ponytailness Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har flere forskellige ponytails og jeg elsker dem! Det er en rigtig fin kvalitet, særligt til prisen og jeg nyder at kunne ændre mit udseende så nemt. Det eneste man skal være opmærksom på e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

For det første så er deres hår noget af det bedste jeg har prøvet… Og jeg har prøvet meget efterhånden. Selvom deres pieces er billige bliver der bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten 🥹 Og... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Skod firma.. Ingen mulighed for returnering på trods af varen på ingen måder kan passe til mit hår…. Jeg er virkelig skuffet over den manglende service. Det burde være muligt man kan returnere når... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

God kvalitet, fair pris og super leveringstid. Rigtig god og overskuelig hjemmeside. Det eneste jeg godt kunne have tænkt mig, det er et showroom i Nordsjælland så man kan komme op og kigge på hår... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Coiffeur
  2. Fournisseur d'extension de cheveux
  3. Institut de beauté
  4. Magasin de perruques
  5. Magasin de produits capillaires
  6. Service d'implantations capillaires

Écrit par l'entreprise

unik verden af ponytail extensions! Vi specialiserer os i at forvandle din frisure med vores eksklusive udvalg af ponytail extensions. Med fem forskellige styles og en palette af farver, tilbyder vi personliggjorte løsninger, så du kan udtrykke din stil. Vores extensions er designet til at blende naturligt med dit eget hår eller eksperimentere med farver og hårstil. Vi er dedikerede til kvalitet og kundetilfredshed, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte match til din næste hårforvandling.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Virkelig ringe kvalitet

Virkelig ringe kvalitet, i forhold til prisen kontra hestehalen.. den er fin et kort styk tid på trods den fælder og kruser, efterfølgende blir den grim og filtreret.

Sidste gang jeg køber herfra, med mindre der kommer bedre kvalitet.

11 octobre 2024

God oplevelse

Tilfreds :)
Altid en fornøjelse at handle hos ponytailness, samt god service! Især hvis man gerne vil bytte til en anden model <3
blødt og smukt hår.

16 octobre 2024

Utroligt dårligt service

Ikke tilfreds med service, meget bøvlet at returnere vare tilbage, jeg blev beskyldt for at havde taget varen i brug, hvilket jeg ikke havde. Emballagen var pakker sådan at jeg ikke engang kunne prøve det men alligevel tror hun ikke på sin kunder. På siden stå at hvis ikke man er tilfreds så få man pengene retur, det passer så ikke. Hun fik sendt mig et andet vare istedfor tiltrods for jeg ikke havde bedt om det, da hun ikke ønsket at give pengene tilbage.
Meget dårligt service, det virker som en mands firma og ikke professionelt.
Køber aldrig mere fra dem.

26 août 2024
Logo de ponytailness

Réponse de ponytailness

Kære shimaa,

vi er kede af du ikke har været tilfreds med vores kundeservice,

vi har nogle handelsbetingelser iforhold til returnering/ombytning og stand af varen skal være det samme ved modtagelse, da vi ikke kan videre sælge varen af hygiejnske årsager.
vi beskylder ikke for at havde taget den i brug, vi spørger altid ind til hvorfor der noget der brudt, da det betragtes at den er prøvet på/taget i brug, da vi ikke tager det retur.

alligevel lavede vi en undtagelse for dig, selvom du havde brudt vores handelsbetingelser,

Du har skrevet i mailen klart og tydeligt at du vil ombytte til den kortere version derfor er der blevet sendt 50 cm til dig.

Noté 3 sur 5 étoiles

super fin, men filtre en del

Jeg har købt to varianter. En lang og en kort med krøller. Jeg har fået den lyse i ombre, men desværre lever den ikke op til mine forventninger. Den ser meget kunstig ud, og længderne er klippet på en måde, der ikke ser naturlig ud, så jeg kommer desværre ikke til at bruge og kan desværre ikke returneres selvom det ikke har været brugt.
Den anden er jeg super glad for, men har dog en tendens til at filtre, og ved hyppig brug ender det inderste hår nemt i knuder, der minder om dreadlocks, som er svære at rede ud. Men ellers er det en super fin hestehale.

8 août 2024

Skod firma..

Skod firma..
Jeg er virkelig skuffet over den manglende service.
Det burde være muligt man kan returnere når jeres varer begrænser kunderne, jeg vil ikke anbefale det her møg til nogle!!

9 juillet 2024
Logo de ponytailness

Réponse de ponytailness

Kære jasmin,

vi er kede af at du er skuffet,
vi har nogle handelsbetingelser som man godkender når man køber en vare,
læser man ikke vores handelsbetingelser er det virkelig øv oplevelse man får desværre,
vi kan ikke tage retur imod vare som er brudt op, da vi ikke kan sælges videre af hygiejnske årsager,

Fantastisk

Grundet en fejl fra min side kontakter jeg hende. Hun sender simpelhen en ny som jeg modtager 2 dage efter, på hendes regning. Jeg har i dag modtaget det og det lever helt op til min forventning, hun fortæller hvordan jeg skal behandle den. Simpelhen så fantastisk services og hår, klart 5 stjerner herfra og ikke sidste gang jeg handler der.🩷🩷🩷

11 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Der gik lidt "kuks" i det mht…

Der gik lidt "kuks" i det mht farvevalg, men kundeservicen var heldigvis utrolig god, det endte med jeg tog op til den fysiske butik, og fik den rette rådgivning. Jeg er meget glad for den ponytail jeg valgte, og den giver lige det sidste til at fuldende et look. Den fungerer også super fint til en dag, hvor man ikke orker, at gøre det store ud af sig selv, med en af disse ponytails på, ligner det at du har brugt dobbelt så lang tid på, at gøre dig klar foran spejlet. Kanon forretning, det bliver absolut ikke sidste gang, jeg bestiller noget derfra.

11 mai 2024

Hun er super imødekommende

Hun er super imødekommende, når man skriver til hende med tvivl om farvevalg. Hun tilbød mig, at komme forbi og prøve dem, så vi både kunne finde den rigtige farve og style.
Jeg endte med at købe 3 ponytail’s og det er ikke sidste gang jeg handler med hende ✨🥰

23 mai 2024

Kæmpe fan!😍 Bestilte platin

Kæmpe fan!😍 Bestilte platin, farven sad lige i skabet, fed kvalitet, filtre ikke. Der gik præcis 27,5 time fra jeg bestilte til jeg modtog. Og hun er super sød når man skriver med hende!!! Jeg bestiller 100 procent derfra igen hvis jeg står og mangler på et tidspunkt. Kæmpe anbefaling herfra.

31 mai 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus