Afgelopen week heb ik via onderdelenlijn een uitvraag gedaan naar een mooi setje gebruikte all season banden voor mijn tijdelijle auto. Vrij snel kreeg een reactie van R. Poeste Autodemontage... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik had dd. 8-6-26 op de Onderdelenlijn een zoekopdracht geplaatst voor een rechterdeur en scherm. Binnen een half uur had ik een mooie reactie van Poeste Autodemontage. De volgende dag telefonisch con... Voir plus
Mijn opel astra station uit 1999 had men het 3e ruitje links achter ingetikt, naar carglass, nergens zo'n oude ruit te vinden. Via ai kwam op de een of andere manier poeste boven tafel, zij hadden de... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Bij R Poetse twee achterlichten gekocht…
Bij R Poetse twee achterlichten gekocht voor een Suzuki Alto.
Voor een aantrekkelijke prijs inclusief verzendkosten.
De volgende dag de achterlichten thuis opgestuurd gekregen.
De achterlichten zien er uit als nieuw en passen perfect.
Echt een aanrader.
Nogmaals bedankt.👍
Henk uit Middelburg.
Ik was onlangs bij Poeste voor een paar…
Ik was onlangs bij Poeste voor een paar kleine onderdelen voor een Peugeot 106. Helaas hadden ze niet alles maar ze hebben wel erg hun best gedaan met zoeken. Goede service.
Service
Ik had een beugeltje van de accu nodig van mijn auto.gevraagd of ze er een hadden liggen en ja die hadden ze ik vraag wat kost dat en toen was het antwoord neem maar mee voor een goed review ,nou dat noem ik nou eens service kom je niet vaak tegen
aansluitmodulle
Had een aansluitmodulle besteld voor een trekhaak van mijn peugeot 308 sw.na overeen gekomen te zijn dat als het niet werkte ik het niet kon routeren omdat het om ekectronica ging.
Na de spullen uitgepakt te hebben constateerde mijn monteur dat er een paar kabeltjes in zaten die paste .
De rest waren spullen die niet bij deze auto hoorden dus niet pasten.dus getelefoneerd en uitgelegd dat ik het terug wilden sturen wilden ze er niets vanweten.
Ze hebben naar mijn mening maar wat bij elkaar geraapt en opgestuurd. En nogmaals als de ekectronica niet gewerkt had was dat mijn risico geweest maar nu het gewoon niet past vind ik dat ik mijn geld terug moet krijgen. DUS KOOP HIER NIETS JE GELD BEN JE KWIJT.
Top bedrijf
Ik had een onderdeel nodig voor mijn oude Suzuki na een kop staart botsing. snel geleverd en het juiste achterlicht! Super bedankt voor de goede service
Binnenspiegel gekocht
Binnenspiegel gekocht, snelle en vriendelijke service!
Spiegeltje besteld via…
Spiegeltje besteld via onderdelenlijn.nl zag er goed uit zondag besteld dinsdag in huis prijs was markt conform
Een achterlicht besteld
Een achterlicht besteld, in goede orde ontvangen snelle service, goed verpakt. Zeker tot een volgende keer !!
Nick Lemmens
Oplichting sloperij Poetse
Heb een achterruit besteld van een citroen berlingo. Na betaling nog getelefoneerd met sloperij Poetse en heb gesproken met ene Mick. Ik belde voor nadere informatie waar Mick mij wijs maakte dat ik een achterdeur ipv een ruit toegestuurd krijg. Ik nog vragen of dit dan een achterdeur van een berlingo is. Waarop mick gretig "ja" antwoorde. Paar dagen later komt de bezorger aan met een achterdeur van een Peugeot Partner ook nog in de kleur blauw ipv wit. Deze wilde ik natuurlijk niet accepteren dus weer met sloperij Poetse aan de telefoon om te melden dat ik dit niet accepteer. Deze keer kreeg ik ene Michael aan de lijn die mij heel asociaal te woord stond en absoluut weigerde de verkeerde bestelling terug te nemen en vervolgens in mijn oor ophing. De gehele bestelling met verzending heeft mij €100,- gekost dus koos ik maar eieren voor mij. Geld en heb ik de deur meegenomen. Dit stelletje oplichters zijn zeer onprofessioneel en weten niks van zaken doen.
Heel slecht bedrijf
Heel slecht bedrijf, niets bestellen bij retourneren ben je, je geld kwijt en je defecte onderdeel door hun onzorgvuldig verpakken. En nieuw opsturen ho maar. We direct een reactie met “ u kunt het gratis retourneren” nou vergeet het maar dag centen en dag artikel.
Top bedrijf
Mooi en net bedrijf, goed geholpen met het vinden van het juiste onderdeel en naderhand ook nog goed te woord gestaan bij het stellen van vragen over het aangekochte onderdeel.
Slecht
NIEUW
Zeer slecht bedrijf netjes gesoliciteerd om er te mogen werken. Solicatie gesprek gehad wat goed ging en ik mocht aan de bak. Na van 8 tot 5 werken kreeg ik een gesprek met de 2 broers over het werk en salaris ze wouden mij 5.55 de uur betalen wat ver onder het minimun loon valt daarbuiten moest het dan zwart werk zijn. Nadat ik hier natuurlijk van geschrokken ben heb ik gezegd dat ik over moest nadenken. Nu laten ze niks meer van zich horen en betalen ze ook de gewerkte dag niet uit. Ik kan jullie maar 2 tips geven. 1.GA HIER NOOIT WERKEN 2 KOOP HIER NIKS SOMMIGE ONDERDELEN ZIJN VRAAGBAAR EN WORDEN GEWOON VERKOCHT
Defecte achterklepdempers
Setje achterklep gasdempers besteld voor een Mercedes A140. Na ontvangst blijken ze de achterklep niet omhoog te kunnen houden. Na contact hierover geven zij aan ze getest te hebben en waren prima. Ik kon ze op eigen kosten retourneren en zij zouden opnieuw testen en een nieuwe set opsturen. Na ontvangst blijken deze nog slechter dan de eerste set. Geen reactie meer gehad op mijn email hierover.
Duuuuuussss, bestel hier niets want ze leveren slechte/ defecte onderdelen en je bent je geld kwijt.
Jammer dat zij deze branche een slechte naam geven.
Snelle reactie
Snelle reactie, snel verzonden, onderdeel past perfect en ziet er netjes uit. Top service hier!
Opgelet geen betrouwbaar bedrijf
Opgelet geen betrouwbaar bedrijf
Onderdeel besteld, is kapot bij ons aangekomen.
Geen service,onbeschoft taalgebruik.
Te triest voor woorden! Niets mee te bespreken.
Fijn bedrijf met uitstekende service.
Fijn bedrijf met uitstekende service.
Ik heb een 27 jaar oude fiesta en daar heb ik soms wat vervangende onderdelen voor nodig, niet alleen leveren zij de onderdelen voor een zeer schappelijke prijs maar geven ook nog handige tips en trucs voor het vervangen ervan.
Waardeloze service.
Grille + koplamp besteld voor mijn Peugeot, maar de grille blijkt een andere kleur en er zit een flinke scheur in. Van tevoren meermaals gebeld om te vragen of dit het goede onderdeel zou zijn en in welke staat de grille is. Mooie praatjes, maar inmiddels zijn we in een welles-nietes discussie beland en ik ben 132 euro lichter. Retourneren doen ze niet aan.
Zeer slechte service
remklauw (tang) gekocht…
Ik heb hier een remklauw (tang) gekocht deze mensen garandeerde mij dat hij funktioneerd en goed is.
Maar bij de garage bleek dat er een rem cylinder niet naar buiten kwam dus moest het laten reficeren.
Na telefonisch contact zij deze persoon kom maar ff terug dan ruilen we hem om. Hoe kan je rijden met een auto die geen remmen heeft.
Was ook niet zijn probleem.
Dit is rijnste diefstal.
L’expérience Trustpilot