Blev totalt bedragen. Köpte en ”silverkedja” som inte bara var inkomplett utan även magnetisk (inte silver). Brutalt blåst och kan inte tänka mig en sämre deal. Hade hellre inte fått något alls för p... Voir plus
Jag älskar Plick, där är smidigt att köpa därifrån och även sälja. Man får pengarna snabbt efter man sålt något, vilket är jättebra och smart. Finns många bra leveranssätt vilket är jättebra och smidi... Voir plus
En bra och bekväm app, men jag önskar att den kunde utöka sina kategorier för det som ska säljas. Jag stötte på ett problem med min första annons; den ger alltid alternativet “gratis frakt” automat... Voir plus
Väldigt säkert! Om man säljer så får kunden inte returnera och man får pengarna efter kunden har tagit emot så det är en väldigt bra sak! Om man köper så har säljaren 7 dagar att frakta annars blir de... Voir plus
Plick är Sveriges största nischmarknad för reloved kläder, skor och accessoarer. Hos oss är det alltid helt gratis att annonsera och varje vecka laddas det upp tusentals annonser från våra 1 miljon registrerade användare.
Kungsgatan 28, 753 21, Uppsala, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Plick i sig är det inget större fel på. Blev dock scammad på över 10.000 av en kille igenom appen. Jag skrev till plick och dem kunde inte avbryta leveransen i tid. Har inte fått tillgång till hans riktiga namn ens. har polisanmält händelsen men det är ganska stor chans att polisen lägger ner ärendet eftersom att det hänt tidigare när jag rapporterat ett större brott.

Réponse de Plick
Förfärlig applikation där dem tar runt 70 kr (ca 10% av din vinst) för varje försäljning eftersom det inte räckte med de 40 kr de tog innan. Sedan så är även kundtjänsten på en katastrofal nivå. När man väl ställer en fråga så tar det minst 3 dagar för dem att svara, och när dem väl svarar så svarar dem på helt fel fråga. De är även alltid på köparens sida, vad som än har hänt, så som en säljare så är detta en dålig plattform att bruka. Sedan så noterade jag att de svara på nästan alla dåliga recensioner här på trustpilot. Då är mitt tips till er på Plick att ni istället borde satsa på kundtjänsten eftersom då hade ni inte behövt ha ett helt team som sitter och kollar in trustpilot konstant.

Réponse de Plick
köpte en parfym på plick. det är absolut en marknad för förfalskade produkter som inte ens är i närheten av äkta produkt. lägg dina pengar på något annat för du kommer få betala för ingenting. det är pinsammt att de tillåter folk sälja förfalskade prdukter på deras website vilket är olagligt

Réponse de Plick
För att jag beställde för 4 dagar sedan och hon jag köpte av har inte ens svarat mig på det jag Sickade

Réponse de Plick
Dåligt har inte fått min vara trots betalning h. Står att det är återbetalning inom
7 dagar. Skämt eller?

Réponse de Plick
Dom är inte seriösa man måste verkligen se upp när man handlar genom dom köpskyddet äe ett skämt.
Blev verkligen lurad.

Réponse de Plick
Dålig upplevelse då jag fick en billig kopia av jackan jag beställde. Fick pengarna tillbaka efter lång tid. Raderade appen och kommer aldrig mer använda den.

Réponse de Plick
Extremt dåligt och oseriöst ”företag”. Svarar aldrig, har ingen kundtjänst via telefon och är sjukt sega via mail osv. Extremt kasst företag. Använd vinted istället

Réponse de Plick
Vi blev lurade via deras egna kundtjänst, vilket innebär personal som jobbar för företagets kundtjänst.
Polisanmälan är gjord.
Jag har mailat supporten men fick bara ett standard svar på min förfrågan.
Jag önskar att bli kontaktad av en chef för Plick, eller liknande, inte kundtjänst personal som ev sitter på något callcenter.
Vänligen se över era arbetsrutiner i mail hanteringen! Tack!

Réponse de Plick
Appen i sig är bra tycker jag men att säljarna är så himla dåliga på att skicka varorna. Ingen pallar längre, vad är det som händer. Sälj inte en vara om du inte ens orkar skicka den. Sjukt mycket tid och energi man har slösat på att klaga "kan du skicka paketet". Otroligt dåligt

Réponse de Plick
Hej! När skickar du paketet / när kan jag räkna med att det kommer?
Tack!

Réponse de Plick
Absolut sista gången jag köper något där, jag köpte en vara och säljare sa att den är XS, när jag fick varan var den verkligen XS MEN i oversize storlek! Säljaren nämnde absolut inte det , jag tänkte fine inte värsta grejen det är plicks jobb att hantera det men nej vad svarade plick på reklamationen att det är passform och inte ingår i köpskyddet?!!! Hur är det passform den är i oversize hallå?! Detta är stöld både av plick och säljaren, att plick påtvingar oss att betala köpskyddet och inte ens kollar ordentligt på situationen att man kan BARA skriva reklamationen en gång och efter 24 timmar om du inte har reklamerat ja säg hejdå till försäljningen, hur är inte detta stöld 24timmar?!!, ja lycka till med en sån app. Och kundservicen är det värsta som inte läser hela meddelandet och de ända dom har o säga ”tack för att du kontaktade oss och så ledsna för din upplevelse, istället för såna meningar kan ni hjälpa på riktigt istället.

Réponse de Plick
Känns som att målgruppen är ung. Tjänsten funkar bra på vissa sätt; Ok app. Bra att man kan erbjuda ett lägre pris enkelt. Lätt att lägga upp annons. Finns flera minus: Syns inte i annonserna hur länge de legat uppe. Man ser inte heller direkt den som köpavgift som sen tillkommer. Ibland kör de fri frakt men tar då istället en extra hög köpavgift så att man inte sparar särskilt mycket ändå, riktigt fult. Finns många annonser som är inaktiva, de går inte att köpa och man får inget svar från säljaren när man försöker få kontakt. Irriterande. Tar rätt lång tid att få sina grejer. Utbudet av varor är begränsat.

Réponse de Plick
För många konton som inte är aktiva eller fake, säljare svarar inte eller ej varit aktiva på månader. Har aldrig fått något jag beställt

Réponse de Plick
Jeg har prøvd å kjøpe en Playstation 4 til min sønns 7 års dag! Varen kom og jeg var på ferie. På dag 6 kom jeg. Men da vare varen sendt i retur! Selger fikk aldrig varen tilbake, så pga forsikring fikk jeg pengene tilbake ( minus frakt og forsikring) (120 kr minus for meg) så jeg bestilte på nytt! Men jeg så at flere personer solgte samme produkt ( med og uten spill) men den siste setningen var altid den samme! Men!betaler forsikring! Så jeg bestilte! 8 dager senere får jeg en ps4! Slengt i en boks. Ikke pakket inn! Lå bare løst! ( fraktet i bil etter bil! Kastet rundt på terminal etter terminal! Svindel! Og denne personen annonserer ps4 i perfekt stand 100 ganger på plicks! Slutt å handle her! Dette er en plass for svindlere!

Réponse de Plick
Hade problem med mitt köp där mitt paket kom inte till mig. Säljaren fick återbetalning samma dag och jag har väntat nu i dagar för supporten och svara och har ännu inte fått någonting

Réponse de Plick
Jag ville göra mitt första köp, men de erbjuder inga säkra betalningsmetoder som omfattas av direktivet om konsumentkrediter. Så i princip är det osäkert om man får tillbaka pengarna om något går snett – och med tanke på hur många förfalskade varor jag hittade redan under de första fem minuterna jag surfade är det ganska troligt att man inte får det. Så jag väljer Vinted istället.

Réponse de Plick
Jag har köpt ett halsband från någon som heter Alicia för 309 kr men jag har inte fått höra något om att den ska levereras eller något. Det står bara "inväntar leverans" och att jag kommer få ett mail när den är påväg. Köpte halsbandet för en vecka sen. Vad ska jag göra?

Réponse de Plick
Hej jag såg massa parfymer som säljer tip original flaskor 33 ml.och många av dom märken har inte det storleken. Min fråga kan man lita po den, ar dom originalet och varför 33ml.så billigt? Tack.