Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var en skeptisk første gang køber hos dem, men var positivt overrasket hvor hurtig de leverede planter og hvor godt beskyttet indpakning var. Også små søde terrakotta krukker planter var i, var e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig oplevelse For et par uger siden købte jeg 3 forskelllige duftgeranium. De blev sendt med PostNord og var godt pakket ind, og ankom helt perfekte. Alt levede op til håb og forventninger. Nu n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Særligt med en butik: - med planter af så stor variation - med fin og god kvalitet - hurtig behandling af bestilling - God vejledning i butikken Tak

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk hjemmeside med så godt udvalg, alt var pakket rigtig godt ind og ankom super hurtigt🤩 Kommer absolut til, at bestille igen!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Plant københavn er et håndplukket univers af alt det bedste tilbehør til dine planter. Her finder du smukke krukker, vandkander, jord, værktøj og meget mere til dig og dine planter.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,9

Tous les avis

51 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Réponse de Plant København

Kære Iben, TAK for dine 5 stjerner! Godt at høre du er glade for dine air plants, og at de kom sikkert frem :-) De bedste hilsner Louise, Plant København

Fine produkter 🌸🌱

Fine produkter, og service.

18 février 2022
Avis spontané

Réponse de Plant København

Kære Marie, Mange tak for dine 5 stjerner. Vi er glade for du har haft en god oplevelse :-) De bedste hilsner fra Louise, Plant København.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super god side med gode priser.

Super god side med gode priser.
Er rigtig glad for produkterne.
Dog tog det lidt tid at få sendt.
Men alt i alt er jeg fan.

11 février 2022

Réponse de Plant København

Kære Maria, Mange tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at høre du er glad for produkterne. Vi beklager meget den lidt længere leveringstid, som skyldtes sygdom i vores lille biks. Vi håber dog du har lyst til at handle hos os igen :-) Rigtig god dag! De bedste hilsner fra Louise, Plant København

Flot og personlig hjemmeside

Flot og personlig hjemmeside
Hurtigt levering til trods for, at jeg bor på Fyn og det var godt pakket ind.
Ville gerne købe fra Plant København igen.
Jeg følger også jeres instagram, som er meget inspirerende

Mange tak! for en god oplevelse.

4 février 2022

Réponse de Plant København

Kære Jane. Tusind tak for dine 5 stjerner! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Det betyder meget for os :-) De bedste hilsner Louise, Plant København.

Skøn butik

Ingen problemer, hurtig levering, og lækre produkter 😊

1 février 2022

Réponse de Plant København

Kære Anja. Tusind tak for dine 5 stjerner, det betyder rigtig meget for os :-) De bedste hilsner Louise, Plant København.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og produktet virkede…

Hurtig levering og produktet virkede efter hensigten :)

24 janvier 2022

Réponse de Plant København

Kære Henning. Tusind tak for dine 5 stjerner! Vi er glade for du har haft positiv oplevelse. Det betyder meget for os :-) De bedste hilsner fra Louise, Plant København

Ordentlige forhold

Ordentlige forhold. Varen kom sikkert frem (helt til Jylland) Pengene blev først trukket da varen blev afsendt. Dejlig oplevelse...

18 janvier 2022

Réponse de Plant København

Kære Dorte, Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for du har haft en positiv oplevelse og at din ordre kom sikkert frem :-) De bedste hilsner fra Louise, Plant København

Noté 5 sur 5 étoiles

Ikke sidste gang jeg ligger min levering

Super glad for min ordre, super service

14 janvier 2022

Réponse de Plant København

Kære Ida, tusind tak for dine 5 stjerner. Det betyder meget for os :-) Kom snart igen. De bedste hilsner fra Louise, Plant København

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Jeg manglede nogle plantestøtter og de var desværre udsolgte på hjemmesiden. Jeg skrev til dem og fluks fandt de et sæt og satte det på hjemmesiden så jeg kunne bestille det hjem. Pakken kom hurtigt frem og mine planter står så smukt, nu med støtte.

12 janvier 2022

Réponse de Plant København

Kære Line, Tusind tak for dine 5 stjerner! Vi er glade for at høre du blev glad for plantestøtterne :-) De bedste hilsner fra Louise, Plant København.

Super god service

12 janvier 2022

Réponse de Plant København

Kære Frank. Mange tak for dine 5 stjerner. Det betyder meget for os :-) De bedste hilsner fra Louise, Plant København.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg elsker at købe herfra

Jeg elsker at købe herfra, og vil helt klart anbefale andre at gøre det!
Man får også en sød personlig hilsen med, som gør det til noget helt specielt at handle hos dem!

2 janvier 2022
Avis spontané

Réponse de Plant København

Kære Cecilie, tusind tak for dine pæne ord og 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os. De bedste hilsner fra Louise, Plant København.

Perfekt levering

7 décembre 2021

Réponse de Plant København

Kære Inge, tusind tak for dine 5 stjerner! Vi er glade for du har haft en positiv oplevelse :-) De bedste hilsner fra Louise / Plant København

Noté 5 sur 5 étoiles

Kunne ikke være gjort bedre

Flot og nem webshop. Rigtig god information og kommunikation om leveringen fra start til slut. Kunne ikke være gjort bedre!

7 décembre 2021

Réponse de Plant København

Kære Sofie, Tusind tak for dine søde ord og dine 5 stjerner! Det betyder meget for os :-) De bedste hilsner fra Louise / Plant København

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hjælpsomme piger og fedt og uniq…

Meget hjælpsomme piger og fedt og uniq univers med en masse gode og inspirerende ideer. Hurtig levering og gode priser.

3 décembre 2021

Réponse de Plant København

Kære Charlotte. Tusind tak for dine søde ord :-) Vi er glade for at kunne inspirere til et grønnere plantehjem. De bedste hilsner fra Louise / Plant København

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, og endda et lille kort, skrevet i hånden, fulgte med.

2 décembre 2021

Réponse de Plant København

Kære Lise, tusind tak for din anmeldelse og 5 stjerner. Det betyder meget for os. De bedste hilsner fra Louise / Plant København

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte et plante terrarie kit med…

Bestilte et plante terrarie kit med glas og det hele. Det var mega godt pakket ind og kom uskadt frem med posten. Det var nemt at lave terrariet, og det var lige til at gå til med brugsvejledningen, navn på poserne osv. Perfekt til en begynder som mig :)

10 novembre 2021

Réponse de Plant København

Kære Sarah, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for terrariet kom sikkert frem, og at du har hygget dig med at lave det. De bedste hilsner fra Louise / Plant København

Skønt udvalg

Skønt udvalg, med god information om produktet/varen. Nem hjemmeside og skøn information vedr levering.

7 novembre 2021

Réponse de Plant København

Kære Ditte, tusind tak for dine 5 stjerner og dine pæne ord. Det er vi meget glade for. De bedste hilsner fra Louise

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt og nemt med en venlig hilsen

Hurtigt og nemt med en venlig håndskrevet hilsen fra virksomheden :)

2 novembre 2021

Réponse de Plant København

Kære Naja, tusind tak for dine 5 stjerner. Det betyder meget for os :-) De bedste hilsner fra Louise

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus