkerne havde en lille skade da vi modtog, pixiform svarede meget hurtig på mail og sendte fluks et nyt stykke. Virkelig god kommunikation og hjælp. Ville ikke tøve med at handle hos dem igen :)

1 septembre 2023

bestilling af reol "Dirch"

jeg bestilte en reol søndag aften og onsdag eftermiddag kunne jeg hente den på poststedet.
Det har været en meget god oplevelse og I lever op til jeres bedste.Selv om det var en søndag fik jeg straks feed back på at jeg havde bestilt og hvor lang tid der kunne gå førend pakken var min. Jeg kan kun give jer max stjerner for det hele har været uproblematisk. Jeg vender helt sikkert tilbage.

6 août 2023
Logo de Pixiform

Réponse de Pixiform

Hej Lene
Tak for dine fine ord. Måske er der sket en fejl i systemet, men jeg synes ikke rigtig at 1-stjerne passer så godt til det du skriver om at give max stjerner? 😀 Mvh Ole

Pixiform får mine varmeste…

Pixiform får mine varmeste anbefalinger.
Super fint produkt og hurtig levering. Vi oplevede at en enkelt plade havde fået en skade under fragten, jeg tog derfor kontant til kundeservice og fik nemt, hurtigt og uden problemer tilsendt en ny plade. Super service🤩

16 août 2023

God kvalitet

Forholdvis hurtig service (bestilte tæt på weekend) havde den midt ugen efter.
Vi har købt Aksel, og aldrig har det været nemmere at rydde barnets legetøj op, uden at skulle forholde sig til hvordan. Fordi Aksel skjuler rodet på den pæneste måde ☺️

Møblet var nemt at samle, og så er det en virkelig fin og noget overraskende kvalitet, så derfor +5 stjerner.
Vi er yderst tilfredse, og påtænker at lave et genkøb, da de laver de fineste ting.

3 août 2023

Varmeste anbefaling

De har nogle helt geniale produkter som er nemme at samle, uden værktøj. Super god kundeservice og hurtig ekspeditionstid. Min varmeste anbefaling.

14 juillet 2023