Jättebra service, snälla och trevlig personal samt bra varor/produkter; bra kvalitet och en snabb leverans. Ett pålitligt och bra firma. Har beställt flera gånger och upplever plingon som ett väldig... Voir plus

Har handlat på Plingon sedan start. I den lilla fysiska shopen ryms förvånansvärt många artiklar. Alla håller hög kvalitet. Produkterna levereras snabbt och det personligt målade Tack-kortet är uppska... Voir plus

Leveransen var supersnabb och i tid, och varorna var felfria. Jag var särskilt nöjd med den fina förpackningen och de personliga hälsningarna. Tack så mycket Sarah 😊

1. Magasin de matériel artistique
  2. Magasin d'articles de loisirs

Hos Plingon hittar du materialet du behöver för att förverkliga dina kreativa idéer, främst inom måleri. Förutom försäljning via webben så finns en fysisk butik lokaliserad i Ludvika. Plingon ägs av Sara Larsson, som värnar om en god personlig service och att tillhandahålla kvalitativa produkter till rimliga priser. I varje beställning medföljer ett handgjort TACK-kort.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

55 avis

Bra produkter

Bra produkter, snabb leverans och alltid trevlig

16 avril 2026

Réponse de Plingon

Tack snälla du för det fina omdömet! Det värmer hjärtat.

Bra upplevelse

Det funkade bra att beställa, och paketet kom fram i tid.

7 avril 2026

Réponse de Plingon

Varmt tack för att du tog dig tid att lämna en recension! 😊🌷

Mvh Sara - Plingon

Allt toppen och fint paketerat med den…

Allt toppen och fint paketerat med den lilla extra touchen. Allt till full belåtenhelt. Rekommenderas varmt. Tack för affären.

Mvh Victoria

4 avril 2026

Réponse de Plingon

Tack för det fina omdömet Victoria! Det värmer verkligen.

9 avril 2026

Réponse de Plingon

Stort tack för din beställning och för att du tog dig tid att lämna omdöme.

Snabb leverence

Snabb leverence, bra priser och personlig service

7 avril 2026

Réponse de Plingon

Stort tack för det fina omdömet! Varmt välkommen åter =)

Bra personal

Bra personal, snabb leverans, varorna kom som beräknat och allt var i sin ordning. Kommer handla igen. Rekommenderar

4 mars 2026

Réponse de Plingon

Varmt tack för att du tog dig tid att skriva den fina recensionen! Ha en fin dag och hjärtligt välkommen åter!

Snabbt och bra

Det gick jätte snabbt och fick produkten jag beställde så jag är jätte nöjd.

1 avril 2026

Réponse de Plingon

Stort tack för omdömet. Härligt att du känner dig nöjd =)

Fantastisk service!

Så oerhört snabb service! Rekommenderas varmt!

1 avril 2026

Réponse de Plingon

Ååh vad jag blir glad, tack för det fina omdömet!

Mvh Sara - Plingon

Min andra beställning och lika nöjd nu…

Min andra beställning och lika nöjd nu som första gången... Fick snabbt svar på mina frågor och det är alltid ett plus! 🌟🌟🌟🌟🌟

31 mars 2026

Réponse de Plingon

Supertack till dig med för att du väljer att fortsätta beställa från Plingon! 🌷😊

Bästa konstnärs butiken

Bästa konstnärs butiken , alltid bra priset , fin fin service, snabb leverans, jag är super nöjd//Carin

6 avril 2026

Réponse de Plingon

Det gör mig så glad att höra 😊🌷
Stort tack för det fina omdömet och för att du väljer att beställa av mig!

Mvh Sara - Plingon

Alltid bra och snabb service

Alltid bra och snabb service och varorna är så fint förpackade med ett egenhändigt gjort tack-kort!

5 avril 2026

Réponse de Plingon

Varmt tack för det fina omdömet 🌷😊 Det glädjer mig att korten uppskattas! Jag älskar att göra dom!