Turen hjem fra vuggestuen går forbi Pizzaklubben - og hver dag synes min søn at det er en langt bedre idé med pizza til aftensmad, fremfor det de voksne nu har planlagt. Ligesom han skulle til at give... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super lækre italienske pizzaer😋 Sprød og tynde bunde af surdej, som bare smager godt. God og perfekt afbagning med kvalitets fyld, tomatsovs og ost Sødt personale og god betjening. Værd at køre... Voir plus
Jyllands bedste pizzaer 👏 ENESTÅENDE. Vi bor i Aarhus og kører med glæde til Odder for hente disse formidable italienske pizzaer. Kan anbefale særligt Meetballs og Ham pizzaerne - og deres burr... Voir plus
Min søns store ønske var at invitere gæster til spisningen på pizzaklubben i forbindelse med sin 10 års fødselsdag. Og pizzaklubben lavede den fineste aften for ham!! De pyntede op, kom med børnechamp... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Pizzeria
- aussi dans
- Restaurant italien
Écrit par l'entreprise
Pizzarestaurant i Odder – Italiensk surdejspizza, Pool og Brætspil | PizzaKlubben. Velkommen til PizzaKlubben, den hyggeligste pizzarestaurant i Odder, hvor du kan opleve autentisk italiensk pizza, spille pool og nyde en afslappende aften med brætspil. Vores restaurant tilbyder den perfekte kombination af lækre, hjemmelavede surdejspizzaer og underholdning, der gør din middag til en mindeværdig oplevelse. Vi er stolte af at servere et bredt udvalg af klassiske italienske pizzaer, tilberedt med friske og kvalitetsrige ingredienser. Uanset om du er til en klassisk Margherita, en fyldig Blue Cheese eller en spændende specialitet, har vi noget for enhver smag. Udover vores fantastiske pizzaer, tilbyder vi en hyggelig atmosfære, hvor I kan ligge telefonen fra jer og spille pool eller vælge et af vores brætspil, som gør jeres middag endnu sjovere. Det er den perfekte destination for en aften ude med venner, familie eller kollegaer, hvor du kan kombinere lækker mad med sjov og samvær. Kom forbi PizzaKlubben i Odder og oplev, hvorfor vi er den bedste pizzarestaurant i byen. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en oplevelse fyldt med smag og hygge!
Coordonnées de contact
Rådhusgade 54A, 8300, Odder, Danemark
- info@pizzaklubbenodder.dk
- pizzaklubbenodder.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dejlige pizzaer med god smag dejligt…
Dejlige pizzaer med god smag dejligt sprøde
Pizza bunde af surdejsbrød og flink personale😊

Réponse de Pizzaklubben
Kort og godt de bedste pizzaer jeg har…
Kort og godt de bedste pizzaer jeg har smagt.
Lækre sprøde bunde med virkelig delikat fyld.
En rigtig gourmet pizza.

Helt fantastisk skorpedip!
Jeg kan varmt anbefale Pizza Klubbens utroligt lækre pizzaer. Og så er du bare nødt til at prøve deres skorpedip! Aldrig har jeg nydt en pizzakant så meget.
Pizza Klubben har ydermere den sødeste betjening og skøn atmosfære med brætspil og vinylplader.

Réponse de Pizzaklubben
Lang ventetid og forkert fyld
Der var lang ventetid pga travlhed - de forventede 20 minutter, der gik 35 - lidt lang tid at sidde og vente, men desværre var der parmesan på den ene pizza, hvilket der ikke skulle være - der var alt for meget pesto på den anden, så bunden var helt blød. Pommes fritterne havde fået for meget. Ikke en helt god oplevelse, men eller smagte det fint, og personalet var rigtig søde.

Absolut byen bedste pizza
Absolut byen bedste pizza. Servicen er i top. Pizzaerne er super velsmagende med gode små lækre detaljer. Og så er det hyggeligt med pool, spil mv. Stedet kan klart anbefales.

Bedste pizza i Odder
Fantastiske pizzaer! Var inde og spise med min kæreste og fik kartoffelpizzaen. Den smagte 12/10! Desuden er selve restauranten utrolig hyggelig og personalet virkelige søde.
Pizzaklubben får mine varmeste anbefalinger og er et must spisested at prøve af, hvis man er i området.

Réponse de Pizzaklubben
En uforglemmelig aften hos Pizzaklubben!
I februar holdt vi et arrangement hos Pizzaklubben, og vi må sige, at det overgik alle vores forventninger. Maden var fantastisk, atmosfæren og dekorationerne var helt i top. Ejerne var utroligt imødekommende, og vi er meget taknemmelige for en uforglemmelig aften. Vores bedste anbefalinger!

L’expérience Trustpilot