Plick Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Blev totalt bedragen. Köpte en ”silverkedja” som inte bara var inkomplett utan även magnetisk (inte silver). Brutalt blåst och kan inte tänka mig en sämre deal. Hade hellre inte fått något alls för p... Voir plus

Jag älskar Plick, där är smidigt att köpa därifrån och även sälja. Man får pengarna snabbt efter man sålt något, vilket är jättebra och smart. Finns många bra leveranssätt vilket är jättebra och smidi... Voir plus

En bra och bekväm app, men jag önskar att den kunde utöka sina kategorier för det som ska säljas. Jag stötte på ett problem med min första annons; den ger alltid alternativet “gratis frakt” automat... Voir plus

Väldigt säkert! Om man säljer så får kunden inte returnera och man får pengarna efter kunden har tagit emot så det är en väldigt bra sak! Om man köper så har säljaren 7 dagar att frakta annars blir de... Voir plus

1. Maché en ligne
  2. aussi dans
  3. Magasin de produits d'occasion

Plick är Sveriges största nischmarknad för reloved kläder, skor och accessoarer. Hos oss är det alltid helt gratis att annonsera och varje vecka laddas det upp tusentals annonser från våra 1 miljon registrerade användare.

Bien

TrustScore 4 sur 5

864 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

341 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Plick i sig är det inget större fel på

Plick i sig är det inget större fel på. Blev dock scammad på över 10.000 av en kille igenom appen. Jag skrev till plick och dem kunde inte avbryta leveransen i tid. Har inte fått tillgång till hans riktiga namn ens. har polisanmält händelsen men det är ganska stor chans att polisen lägger ner ärendet eftersom att det hänt tidigare när jag rapporterat ett större brott.

15 juin 2026

Hej 💛

Så tråkigt att höra om vad du råkat ut för.Misstänkt bedrägeri är något vi tar på största allvar, och vi samarbetar med relevanta myndigheter när det behövs. Av integritetsskäl kan vi inte lämna ut andra användares personuppgifter direkt till privatpersoner, men sådan information kan begäras ut av polis inom ramen för en utredning.

Om du har ett pågående ärende eller ytterligare information att dela får du gärna skapa ett supportärende via appen, så kan vi se till att det följs upp på rätt sätt.

Katastrofalt beteende

Förfärlig applikation där dem tar runt 70 kr (ca 10% av din vinst) för varje försäljning eftersom det inte räckte med de 40 kr de tog innan. Sedan så är även kundtjänsten på en katastrofal nivå. När man väl ställer en fråga så tar det minst 3 dagar för dem att svara, och när dem väl svarar så svarar dem på helt fel fråga. De är även alltid på köparens sida, vad som än har hänt, så som en säljare så är detta en dålig plattform att bruka. Sedan så noterade jag att de svara på nästan alla dåliga recensioner här på trustpilot. Då är mitt tips till er på Plick att ni istället borde satsa på kundtjänsten eftersom då hade ni inte behövt ha ett helt team som sitter och kollar in trustpilot konstant.

8 juin 2026

Hej 💛
Tack för att du delar din feedback. Vi förstår att både avgifter och väntetider i supporten kan upplevas frustrerande. För varor med ett högre värde tas en avgift på 5 % av varans pris genom Trygg Försäljning. Avgiften täcker kostnader för om något skulle gå fel under frakten, alltså ett tryggt skydd för både säljaren och köparen. Eftersom avgiften är procentuell varierar beloppet beroende på varans pris.

Vi beklagar också om du upplevt att du inte fått svar på dina frågor eller att våra bedömningar känts orättvisa. Alla ärenden granskas individuellt utifrån det underlag som finns tillgängligt.

Tack för dina synpunkter kring supporten, det är något vi kontinuerligt arbetar med att förbättra 💛

/ team plick

köpte en parfym på plick

köpte en parfym på plick. det är absolut en marknad för förfalskade produkter som inte ens är i närheten av äkta produkt. lägg dina pengar på något annat för du kommer få betala för ingenting. det är pinsammt att de tillåter folk sälja förfalskade prdukter på deras website vilket är olagligt

2 juin 2026

Hej 💛

Det är tråkigt att höra om din upplevelse. Försäljning av kopior är inte tillåtet på plick, och vi tar rapporter om misstänkt äkthet på största allvar. När vi får in sådana ärenden granskas både köpet och säljaren enligt våra rutiner.

Om du misstänker att du har fått en förfalskad vara får du gärna skapa ett supportärende via appen. Vi vill också gärna granska säljaren närmare om du har mer information att dela.

/ team plick 💛

För att jag beställde för 4 dagar sedan…

För att jag beställde för 4 dagar sedan och hon jag köpte av har inte ens svarat mig på det jag Sickade

2 juin 2026

Hej 💛

Om du beställde för 4 dagar sedan har säljaren fortfarande tid kvar att skicka varan. Säljare har upp till 7 dagar på sig att frakta efter att ett köp genomförts. Vi förstår att det känns frustrerande när man inte får svar, men än så länge ligger köpet fortfarande inom tidsramen för leverans.

Om varan inte skickas inom 7 dagar avbryts köpet automatiskt och du får pengarna tillbaka 💛

/ team plick

Dåligt har inte fått min vara trots…

Dåligt har inte fått min vara trots betalning h. Står att det är återbetalning inom
7 dagar. Skämt eller?

25 mai 2026

Réponse de Plick

Det är tråkigt att höra att du inte fått din vara. Om en säljare inte skickar varan inom 7 dagar avbryts köpet automatiskt och en återbetalning påbörjas. Beroende på bank och betalningsmetod kan det därefter ta några bankdagar innan pengarna syns på kontot.

Om du inte fått din återbetalning trots att tiden passerat får du gärna skapa ett supportärende via appen, så hjälper vi dig att titta närmare på ärendet 💛

/ team plick

Dom är inte seriösa man måste verkligen…

Dom är inte seriösa man måste verkligen se upp när man handlar genom dom köpskyddet äe ett skämt.
Blev verkligen lurad.

31 mai 2026

Hej 💛

Det är tråkigt att höra att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Köparskyddet finns för att skapa trygghet för både köpare och säljare, och alla ärenden bedöms utifrån det underlag som skickas in av parterna.

Om du upplever att något inte hanterats korrekt får du gärna skapa ett supportärende via appen, så kan vi titta närmare på vad som hänt och hjälpa dig vidare 💛

/ team plick

Dålig upplevelse då jag fick en billig…

Dålig upplevelse då jag fick en billig kopia av jackan jag beställde. Fick pengarna tillbaka efter lång tid. Raderade appen och kommer aldrig mer använda den.

28 mai 2026

Hej 💛

Det är tråkigt att höra om din upplevelse. Försäljning av kopior är inte tillåtet på plick, och vi tar den här typen av ärenden på största allvar. Vi är glada att höra att du till slut fick pengarna tillbaka, men beklagar att processen upplevdes som lång och frustrerande.

Tack för att du delar din feedback, den hjälper oss att fortsätta förbättra både våra processer och användarupplevelsen 💛

/ team plick

Extremt dåligt och oseriöst ”företag”

Extremt dåligt och oseriöst ”företag”. Svarar aldrig, har ingen kundtjänst via telefon och är sjukt sega via mail osv. Extremt kasst företag. Använd vinted istället

13 mai 2026

Hej 💛

Det är tråkigt att höra att du upplevt oss så. Vi förstår att det känns frustrerande när svar dröjer, och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både support och återkoppling.

Dessvärre har vi ingen supportkanal via telefon. Om du fortfarande behöver hjälp i ett pågående ärende får du gärna skapa ett supportärende via appen, så ser vi till att följa upp det 💛

/ team plick 💛

Lurade via deras egna kundtjänst

Vi blev lurade via deras egna kundtjänst, vilket innebär personal som jobbar för företagets kundtjänst.
Polisanmälan är gjord.

Jag har mailat supporten men fick bara ett standard svar på min förfrågan.
Jag önskar att bli kontaktad av en chef för Plick, eller liknande, inte kundtjänst personal som ev sitter på något callcenter.
Vänligen se över era arbetsrutiner i mail hanteringen! Tack!

9 mai 2026

Hej 💛

Det låter väldigt allvarligt och vi är ledsna att höra om din upplevelse. Om du inte redan gjort det får du gärna skapa ett supportärende via appen med mer information kring händelsen, så kan vårt team titta närmare på ärendet och följa upp det vidare.

/ team plick 💛

Appen i sig är bra tycker jag men att…

Appen i sig är bra tycker jag men att säljarna är så himla dåliga på att skicka varorna. Ingen pallar längre, vad är det som händer. Sälj inte en vara om du inte ens orkar skicka den. Sjukt mycket tid och energi man har slösat på att klaga "kan du skicka paketet". Otroligt dåligt

2 mai 2026

Hej 💛

Tack för din feedback. Vad kul att höra att du gillar appen, men vi förstår verkligen frustrationen när säljare inte skickar sina varor i tid. Om en vara inte skickas inom 7 dagar avbryts köpet automatiskt och köparen får pengarna tillbaka, och vi följer även upp säljare som inte fullföljer sina affärer.

Vi håller med om att det ska vara smidigt och pålitligt att handla på plick, och tar med oss din feedback kring detta 💛

Väntar på paket

Hej! När skickar du paketet / när kan jag räkna med att det kommer?
Tack!

8 mai 2026

Réponse de Plick

Om du har frågor kring leveransen kan du kontakta säljaren i er gemensamma chatt i appen 💛

Ha en fin dag!

/team plick

Absolut sista gången jag köper något…

Absolut sista gången jag köper något där, jag köpte en vara och säljare sa att den är XS, när jag fick varan var den verkligen XS MEN i oversize storlek! Säljaren nämnde absolut inte det , jag tänkte fine inte värsta grejen det är plicks jobb att hantera det men nej vad svarade plick på reklamationen att det är passform och inte ingår i köpskyddet?!!! Hur är det passform den är i oversize hallå?! Detta är stöld både av plick och säljaren, att plick påtvingar oss att betala köpskyddet och inte ens kollar ordentligt på situationen att man kan BARA skriva reklamationen en gång och efter 24 timmar om du inte har reklamerat ja säg hejdå till försäljningen, hur är inte detta stöld 24timmar?!!, ja lycka till med en sån app. Och kundservicen är det värsta som inte läser hela meddelandet och de ända dom har o säga ”tack för att du kontaktade oss och så ledsna för din upplevelse, istället för såna meningar kan ni hjälpa på riktigt istället.

6 mai 2026

Hej 💛

Vi förstår att du är frustrerad och ledsna att höra att köpet inte blev som du förväntade dig. Vid reklamationer gör vi alltid en bedömning utifrån annonsens beskrivning, bilder samt det underlag som skickas in av både köpare och säljare. När det gäller passform omfattas det dessvärre inte av köparskyddet.

För att köparskyddet ska kunna tillämpas behöver ett reklamationsärende också skapas inom 24 timmar efter att paketet hämtats ut, så att vi har möjlighet att utreda medan köpet fortfarande är aktivt.

Vi beklagar om du upplevt att du inte fått tillräckligt stöd från supporten. Om du har fler frågor får du gärna skapa ett supportärende via appen med ytterligare information 💛

/ team plick

Ok men behöver förbättras och växa

Känns som att målgruppen är ung. Tjänsten funkar bra på vissa sätt; Ok app. Bra att man kan erbjuda ett lägre pris enkelt. Lätt att lägga upp annons. Finns flera minus: Syns inte i annonserna hur länge de legat uppe. Man ser inte heller direkt den som köpavgift som sen tillkommer. Ibland kör de fri frakt men tar då istället en extra hög köpavgift så att man inte sparar särskilt mycket ändå, riktigt fult. Finns många annonser som är inaktiva, de går inte att köpa och man får inget svar från säljaren när man försöker få kontakt. Irriterande. Tar rätt lång tid att få sina grejer. Utbudet av varor är begränsat.

3 mai 2026

Réponse de Plick

Tack för att du delar så utförlig feedback, vi uppskattar både det positiva och det du tycker kan förbättras. Vi tar med oss din feedback kring både transparens och användarupplevelsen i appen.

När det gäller fri frakt-kampanjer och avgifter försöker vi alltid göra informationen som tydlig som möjligt för våra användare. Vänligen observera att köparskyddet alltid baseras på varans pris, vilket gör att beloppet kan variera mellan olika varor 💛

Tack för att du hjälper oss att bli bättre 💛

/ team plick

För många konton som inte är aktiva…

För många konton som inte är aktiva eller fake, säljare svarar inte eller ej varit aktiva på månader. Har aldrig fått något jag beställt

30 avril 2026

Tack för din värdefulla feedback. Vi tar den vidare 💛

/team plick

Jeg har prøvd å kjøpe en Playstation 4…

Jeg har prøvd å kjøpe en Playstation 4 til min sønns 7 års dag! Varen kom og jeg var på ferie. På dag 6 kom jeg. Men da vare varen sendt i retur! Selger fikk aldrig varen tilbake, så pga forsikring fikk jeg pengene tilbake ( minus frakt og forsikring) (120 kr minus for meg) så jeg bestilte på nytt! Men jeg så at flere personer solgte samme produkt ( med og uten spill) men den siste setningen var altid den samme! Men!betaler forsikring! Så jeg bestilte! 8 dager senere får jeg en ps4! Slengt i en boks. Ikke pakket inn! Lå bare løst! ( fraktet i bil etter bil! Kastet rundt på terminal etter terminal! Svindel! Og denne personen annonserer ps4 i perfekt stand 100 ganger på plicks! Slutt å handle her! Dette er en plass for svindlere!

22 avril 2026

Hej 💛

Det är tråkigt att höra om din upplevelse, särskilt när köpet var tänkt som en födelsedagspresent.

Vi vill också vara tydliga med att varor ska packas ordentligt inför frakt, och vi tar rapporter om vilseledande annonsering på största allvar. Om du vill att vi tittar närmare på säljaren och ärendet får du gärna skapa ett supportärende via appen med mer information.

/ team plick 💛

Hade problem med mitt köp där mitt…

Hade problem med mitt köp där mitt paket kom inte till mig. Säljaren fick återbetalning samma dag och jag har väntat nu i dagar för supporten och svara och har ännu inte fått någonting

Réponse de Plick

Så tråkigt att ditt paket inte kommit fram...

Om du fått besked om återbetalning kan det beroende på betalmetod dröja några bankdagar för pengarna att nå fram. Vår supportkanal har en svarstid på cirka en till tre dagar, så om du redan kontaktat oss kommer en supportmedarbetare att höra av sig till dig inom kort, och kika på statusen för din återbetalning.

Vi tackar för ditt tålamod 💛

Känns som bedrägeri

Jag ville göra mitt första köp, men de erbjuder inga säkra betalningsmetoder som omfattas av direktivet om konsumentkrediter. Så i princip är det osäkert om man får tillbaka pengarna om något går snett – och med tanke på hur många förfalskade varor jag hittade redan under de första fem minuterna jag surfade är det ganska troligt att man inte får det. Så jag väljer Vinted istället.

Réponse de Plick

Vi förstår att trygghet i betalningar är viktigt 💛 Via plicks betallösning kan man välja att betala genom ett antal olika säkra betalmetoder, bland annat Swish och Apple Pay. När du handlar via plicks egna betallösning omfattas köpet även av vårt köparskydd, vilket innebär att du kan få ersättning om något går fel, till exempel om varan inte levereras eller inte stämmer överens med beskrivningen.

Vi vill också vara tydliga med att försäljning av kopior inte är tillåtet på plick, och vi granskar annonser och konton löpande samt agerar på rapporter.

Har du frågor eller vill veta mer får du gärna skapa ett supportärende via appen.

Jag vill ha leveransbesked

Hej 💛

Vi förstår att du vill få besked om leveransen. Du kan kontakta säljaren direkt i chatten för en uppdatering. Säljaren har upp till 7 dagar på sig att skicka varan. I appen kommer du även att kunna se när varan skickats och är på väg.

Om det har gått längre tid eller du fortfarande inte fått någon uppdatering får du gärna skapa ett supportärende via appen, så hjälper vi dig vidare.

/ team plick 💛

Jag har köpt ett halsband från någon…

Jag har köpt ett halsband från någon som heter Alicia för 309 kr men jag har inte fått höra något om att den ska levereras eller något. Det står bara "inväntar leverans" och att jag kommer få ett mail när den är påväg. Köpte halsbandet för en vecka sen. Vad ska jag göra?

16 avril 2026

Hej 💛

Vi förstår att det känns osäkert när du inte fått någon uppdatering. Säljaren har upp till 7 dagar på sig att skicka varan. Om den inte skickas inom den tiden avbryts köpet automatiskt och du får pengarna tillbaka. Du kan också skriva till säljaren direkt i chatten för att fråga om status på leveransen.

Om du fortfarande känner dig osäker får du gärna skapa ett supportärende via appen, så hjälper vi dig att kika närmare på ditt köp.

/ team plick 💛

Hej jag såg massa parfymer som säljer…

Hej jag såg massa parfymer som säljer tip original flaskor 33 ml.och många av dom märken har inte det storleken. Min fråga kan man lita po den, ar dom originalet och varför 33ml.så billigt? Tack.

19 avril 2026

Réponse de Plick

Tack för ditt meddelande. Skapa gärna ett supportärende via appen, så kan vårt supportteam hjälpa dig att kika på detta 💛