Poetsenpolijsten.nl Avis

4,2

Heb bij poetsen.nl een rol extra dikke aluminiumfolie besteld via bol.com voor maar liefst 11,99 euro en dan sturen ze een gewone rol op die overal verkrijgbaar is voor 1,79 euro gelukkig heb ik bol s... Voir plus

Ik heb de G3 pro samengesteld pakket gekocht bij Poetsenpolijsten.nl, ik had er zelf eerst een hard hoofd in of dit zou werken maar ik moet zeggen dat de oppervlakkige krassen binnen 1 minuut verdwene... Voir plus

Het bedrijf Polyshoppen heeft een goed advies gegeven hier voor de juiste produkten verstuurd welke ik heb ontvangen. De toepassing van de producten, op basis van het gegeven advies zal over enke... Voir plus

Goede kwaliteit van producten. Ik heb er waterproof schuurpapier gekocht met een hele fijne korrel. Ze gaan veel langer mee dan Gamma troep, en de prijs is prima! Daarnaast had ik ook een potje polijs... Voir plus

1. Garage automobile
  2. Accessoires pour voitures
  3. Magasin d'accessoires automobiles

Poetsenpolijsten.nl heeft hoogwaardige schuur, poets- en polijstproducten voor auto, boot en caravan. Als Benelux importeur van Farécla en Mirka heeft poetsenpolijsten.nl eenvoudige oplossingen voor zowel de professionele markt als voor consumenten.

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Het bedrijf Polyshoppen

De toepassing van de producten, op basis van het gegeven advies zal over enkele maanden plaatsvinden.
Het resultaat moet nog blijken.
Mvgr,
Willems

5 novembre 2024

Bestelling gedaan was op voorrraad op…

Bestelling gedaan was op voorrraad op de site en zou de volgende dag geleverd worden.
Na 2 dagen nog niets bij navragen bleken ze het niet op voorraad te hebben.
Bij andere site besteld en binnen 2 dagen in huis.

3 septembre 2024

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering, prijs was ok. Had alleen wat moeite met keus maken omdat beschrijving iets te minimalistisch was. Dit betrof polijstpastas

23 août 2024

Heb de bestelling nog steeds niet…

Heb de bestelling nog steeds niet binnen en het duurt al bijna een maand

25 juillet 2024

Beste Raymond,

Spijtig om te lezen dat je bestelling nog niet is verzonden. Ik zie dat mijn collega je op 12 augustus een e-mail heeft gestuurd over de bestelling. Eén van de producten is namelijk niet leverbaar en wij bieden je hier graag een alternatief voor.

Zou je willen reageren op onze e-mail? Mocht je de e-mail niet kunnen vinden in je inbox of spam, willen wij je vragen om contact op te nemen met ons.

Excuses voor de vertraging van je bestelling en wij zien je reactie graag tegemoet!

Sjoerd van Poetsenpolijsten.nl

Snelle verzending

Snelle verzending met gratis roerstaaf en handschoenen. Top :-)

1 août 2024

Beste klant,