Planandplot Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

God kvalitet Hurtig levering og god indpakning. Klistermærker: god kvalitet, flere muligheder (transparant eller ej), god mængde så man ikke skal være bange for gentagende tema'er. Tape: flotte fa... Voir plus

Altid fine varer og den lille extra der altid følger med er så hyggelig.. Den bliver nydt imens jeg ser mine fine sager igennem🤗

L'entreprise a répondu

Plan & Plot er en virkelig god webshop, som jeg er rigtig glad for at handle hos. Jeg har selv et månedsabonnement hos dem, hvilket gør det super nemt – man kan altid lægge ekstra ting i, som så b... Voir plus

Købte en notebog, kalligrafipen, fountain pen og blæk - alt sammen i en skøn kvalitet! Modtog min ordre få dage senere, pakket pænt og med to søde (og gratis) pakker sugerør - kommer helt sikkert til... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God kontakt til kunden

Jeg er supertilfreds med de klistermærker, jeg købte hos Wifey.dk Kvaliteten er god og leveringen hurtig.
Der var lidt vrøvl med min kurv, men firmaet var hurtige til at række ud, da jeg skrev.

16 février 2024

God service og hurtig levering

Jeg oplevede en rigtig god og ærlig kommunikation og service før mit køb, som kom med posten blot nogle få dage efter bestilling.
Jeg er desuden meget glad for både blæk og tilhørende fyldepenne fra Ferris Wheel Press.

15 février 2024

Super!

Hurtig levering og dejlige produkter der passer perfekt til min bullet journal😍

2 janvier 2024

Hurtig levering

Hurtig levering , billig pris på produkt

4 janvier 2024

Réponse de Planandplot

Tusind tak for de fine ord.

Virkelig god oplevelse.

Nemt at bestille, modtog min pakke hurtigt. Og er så tilfreds med varerne.

2 janvier 2024

Kære Pia

Tak for din flotte anmeldelse.

Fantastiske produkter

Jeg har købt flere gange hos wifey.dk og det er altid kvalitet og servicen er rigtig godt.

4 décembre 2023

Kære Sidsel

Tak for din fine anmeldelse - og tak for støtten!

Rigtig god service

4 décembre 2023

Hej Jeanette
Tusind tak for de fine ord - og tak for støtten :)

Dbh. Annika

Jeg fik den smukkeste indpakning ved…

Jeg fik den smukkeste indpakning ved køb af Dejlige julestickers hos Wifey, og en sød hilsen om at få en dejlig jul❤️🎅❤️

29 novembre 2023

Kære Bettina
Tak for din flotte anmeldelse!

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Der bliver taget personligt hånd om ordrerne og det vi modtog er så fint. Både mor og datter er tilfredse.
Glæder mig til at modtage julekalenderen.

1 novembre 2023

Réponse de Planandplot

Tusind tak for den flotte anmeldelse :)
Julekalenderen er trygt på vej i posten :) God fornøjelse.

Dbh. Annika

Bestilte forskellige ark klistermærker…

Bestilte forskellige ark klistermærker og de er rigtig fine alle sammen💖
Hurtig levering også😊

6 octobre 2023

Réponse de Planandplot

Tusind tak for din fine anmeldelse :) Og tak for støtten.

Fantastisk

Fantastisk. En hyggelig lille butik vil klart anbefale andre at handle der på hvis man kan lide klistermærker og andre former for skriveredskaber

13 août 2023

Réponse de Planandplot

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Tak for støtten!
Dbh. Annika

Fine varer i fin indpakning

Min første ordre, men bestemt ikke den sidste. Meget fin indpakning og fine overraskelser. Tak for det.

14 août 2023

Réponse de Planandplot

Tusind tak for den fine anmeldelse! Håber at se dig på shoppen igen :)

Altid fine varer

29 avril 2023

Kære Elsebeth

Tak for de flotte ord og den fortsatte støtte!

Fantastisk butik

Fantastisk butik, mega god service da jeg kommunikerede med dem, kan klart anbefales!

24 avril 2023

Kære RikkeMy

Tak for de flotte ord. Jeg håber, at vi ser dig på webshoppen igen :)