Plakspijkers.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

De plakspijkers plakken hartstikke goed, behalve op een gestucte wand. Maar dat lijkt me ook best logisch. Geschikt voor alle wanden gaat dus niet helemaal op. Verder een fantastisch alternatief voor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Deze spiegel van zes kilo hadden we al twee keer opgehangen door middel van andere plakspijkers, maar helaas lieten deze beide keren los. De spijkers van plakspijkers.nl werden snel bezorgd, zitten ee... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De plakspijker wordt aangeprezen als eenvoudig te verwijderen zonder sporen. Helaas kwam bij het verwijderen een flink stuk verf/stucwerk van mijn muur mee, met duidelijke schade als gevolg. De pl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goede service Werkt goed mijn kaders hangen bijna allemaal op Ik bestel er binnenkort terug

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Plakspijkers zijn een oplossing om verschillende voorwerpen aan de muren te bevestigen zonder gaten te boren. Denk aan het ophangen van schilderijen, fotolijsten, klokken, whiteboards, plankjes en nog veel meer. En dat tot wel 10KG draagkracht. Bekijk het op Plakspijkers.nl. Bij ons vind je het meest complete aanbod plakspijkers van heel Nederland en België! Verschillende merken, varianten en specificaties vind je bij Plakspijkers.nl

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 46 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

59 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Laatste aflevering van dit trieste…

Laatste aflevering van dit trieste verhaal. Nadat men beweerde dat er misschien iets mis was gelopen bij post.nl en dat zulks een zaak van post.nl was. Was er stilte tot ik via whatsapp reageerde waar het eerst ook stil bleef, tot er ineens een reactie kwam met het bericht dat er bij post.nl iets verkeerd was gebeurd en men mij het pakket opnieuw zou verzenden. Dat was op 3 mei. Een week later, nog steeds niets ontvangen. Terug contact opgenomen via whatsapp. Ze beweerden dat het pakket was opgestuurd met post.nl. Merkwaardig dat post.nl plots niet bekwaam lijkt te zijn een pakket op het juiste adres af te leveren. Ik merkte bij het nakijken van mijn e-mail op dat het facturatie adres correct was, maar dat bij het afleveradres het busnummer ontbrak. Wijl ik weet dat ik steeds het correcte adres met busnr invul. Maar het nummer en busnummer van het adres was juist op het facturatieadres. Post.nl kon zonder problemen mijn naam vinden op mijn brievenbus zowel al op mijn pakettenvak als op mijn bel. Er zijn ocharme 12 brievenbussen. Toch schijnt men bij Plakspijkers te denken dat de mensen bij post.nl niet schijnen te kunnen lezen. Ik kreeg de raad eens bij de buren te horen of het pakketje niet bij hen was afgeleverd (2 maal? ) maar ik woon daar 14 jaar en ken iedereen in de blok waar een aangename sfeer heerst. Als dat per ongeluk in een verkeerde bus was terecht gekomen, zou dat 100% zeker terug in mijn bus beland zijn. Einde van dit verhaal, niets geleverd, en 29,75€ kwijt. Bedenkelijke van de hele zaak is de klantonvriendelijke en incompetente afhandeling. Maar nog merkwaardiger is, dat ik elk pakket dat ik ooit ontvangen heb met post.nl, steeds een tracking kreeg, zo werkt post.nl nu eenmaal. Maar bij Plakspijkers niet, waardoor ik mezelf de vraag stel, is het wel verzonden? En zo ja, met welke transporteur. Nu ja, een lesje geleerd. Voor ik nog een bestelling doe kom ik eerst op Trustpilot kijken of het bedrijf waar ik wil inkopen op z'n minst een waardering van 4 tot 4,5 heeft. Bedrijven met een 3 vooraan, hebben aan mijn geen cliënt meer. Dat dit bedrijfje, ik vermoed dat het een eenmansbedrijf is, mijn centen maar behoud. Ik denk dat ze het nodig hebben. 1 ding in deze zaak blijft plakken, en dat zijn niet hun plakspijkers. Maar hun onbeschofte klantonvriendelijke incompetente aanpak. Met deze, plakspijkers, voor alle kijkers, tot nooit meer. Ik gun u de centjes.

10 mai 2024

Top product!

Super handig product.
Snelle levering, alles hangt op z’n plek en het belangrijkste, het blijft hangen!
Al met al, een aanrader!

1 mai 2024

Rommel

slechte kwaliteit, productomschrijving klopt niet. Kaders vallen na enkele weken van de muur, gewicht gecontroleerd en plakspijker degelijk bevestigd, waardeloos. niet kopen.

23 avril 2024

Makkelijk en goede plakspijkers

Wou in mijn woning enkele dingen ophangen, maar zag het niet zitten om gaten te moeten boren of spijkers in de muur te moeten slaan.. Deze plakspijkers werken dan echt top! Aanrader en altijd handig om te hebben liggen

28 février 2024

Plakt goed

Plakt goed, heb me huis er vol mee hangen en scheelt me weer boren

27 février 2024

Heel slecht.

Heel slecht.
We hebben netjes de overgebleven spijkers geretourneerd. Nooit meer iets gehoord.
Heel veel mails en telefoontjes gedaan. Reageren nergens op

23 février 2024

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, die bij een klacht nergens op reageert, niet via de mail/app of telefonisch, spreken over service, maar die is er totaal niet.

10 janvier 2024

Blij mee

Super snel binnen en houden zelfs meer gewicht dan de advertentie aangeeft! Ook na het verwijderen van de sticker geen schade achtergelaten op mijn tegel. Aanrader!

29 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Afhalen plakspijkers werkt niet goed

Let op met het afhalen van de spijkers! we hebben de instructies gevolgd m.b.t. het ophangen en afhalen, echter bij het afhalen trekt het alsnog alle verf mee en een gat in de muur. Ofwel, op de website zeggen ze, zonder problemen afhalen, maar dit is niet het geval. Beter gewoon boren en jaren laten het gat bijwerken.

31 janvier 2024

Erg tevreden

Erg tevreden. Spijkers plakken goed! Perfecte oplossing, goede service en een snelle reactie op vragen!

22 décembre 2023

De spijkers zijn ideaal

De spijkers zijn ideaal! Heb een aantal lijsten in het huis opgehangen met deze spijkers, grote en kleine! De plakspijkers werden snel geleverd. Een aanrader!

12 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus