Ik laat bijna nooit recensies achter, maar voor Pleafs maak ik heel graag een uitzondering. Vanaf het eerste contact ben ik ontzettend attent, zorgzaam en met veel aandacht geholpen. Ook toen ik een p... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wij hebben 2 wartmekussens van Pleafs. Helaas gingen beide binnen een jaar kapot. Contact opgenomen met de klantenservices. Jammer genoeg hadden wij blijkbaar een slechte batch gekregen ten tijden van... Voir plus
Na aanschaf in december 2024 elke dag veel plezier van het warmte kussen gehad. Helaas hield het warmte-element er ineens mee op na zo'n 3 maanden. Contact opgenomen met klantenservice van Pleafs. In... Voir plus
We hebben de warmtekussens van Pleafs besteld als onderdeel van het kerstpakket voor het personeel van onze school. Vanuit het bedrijf (Sydney) werd hierin snel gereageerd en meegedacht. In totaal heb... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Pleafs® a Dutch innovator in wireless heating solutions. Our stylish, cordless heating cushions and blankets harness energy-efficient graphene technology, offering a portable oasis of warmth wherever life leads. Elevate your moments with Pleafs® – where innovation meets simplicity, and warmth becomes an everyday luxury.
Coordonnées de contact
Westeinde 23, 3844DD, Harderwijk, Pays-Bas
- support@pleafs.com
- pleafs.com
Wat een service 😀
Als Kerstcadeau een warmtekussen van Pleafs gekregen. Het kussen is erg fijn, zacht en wordt goed warm. Helaas deed het warmte-element het ineens niet meer. Via de mail had ik contact met Sydney van Pleafs. Binnen een dag heeft hij een nieuw binnenkussen opgestuurd en wordt mijn kussen weer lekker warm. Wat een goede en snelle service! Heel blij mee 😀
Kussen geeft geen warmte meer
We hadden een probleem met de oplaadbare warmtekussen.contact via de app gekregen en we zijn supergoed en vriendelijk geholpen!Pleafs stuurt ons een nieuw warmtekussen!wat een service!!
Uitstekende service en snelle reparatie!
Uitstekende service en snelle reparatie!
Onlangs hadden we een probleem met ons warmte kussen, en dankzij de geweldige service is het snel en vakkundig verholpen. Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie was helder, de afhandeling efficiënt en het resultaat perfect – ons warmte kussen werkt weer als nieuw! We waarderen de inzet en klantgerichtheid enorm. Dit is service zoals je die overal zou willen zien. Absoluut een aanrader!
Het warmte kussen deed niet wat het…
Het warmte kussen deed niet wat het moest doen. De schakelaar werkte niet goed. Contact opgenomen met Klantenservice die meteen een nieuwe hoes met oplader heeft gestuurd. Ik ben heel tevreden over deze service. Jenny Berends
Heerlijke service
Ik had in mijn kerst paket een heerlijk warmtekussen van pleafs gekregen hier ging helaas een draadje van kapot en heb meteen contact gezogt met sydney via de whatsapp functie op de website en binnen notime had ik reactie van Sydney dat hij een nieuwkussen op zou sturen als vervanging van de kapoten!
In lange tijd niet zulke goede en fijne service gehad als bij pleafs
Het kussen is zalig .
Het kussen is zalig .
Ook de dienst na verkoop, waarop we spijtig genoeg beroep hebben moeten doen, is ontegensprekelijk ok .
Een oplossing was vlug gefikst. TOF!
Perfecte service.
Perfecte service.
Na een paar maanden werkte mijn warmtekussen niet meer. Na een mailtje te sturen kreeg ik binnen een paar dagen een nieuw toe gestuurd.
Eerlijk en duurzaam product
Eerlijk en duurzaam product. Ik ben ook prettig geholpen door support toen ik een technisch probleem ervaarde. De Electra blijft waarschijnlijk een zwakke plek bij dit soort producten, maar daarom des te prettiger om kwaliteit te kopen bij een bedrijf wél klantgericht en bereikbaar is.
De lader is goed en de accu is goed. Kussens zijn aanpasbaar. Fijn product.
Na net een jaar werkte onze twee warmte…
Na net een jaar werkte onze twee warmte kussens niet meer..... vervelend.
Mailtje gestuurd en bevestigd met foto's, twee dagen later twee nieuwe kussens in huis!
Wat een PERFECTE service, dikke 10!
Prima kussen
Prima kussen. Heerlijk warm. Na een maand was hij stuk. 2 dagen later kreeg ik gratis een nieuw kussen opgestuurd. Communicatie verliep ook heel goed. Ik ben van plan om er nog een te bestellen. Mark
Goede service! Kussen werd niet meer warm maar zonder problemen werd er een nieuwe geleverd. Top service!
Quick replacement, no questions asked
Pillow stopped working quite quickly. Reached out and they sent me a new heating sleave no questions asked.
Top bedrijf!
De klantenservice is gewoon supergoed
De klantenservice is gewoon supergoed. Op zondag via het formulier op de website laten weten dat mijn kussen niet meer oplaadde. Diezelfde dag nog antwoord en zonder enig probleem 2 dagen later een nieuw kussen binnen.
Wellicht nog wel wat werk nodig aan de kwaliteit van de opladers/accu's gezien de reviews maar aan de klantenservice en klantgericht kan menig bedrijf een voorbeeld nemen!!
Super goed geholpen toen mijn kussen…
Super goed geholpen toen mijn kussen kapot ging, Sydney reageert snel en professioneel. Zonder veel gedoe of poespas had ik binnen no time een nieuw kussen. Het kussen zelf is dan ook heerlijk en blijft de hele nacht warm.
Heel goede klantenservice
Heel goede klantenservice. Mijn Pleafs kussen werd niet meer warm. Via WhatsApp contact opgenomen. Pleafs reageert snel en vriendelijk en de volgende dag al een nieuw kussen bezorgd! Aanrader dit bedrijf.. en de kussens zijn heel fijn😀
Super fijn en mooi kussen
Super fijn en mooi kussen. Veel plezier van. Op een gegeven moment wilde mijn kussen niet meer opladen. Ook geen probleem de volgende dag heb ik een nieuwe gekregen. Super service en super snel. Ik kan dit kussen aan iedereen aanbevelen.
Defect kussen vervangen
Mijn kussen was na 2 - 3 maanden gebruik defect. Maar na contact via de mail heb ik een nieuw warmtekussen ontvangen. Super geregeld!
Goed opgelost
Aan de reviews te lezen gaan de verwarmingselementen vaker kapot, zo ook bij mij. Maar ook hier snelle service; goede communicatie en binnen no time een nieuw kussen ontvangen. Probleem is geen probleem als het goed wordt opgelost :-)
Super service
Ons heerlijke kussen werd helaas niet meer warm. Na één mailtje werd het opgelost. Na enkele gegevens aangeleverd te hebben, werd bijna per omgaande een nieuw kussen toegestuurd! Super service.
En savoir plus sur les différents types d'avis.