Fantastisk firma - mine varmeste anbefalinger. Vi har netop købt et lille supplement til vores eksisterende bøgehæk på 180 cm. PlanteCenter Fyn leverede den perfekte løsning direkte til d... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fantastisk service og god vejledning via telefon. Vi bestilte 150 barrods hækkeplanter. Alle var med et stort og kraftigt rodnet og ikke én eneste plante, var under det mindste mål. Når vi skal sæt... Voir plus
Super god oplevelse at købe planter hos PlanteCenter Fyn. Stig har været enormt hjælpsom undervejs og har rådgivet om jordforhold, plantevalg og beplantning. Planterne var endnu ikke på lager ved... Voir plus
Hos Plantecenter Fyn er service og kvalitet vigtigt. Du får sunde planter med grokraft til rimelige priser. Pris og kvalitet hænger altid sammen. Der er altid gode råd og vejledning fra gartn... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Bøjden 2, 5792, Årslev, Danemark
- info@plantecenterfyn.dk
- plantecenterfyn.dk
Aucune trace de demande d’avis
Meget god service
Meget god service, dag til dag levering og rigtig fine planter.
Jeg handler gerne her igen.
Fantastisk firma.
Fantastisk firma - mine varmeste anbefalinger.
Vi har netop købt et lille supplement til vores eksisterende bøgehæk på 180 cm. PlanteCenter Fyn leverede den perfekte løsning direkte til døren - en tæt og flot hæk i høj kvalitet. Dejligt ikke selv at skulle transportere planterne/hækken med jord hjem i egen bil. Hækken var lige til at sætte i jorden fix og færdig - ekstremt nemt.
Da vi havde plantet hækken, blev vi i tvivl, om vi havde gjort det rigtigt mht. sækken som sad omkring rødderne. Jeg kontaktede PlanteCenter Fyn på mail, og fik svar med det samme. De sendte samme dag en gartner ud for at checke, om vi havde gjort det rigtigt. Dette til trods for, at vores ordre på 3 meter hæk var ganske beskeden, og at vi ligeledes selv skulle plante den.
Det er service i højeste potens. Det kunne mange firmaer lære meget af. Vi takker mange gange. Vi kommer aldrig til at handle andre steder, hvis vi skal have “grønt” til huset eller sommerhuset.
Mine varmeste anbefalinger - et meget trygt sted at handle kvalitet.
Niels Møller
Fantastisk service og god vejledning…
Alle var med et stort og kraftigt rodnet og ikke én eneste plante, var under det mindste mål. Når vi skal sætte resten af vores hæk, køber vi helt sikkert planterne hos Stig igen.
Vi kan varmt anbefale Plantecenter Fyn
Helt igennem fantastisk service.
Helt igennem fantastisk service. ❤️❤️❤️
Bestilte tirsdag, vidste at jeg var sent ude da jeg skulle bruge frøene til mors dag søndag.
Men allerede torsdag lå de i min postkasse.
Sikke en service, jeg er meget glad for at allerede at have dem klar til gaven
Tusind tak for mega hurtigt og mega god service. 🤩
God oplevelse og vi fik god hjælp og…
God oplevelse og vi fik god hjælp og vejledning ☺️

Réponse de PlanteCenter Fyn
Fremragende service og meget hurtigt…
Fremragende service og meget hurtigt levering af min ordre!
Jeg anbefaler gerne PlanteCenter Fyn
Overskuelig hjemmeside med god information om de forskellige sorter. Rimelige priser og hurtig levering af fire flotte frugttræer. Det ene træ havde dog fået en skade under transporten. Men efter henvendelse til firmaet - fik jeg med det samme tilbudt et nyt træ. Det har været en stor fornøjelse at handle hos jer.

Réponse de PlanteCenter Fyn
Storartet service. Og hurtig.
Nogle af de i maj bestilte bøgebarrodsplanter klarede den ikke, men Stig/Havecenter Fyn, arrangerede hurtigt erstatninger uden beregning. Fornem og hurtig service.
God service og rigtigt flotte planter
Rigtig god service på telefonen.
Hurtig ekspedition af ordren, hvor planterne var fremme på 2 dage.
Vi købte bunddække og der kom nogle rigtigt flotte planter, som var pakket godt ind til transporten.
Vi kommer til at handle her igen ⭐️

Réponse de PlanteCenter Fyn
En kontakt, man bliver glad i låget af :)
En særdeles god oplevelse, at søge råd her! Selvom jeg ikke blev kunde (fordi det var udenfor sæson), så fik jeg utrolig god og omhyggelig service og mange gode råd. Tusind tak for det!

Særdeles god service
Særdeles god service
Jeg ændrede min ordre via mail, og fik hurtigt positivt svar. Skønt med en web butik, man kan komme i forbindelse med.
Kirsten Bjerborg

Réponse de PlanteCenter Fyn
Gode sunde planter og hurtig levering
Gode sunde planter og hurtig levering. Handler gerne der igen.
Godt sted at handle
Hos Plantecenter Fyn er service og kvalitet vigtigt.
Du får sunde planter med grokraft til rimelige priser.
Pris og kvalitet hænger altid sammen.
Der er altid gode råd og vejledning fra gartneren, hvis du spørger/skriver.
Har købt surbunds-planter, frugttræer og frugtbuske, leveret til døren i uskadt stand godt pakket ind. Klar til at komme i jorden
Alle er i god vækst
med venlig hilsen
Henrik og Ulla
Tilfreds
Første gang jeg har købt planter på nettet. Valgte Plantecenter Fyn og det fortrød jeg ikke. God overskuelig og informativ hjemmeside, præcis levering ,fine planter. Handler gerne der igen.
Super hurtig og god service.
Super hurtig og god service.
Planterne vi modtog var sunde og flotte. 👍
Har kun godt at sige om plantecenter…
Har kun godt at sige om plantecenter Fyn. Altid kvalificeret vejledning, hurtig ekspedition og gode planter. Tak!

Réponse de PlanteCenter Fyn
Søger du god service og et firma der…
Søger du god service og et firma der holder hvad de lover så vælg Plantercenter Fyn. Vi har af to omgange fået leveret færdig hæk og både planter og vejledning er af en kvalitet der ligger klart i top 👌

Den bedste anbefaling
PlanteCenter Fyn har leveret en færdig bøgehæk på 150 cm til os – Stig har givet top service, levering til tiden, flot hæk, det tog 2 timer for at plante den, alt var med som vi skulle bruge inkl. Siveslange. Samt opfølgning på hækken. 5 Stjerner og den bedste anbefaling herfra .

Insekthotel/vildtblomsterbed
Har “lige” lavet et insekthotel/vildtblomsterbed med stor hjælp fra Stig
Han har været med hele vejen fra idén i mit hovede, til afslutningen af projektet med gode idér, råd og vejledning i alt fra udformning af felterne, klargøring af jorden, frøblandinger og hvordan man får det bedste ud af dem.
Og kan helt klart anbefale at kontakte ham inden man evt. går igang med et lign. projekt. 👍🏼👍🏼👍🏼

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.