Pledoo is a member of LCB which is one of the biggest online casinos communities. Pledoo is participating in LCB store where you can spend your rewarded chips to buy casino bonuses. Pledoo has vario... Voir plus
one of the best casinos and bookmakers. convenient and beautiful design, polite technical support that quickly responds and helps resolve the issue. withdrawal of funds took less than an hour, KYC ver... Voir plus
Did not have good experience at this casino . First of I used bonus money I got into bonuses soon as I deposited real money to my account I did not get into one bonus .
Su Pledoo Casino, i giocatori vengono accolti in un ambiente che unisce un design elegante e minimalista a una gamma dinamica di funzionalità che rendono l'esperienza di gioco emozionante e gratificante. Oltre al layout visivamente pulito e intuitivo, Pledoo si distingue per i tornei organizzati regolarmente da fornitori rinomati, che offrono ai giocatori la possibilità di mettere alla prova le proprie abilità in un contesto competitivo e di provare l'emozione di scalare le classifiche. Aggiungendo ancora più valore al gameplay, il casinò offre bonus allettanti pensati sia per i nuovi giocatori che per quelli abituali, assicurando a tutti un motivo per esplorare ulteriormente il sito. Sono disponibili anche generose opzioni di cashback, che offrono ai giocatori una maggiore tranquillità e ulteriori possibilità di ribaltare la propria fortuna, anche quando i giochi non vanno come vorrebbero. Questo equilibrio ben studiato tra design, competizione e promozioni gratificanti rende Pledoo Casino una destinazione in cui intrattenimento, correttezza e soddisfazione dei giocatori si fondono perfettamente.
Italie
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Tercera vez retirando el mismo monto de la misma cuenta verificada y tercera vez revisión extendida.
Noen steder står alt i NOK, andre steder plutselig i euro inne i spillet. Jeg ble usikker på hvor mye jeg egentlig satset. Måtte regne i hodet, og det ødelegger flyten totalt. Kunne de ikke bare holde seg til én valuta overalt?
Sometimes I just want to talk to an actual human on the phone, especially for money issues. This site only has chat and email, both slow. For a financial service, that’s not good enough for me.
They celebrate tiny wins that are actually less than your bet. It feels manipulative after a while.
Pleedo casino is very easy to use. Great bonus’s. Great support. There is so many games to play, 10/10 would recommend

Réponse : Pledoo Casino
All perfekt fast payout and all in all Just a good side

Réponse : Pledoo Casino
Very good casino, more bonus, more slots everything is ok

Réponse : Pledoo Casino
I'm very loving the Beautiful interface and my favorite games was all's on there!! 💯❤️🔥🙊

Réponse : Pledoo Casino
Love this casino always offering free bonuses and verry easy to find everything

Réponse : Pledoo Casino
Pledoo Casino to solidny wybór dla każdego, kto szuka różnorodności, bezpieczeństwa i szybkich transakcji. Zdecydowanie polecam – to kasyno, które nie rozczarowuje i zapewnia godziny świetnej rozrywki. Pozytywna atmosfera hojne bonusy, Pledoo jest strzałem w dziesiątkę!

Réponse : Pledoo Casino
Lots of games to play.. fast withdrawals. Would recommend this casino

Réponse : Pledoo Casino
Pledoo Casino is a very trustworthy and professional casino. Great fun and great games!

Réponse : Pledoo Casino
A lot of providers and the best games! Smooth working page and slots. Never get any bug or problems. Thank You pledoo for all!

Réponse : Pledoo Casino
Pledoo casino is trustworthy place, with plenty of games, quick and no issue withdrawals.