Planke-bord.dk Avis 1 302

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dejlig og god oplevelse . Bestilte et cafebord understel tirsdag og modtog det allerede dagen efter (trods travlhed ifm BF) Skrev til dem efter modtagelsen ved 16 tiden onsdag , da stellet des... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte fire stole, de kom hurtigt, dog en pakke den ene dag og den næste dagen efter. Kunne så alligevel kun have en i bilen af gangen, så det passede mig fint. Den ene pakke var noget foreslået,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Pakken ankom uden skræmmer, og dets skrøbelige indholdet var forsvarligt polstret godt! Produktet jeg valgte kan variere i form pga organisk materiale, og den jeg fik passer bare helt perfekt! Er så g... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Ébéniste
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Fabricant de meubles
  5. Magasin d'étagères
  6. Magasin

Informations provenant de diverses sources externes

Plankeborde i høj kvalitet, Spisebordsstole & Barstole til den moderne bolig. Vi designer & bygger af den rustikke slags, hos planke-bord.dk sætter vi en ære i at levere unikke kvalitets produkter til det meste af norden. Derfor er det også oplagt for os at have en profil her på trustpilot, så vi hele tiden kan følge med i hvad vi gør godt og hvad der kan gøre bedere. Vi glæder os til at høre din mening. Vi giver altid et godt tilbud på en specialopgave.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var et supergodt tilbud

Der var et supergodt tilbud, jeg ikke kunne lade være med at købe. Varen var præcis som ønsket.

5 janvier 2026

Hej Nova
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dine dækkeservietter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en fornøjelse at handle med…

Altid en fornøjelse at handle med Planke-bord

8 mai 2025

Hej Erik
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med at handle hos os. Vi er taknemlige for din loyalitet.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kvalitet

Købte et sofabord. Virkelig ringe kvalitet. Skruerne kunne slet ikke holde i bordpladen, så den nederste plade sidder ikke fast, og den øverste sidder ikke særlig godt fast. Vi tør faktisk slet ikke sætte noget på bordet af frygt for at pladen falder af.

28 janvier 2026
Avis spontané

Hej Mette
Vil du sende reklamationen til info@planke-bord.dk med problemet så vil vi gerne hjælpe dig med problemet.

12 janvier 2026

Hej Daniella
Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores service.

Hylde i egetræ, speciel mål. 180x20x2

Bestilte en hylde i egetræ, med egne speciel mål, dette blev klaret uden problemer. Kvaliteten af træet, samt hylden overgik alle forventninger. Måtte bestille nogle beslag eksternt, da jeg ikke synes at priserne på de løsninger, hjemmesiden havde var så prisvenlige, men det blev nu meget pænt.

Ønsker var en svævehylde, men dette kan ikke gøres med en hylde, der kun måler 2 cm i højden og ikke 4.

8 janvier 2026

Hej Hakan
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med din håndlavede hylde uden beslag.
Vi kan ikke lave svævehylder på 2 cm, da der skal være plads til beslagene inde i træet. Vi er glade for du kunne finde en anden løsning som du er tilfreds med.

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen var helt som vist og beskrevet

Varen var helt som vist og beskrevet. Vi var meget tilfredse da vi modtog den bestilte vare. Super sikker emballering så alt var intakt ved modtagelsen.
Vi handler helt sikkert hos dem igen.

7 janvier 2026

Hej Bjarne
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med din vare. Vi glæder os til du besøger Planke-bord.dk igen.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

13 janvier 2026

Hej Bo
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for du havde en god oplevelse med at handle på Planke-bord.dk
Hilsen kundeservice

Flot massiv hylde

8 janvier 2026

Hej Lisbeth
Tak for de 5 flotte stjerner, vi er glade for at du er tilfreds med din håndlavede hylde. Hilsen Ziff Myntte

Noté 4 sur 5 étoiles

De bestilte varer ankom dagen efter bestillingen, super hurtig levering

7 janvier 2026

Hej Ulla
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores hurtige levering. Hilsen kundeservice

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering

5 janvier 2026

Hej Valentin
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med oplevelsen på shoppen og vores hurtige håndtering af din ordre.

Hurtig betjening

Bestilte udtræksstænger til tillægsplade som skulle bruges få dage efter. Fik dem som jeg håbede på. Forøvrigt i god kvalitet.

29 décembre 2025

Hej Jørgen
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med udtræksstængerne til dit bord. Hilsen Ziff Myntte

Hej Gitte
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores hurtige levering. Glædelig jul hilsen Ziff Myntte

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, gode varer og tøjstativet var hos mig 3 dage senere👍🏻

24 novembre 2025

Hej Carsten
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du kan lide opbygningen af shoppe og dit tøjstativ. God dag hilsen Ziff Myntte

super hurtig levering

super hurtig levering, pakken kom dagen efter bestilling.

1 décembre 2025

Hej Kjeld
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores hurtige levering. Hilsen Ziff Myntte

Alt OK

Alt OK, varen kom som bestilt, og efter nogle dage.

1 décembre 2025

Hej Steen
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med din vare. Hilsen Ziff Myntte

Smukt bord

Fantastisk flot bord og stole
Lynhurtig levering, 11 timer så stod det i min stue,

Hej Jeanette
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dit bord og stole. Hilsen kundeservice

Noté 3 sur 5 étoiles

Meget fine hylder og skab, flot træ.

Meget fine hylder og skab. Fint træ.
Skabet er dog lidt vakkelvornt, som også gør det lidt skævt, måske pga af de tynde ben.
Fin service, dog kom skabet et døgn for sent fra Brink. Måtte selv ringe for at konstatere dette.

Hej Alice
Du er velkommen til at sende video af problemet på mail, så kan vi evt. hjælpe dig. Hilsen Ziff Myntte

Hurtig levering. Skønt produkt

Hej Lone
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med din vare og vores hurtige håndtering af din ordre. Hilsen kundeservice

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus