En service ud over det sædvanlige! Har søgt nettet tomt for en kalender som både var flot af udseende, og som havde hver dag i året mm. I en, og endelig fandt jeg en. - PLAKATVÆGGEN.DK... Voir plus
Plakatvæggen yder ekstra service, god kvalitet, fair pris. Det er 2. Gang at jeg bruger Heidi fra Plakatvæggen til at få fremkaldt billeder. Denne gang til 9 collager af vores feriebilleder. Hun lav... Voir plus
Fik Europa Kortet i Olivengrøn i julegave Plakaten er i god kvalitet og billedet er skarpt. Den er dog ikke lige så grøn, som jeg havde håbet. Jeg ville faktisk overhoved ikke kalde den grøn; nærmer... Voir plus
Vi har netop modtaget vores xl vægkalender og er ovenud tilfredse. Kalenderen havde en god pris og kvaliteten er helt i top. Derudover er den leveret hurtigt efter bestilling. Vores egne fotos p... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi er en dansk iværksætter webshop beliggende i Sorø. Vi designer hele tiden nye plakatdesigns, og følger tidens trends og tendenser. Her finder du plakater som passer ind i alle boligens rum. Få designet en personlig plakat hos os, og hæng en plakat op, som ingen andre har. Omme bag Plakatvæggen gemmer sig to ildsjæle, som har en stor passion for at skabe, udvikle og glæde andre. Dette har resulteret i denne webshop, vores iværksætter eventyr. Når du handler hos Plakatvæggen, støtter du en lille, men 100% danskejet iværksætter virksomhed, der kører tingene 100% som vi mener, er den rigtige måde at drive en virksomhed på, hvor vi altid sætter kvalitet og service som højeste prioritet.
Bøgelunden, 19, 4180, Sorø, Danemark
- info@plakatvaeggen.dk
- plakatvaeggen.dk
Demande des avis aux clients
Hurtig levering
Hurtig levering.
Modtog dog en plakat med flere rynker og folder. Skrev til firmaet, som sendte en ny med det samme.
Super fin service. 👍
Et fin og hurtig behandling.
Et fin og hurtig behandling.
Jeg havde lavet en fejl og blev hurtig kontaktet om det skulle være 2 ens plakater det skulle ikke være men 2 forskellige og et par dage efter havde jeg plakaterne.
God service.
Yderst tilfreds
Yderst tilfreds, hurtig respons og levering, flot plakat. De bedste anbefalinger.
Vi køber årskalender hver år
Hvert år køber vi en stor årskalender med vores egne billeder. Vi er så glade for de kalendre og vil fortsætte med at købe dem.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Der var et problem med det billede jeg havde vedhæftet, men det fik de hurtigt løst.
Og vi fik et flot billede med ramme, en del hurtigere end forventet.
Har ikke noget negativt at sige. Så 5 stjerner herfra
Super flotte plakater og rigtig god…
Super flotte plakater og rigtig god service 😊
Det levede helt op til min forventnig
Varen var præcis som beskrevet på…
Varen var præcis som beskrevet på hjemmesiden også blev den pakket og leveret lynhurtigt så 5 STORE stjerner herfra.
Jeg modtog hurtigt den bestilte plakat
Jeg modtog hurtigt den bestilte plakat, og er vældig glad for den 😃
Fint tryk på kvalitetspapir
Nemt! Hurtig levering. God kommunikation..
Super oplevelse at handle hos Plakatvæggen. Nemt at navigere deres website. God kommunikation fra firmaet når man har afgivet sin ordre, og efterfølgende super hurtig levering. Jeg bestilte et "costomized" produkt og det levede 100% op til forventningerne. Jeg kan bestemt anbefale at handle her.
Hurtig levering
Købte en rigtig fin plakat med ramme.
Hurtig levering og de havde endda indrammet plakaten ved levering.
Meget glade for XL kalenderen
Vi har netop modtaget vores xl vægkalender og er ovenud tilfredse.
Kalenderen havde en god pris og kvaliteten er helt i top.
Derudover er den leveret hurtigt efter bestilling.
Vores egne fotos på kalenderen ser så fint ud 👍
Vi bestiller igen næste gang kalenderen skal fornyes 👍
God service og hurtigt levering
Fin kvalitet
Fin kvalitet, og hurtig levering. Kan varmt anbefale plakater herfra! :)
Daglig glæde
Ville ønske at flere kendte til dette produkt og oplevede glæden ved at se nogle af de mange foto fra mobilen- lavet til plakat. Glæder mig dagligt over min nye væg med plakaten- og mine billeders nye funktion
Og alt det for en fin pris
God kvalitet.
Dog ærgerligt at man ikke selv kan beskære billederne som man selv vil ha e dem.