De plakspijkers plakken hartstikke goed, behalve op een gestucte wand. Maar dat lijkt me ook best logisch. Geschikt voor alle wanden gaat dus niet helemaal op. Verder een fantastisch alternatief voor... Voir plus
Lisez les avis des autres
De plakspijker wordt aangeprezen als eenvoudig te verwijderen zonder sporen. Helaas kwam bij het verwijderen een flink stuk verf/stucwerk van mijn muur mee, met duidelijke schade als gevolg. De pl... Voir plus
Heel goede service Werkt goed mijn kaders hangen bijna allemaal op Ik bestel er binnenkort terug
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Plakspijkers zijn een oplossing om verschillende voorwerpen aan de muren te bevestigen zonder gaten te boren. Denk aan het ophangen van schilderijen, fotolijsten, klokken, whiteboards, plankjes en nog veel meer. En dat tot wel 10KG draagkracht. Bekijk het op Plakspijkers.nl. Bij ons vind je het meest complete aanbod plakspijkers van heel Nederland en België! Verschillende merken, varianten en specificaties vind je bij Plakspijkers.nl
Coordonnées de contact
Delta 1e, 6825 ML, Arnhem, Pays-Bas
- info@plakspijkers.nl
- plakspijkers.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 46 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Ideaal
Ideaal, die plakspijkers! Ik woon in een huurhuis en mag daarom niet overal boren. Daarnaast ben ik niet zo handig, dus dit is echt perfect voor mij. Ik heb er inmiddels al twee spiegels en een schilderij mee opgehangen. Supertevreden over het product, maar ook over de levering en service! Echt een aanrader!
Stevige plakspijkers, makkelijk in gebruik
Stevige plakspijkers (of eigenlijk zijn het schroeven), makkelijk in gebruik. Ik heb er plankjes mee opgehangen om wasmiddelen op te zetten, in een smalle ruimte tussen wasmachine en droger. Om daar met een boor en gewone schroeven te komen zou een heel gedoe zijn geweest.
Omschrijving zoals op de website komt…
Omschrijving zoals op de website komt overeen met de werkelijkheid.
Snelle en veilige oplossing
Makkelijk besteld en vlot geleverd. Eenvoudig te gebruiken en ze zitten stevig vast. Geen boren in de buurt van leidingen. Prima oplossing.
Echte aanrader
Echte aanrader! Gemakkelijk op te hangen en erg stevig, fijn dat je niet hoeft te boren.
Tot nu toe zeer tevreden.
Tot nu toe zeer tevreden.
Bezorging was snel!
Eenvoudig in gebruik.
Goed de instructies lezen en dan makkelijk te plaatsen.
Spiegel van zes kilo
Deze spiegel van zes kilo hadden we al twee keer opgehangen door middel van andere plakspijkers, maar helaas lieten deze beide keren los. De spijkers van plakspijkers.nl werden snel bezorgd, zitten een stuk steviger en houden de spiegel nu beter vast! Ook kunnen we aan de zijkanten van de spiegel controleren of de plakspijkers nog goed zitten, wat extra zekerheid geeft. Ideale dingen!
Ok spijkers, terugbetaling van retournering ging niet vanzelf
Door een fout bij DHL werd mijn eerste bestelling teruggestuurd. Na 2 maanden had ik nog altijd mijn geld niet terug, en ze gaven geen gehoor aan mijn berichten. Telefoonnummer was eerst ook niet in gebruik. Uiteindelijk toch telefonisch contact gekregen en het bedrag wordt nu (als het goed is) teruggestort.
Een 2e bestelling kwam wel aan. De plakspijkers zijn best prima, maar ze zijn vrij groot en daardoor niet mooi bij iedere lijst. Ook is de spijker vrij lang waardoor ik deze moest inkorten met een metaalzaag.
Snelle levering, en de plak spijkers werken heel gemakkelijk. Mijn decoratie blijft hangen en het scheelt een hoop gedoe. Laat die beton boor maar achterwege. Plakspijkers zijn een ideale oplossing!
Handig als je geen gaten wilt boren
Aflevering zoals het zou moeten. Gebruikt voor een redelijk lichte textielreproductie dus de 5kg draagvermogen mag geen probleem zijn.
Aflevering zoals het zou moeten, gewoon brievenbuspakketje
wordt beloofd tot 10 kg maar 4 kg kwam…
wordt beloofd tot 10 kg maar 4 kg kwam van de muur en viel aan diggelenq
fijn en vlot!
Hecht uitstekend aan muur met behang
Om mijn kunstwerk op te hangen en niet willen boren in de muur heb ik een plakspijker besteld bij deze webshop. De bestelling van de plakspijker had ik met 2 dagen al in huis. Deze plakspijker hecht en plakt echt goed. Ik had eerst een andere plakspijker gekocht van een ander merk, die helaas na een uur al losliet met als resultaat dat er een stuk van het kunstwerk was afgebroken, wat ik gelukkig weer heb kunnen herstellen. Deze plakspijker hecht uitstekend aan een muur met behang erop. Ik heb mijn kunstwerk nu een mooie plek kunnen geven. Hij hangt nu al een paar dagen stevig aan de muur. Ik ben er zeer tevreden mee en zal in de toekomst meer bestellen.
Helaas heeft bij ons ondanks het juist…
Helaas heeft bij ons ondanks het juist opvolgen van instructies de plakpleister na een aantal dagen losgelaten waardoor het item van 0,5 kg is stuk gevallen terwijl de plakpleister is bestemd voor een gewicht van 2 kg. Speciaal voor deze spijker gekozen vanwege zijn draagkracht en bestendigheid bij vele invloeden.
Badkamerspiegel hangt zonder boren
Vlotte levering en onze badkamerspiegel hangt nog steeds….
Heerlijk om niet te hebben hoeven boren!
Bram
Bestelling helemaal goed. Product viel ons tegen voor waarom wij het besteld hebben. De 5 kilo plakkracht is zwaar overdreven.