Pizza Pronto

Pizza Pronto i Kerteminde har fået rigtig Dansk "Mormormad" på menuen hverdage fra kl. 12 - 15:00 Glad og servicemindet kogekone laver mad i Matador stil med smør og fløde til meget billige priser -... Voir plus

Virkelig lækker mad! Kødet er saftigt og smagfuldt, og deres dressing er noget af det bedste jeg har fået. Kan klart anbefales 🔥👍

PrOnTo PizZa megt godt PIZZZAA! ToyLEt VErY GoD VaNViTTgt OleVelSe

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

MMMMMMMMMMMMMmmMmmmM

😡😤 my pizza didn’t come until 1 WEEK!! IT WAS GREEN!!! MOLDY. I AM OUTRAGED. Ok never mind sorry I fell asleep for a long time and I forgot it was on my porch lol and when I found out I didn’t care I unhinged my jaw like a snake and swallowed the fish pizza whole and it was green and fishy and fuzzy and I ran towards my neighbor’s house 5 miles away in all fours going 35 mph and I stole their money and bought all the green rotten fuzzy pizzas I could 😋🤤🌳

27 juin 2021

Sorte negle og dårlig service.

Maden er fin, men det bare synd at i har valgt at ansætte en person som slet ikke kan finde ud af at tag imod kunder, og som har en dårlig hygiejne, ved at nærmest at hav helt sorte negle med snavs i mellem. Jeres ikke erfarende Grønlandske medarbejder, som står ved kassen. Jeg har spist hos jer i flere år, og det er et kæmpe stort minus fra mig. Gøre noget ved det tak! Jeres mad er super god, det synd jeg ikke kan nyde den mere.

10 avril 2021

Ved bestilling bliver der sagt 10-15…

Ved bestilling bliver der sagt 10-15 min før maden er klar. Kommer ned og vil afhente ca. 10 min efter bestilling og venter yderligere 45 minutter.. det er virkelig ringe service. Det kan ikke tage 1 time at lave 3 pizzaer og hvis det gør, så skal det meldes ud ved bestilling.

31 mars 2021

Very ignorent, upset me

Very upset as asked the owner could he tell me what kind of pizzas has he on the menu, he responded with I haven't got time for this. Very ignorent and will never go back again!

2 décembre 2020

Mister helt lysten til at handle hos jer

Jeg har altid elsket maden hos Pronto, men jeg har helt mistet lysten til at handle hos jer længere.

De sidste tre gange jeg har ringet og bestilt, har den samme person taget imod min bestilling (en ung stemme) der har været ekstremt flabet og ukompetent til at ekspidere telefonisk.

Selvom maden er god, gør det desværre min oplevelse dårlig
Første gang tænkte jeg "Det må være hans/hendes dårlige dag, anden gang bliver man godt irriteret og tredje gang mister man helt lysten til handle hos jer.

22 juillet 2020

Er MEGA skuffet over deres tapas

Er MEGA skuffet over deres tapas. Ligner ikke billedet i deres reklame og når man gerne vil klage, får man at vide at det er det samme og der kun bruges de bedste, friske råvarer. LØGN
frosne blæksprutte ringe er ikke frisk råvare, avocado der er med er sådet hård, at den ikke rigtig kan spises og to sølle oliven gør ingen forsel

21 juillet 2020

Pizza pronto hjallelse

Vores lokale pizza pronto i hjallelse er ikke noget prale af... Vi fik i dag en børne pizza hvor der skulle forestille af have været pølser på. Der var 6 stk hvoraf den ene var helt sort. Derudover havde vi bestilt 2 stk pizza sandwich hvor der nærmest ikke var andet fyld i end lidt ost et par strimler skinke og så ellers salat og tomat og agurk. Og den anden som der blev betalt ekstra for pga lidt kylling i - var der heller ikke rigtig noget kød i.
VIRKELIG dårlig oplevelse og spild af penge...

4 février 2020

Pizza Pronto laver Mormormad til UG

Glad og servicemindet kogekone laver mad i Matador stil med smør og fløde til meget billige priser - Det er efterhånden sjældent man oplever retter der smager "som mormor lavede dem" -men det kan den kære kone ved Pizza Pronto i kerteminde præstere :)

21 janvier 2020

Sidder i restaurant og der kommer en…

Sidder i restaurant og der kommer en ung pige, der undskylder sig med at hun er ny. Og vil gerne have nr. på menukort. 🧐🧐
Vi får ret hurtigt vores drikkelse, men så går der 45 min, hvor der ikke sker nået.
Jeg går ud og ? hvad der sker, og får at vide at de er ikke gået i gang med vores bestilling endnu. Der vil gå yderligere 30 min, og der har en masse take away, kunder fået deres mad. Vi ender med at forlade restauranten. Chefen er ikke engang mand nok til, at komme ud og sige undskyld. Det må den mere “erfarne” tjener gøre.

28 août 2019

For kun 1 stjerne da man åbenbart ikke…

For kun 1 stjerne da man åbenbart ikke kan give nul eller gå i minus.... lægen til dårlig service og mad finder man ingen andre steder. Absolut sidste gang vi henter mas dette sted. Pizzaen lå vendt på hovedet. Og over på bunden stod de andre burgere og lign vi ellers havde bestilt..... men dette var bestemt vores fejl og ikke deres. Opgav at diskutere med vedkommende i telefonen.....TRIST når man er sulten og glæder sig til sin bestilte mad.

10 février 2019