3,2

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,2

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Beroerde levering en slechte communicatie

Bestelling werd vrij snel geleverd als het in een keer goed was gegaan. Voor levering gebruiken ze Dachser en ja de 1ste keer kregen we een nette mail en konden we dag en dagdeel voor levering aangeven. Op de leveringsdag blijkt dat er maar 1 van de 2 pallets geleverd wordt zonder overleg door een chauffeur die niet weet waar pallet 2 is. Geprobeerd Planters of Steel te bellen, maar die werken met een telefoonbot dus alles moet per mail. Op de mail wordt traag gereageerd, wel netjes excuses aangeboden, maar er wordt niets opgelost. Paar dagen later ineens totaal onverwacht s'morgens een sms van Dachser dat ze de 2de pallet diezelfde dag komen leveren zonder tijd of iets. Niemand thuis dus en wederom geprobeerd om met Planters per mail een afspraak voor levering te krijgen die ze beloven bij aankoop. Die krijg je dus niet behalve een onvriendelijke overkomende mail met gevolgen als je de levering niet aanneemt. Ineens weer s'morgens een sms van Dachser dat ze diezelfde dag komen levering. Was net op tijd thuis om de chauffeur nog even aan te kunnen spreken en hij bleek gewoon neerzettoestemming te hebben voor de pallet en had deze dus gewoon voor de deur gedeponeerd. Bleek een schadepallet te zijn en wederom totaal geen tekst en uitleg van Planters of Steel. Na wat op en neer mailen een korting aangeboden gekregen voor al het ongemak, maar had liever een fatsoenlijke levering gehad.

1 juillet 2026

Slechte levering onbereikbaar

Planters of steel is onbereikbaar, als je belt "praat" je met een computer die je zo snel mogelijk af wilt schepen. Email duurt dagen voor er antwoord volgt. De levering is allesbehalve vlekkeloos verlopen. Maar liefst 3 keer hebben we een levering gehad van slechts 1 bestelling. Na de derde levering was nog niet alles compleet maar er is wel korting gegeven als compensatie. Ik ga hier dus nooit meer bestellen.

13 avril 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit