Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

1 ster is nog te veel. Bestelling geplaatst maar uiteindelijk voor verzending de bestelling geannuleerd. Volgens hun voorwaarden krijg je bedrag terug. Nou blijkt dat ik dus een deel niet terugkr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Flessenrek voor koelkast besteld. Was al kapot bij aankomst. Was onze verantwoordelijkheid volgens de klantendienst bij aanname terwijl het pakket gewoon voor onze deur stond. Geen reactie meer... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze gaan niet voor geen geleverde artikel en geannuleerd opdracht en het bedrag terugstorten doen ze niet volledig want ze houden een deel van het bedrag voor zich. En vragen steeds naar gegevens di... Voir plus

À propos de l'entreprise

2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede klantenservice

Ik kocht een wisselstuk en kreeg de vraag om een foto te sturen van mijn apparaat. Ik geraakte niet meer op de website poolberen.be maar wel op de hoofdsite pcdt.be ! Antwoord binnen de 2 dagen.
Wisselstuk niet meer voorradig, volledige terugbetaling binnen de 2 dagen.

11 août 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Vaag, maar onderdeel wel geleverd en goedkoop

Het is een wat vage site die ook wat beloftes doet die niet kloppen. Zo staat er dat verzending gratis is (kost in werkelijkheid ~7 euro), dat verzending met PostNL gaat (was DPD) en een levertijd van 24/48 uur (was 4 dagen). Onderdeel werd ook in een plastic zak verzonden, waar ik eerlijk gezegd wel een doosje had verwacht. Het kwam gelukkig wel onbeschadigd aan. Desalniettemin ben ik blij, want ze hadden het onderdeel dat ik nodig had en het was fors (~50%) goedkoper dan bij andere sites. Mijn wasmachine is weer in gebruik. Gezien de andere reviews zou ik je wel aanraden met creditcard te betalen, dat heb ik ook gedaan, dan kun je daar terecht als er toch iets is.

8 août 2025

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel.
Nou blijkt dat ik dus een deel niet terugkrijg en halen ze er nog andere “voorwaarden” bij. Dramatisch slecht.
Tip: bestel hier niet!

14 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Flessenrek voor koelkast besteld.

Flessenrek voor koelkast besteld.
Was al kapot bij aankomst.
Geen reactie meer gekregen.
Niet betrouwbaar.

19 juin 2025

Bakvorm voor broodmachine besteld

Bakvorm voor broodmachine besteld. Op de foto was niet duidelijk te zien dat er geen menger in geïnstalleerd zat. Kan gebeuren. MAAR. Als je wilt terug sturen moet je eerst een brief (geen email!!) sturen, en dan nog eens aangetekend (ongeveer 8€) met de motivatie, waarom je wil terug sturen. Dat was dan gelukt, waarna ik ook het onderdeel op mijn kosten en aangetekend kon terug sturen.

7 avril 2025

Scam

Scam! Bestelling geplaatst, vaag formulier terug ontvangen. Of ik in het Frans wil antwoorden. Nooit meer iets van vernomen, ook niet naar herhaaldelijke e-mails te hebben gestuurd.

22 mai 2025

Groentebak besteld voor koelkast

Groentebak besteld voor koelkast. Deze lieten we bij een afhaalpunt afgeven. Zijn hem meteen gaan halen. Bij uitpakken thuis bleek de la op 3 plaatsen gescheurd te zijn. De lade zat in een dunne doos met wat papier als bescherming en er stond fragiel op.
Meteen gereclameerd via de site, maar bedrijf is niet thuis. Heeft het over een soort verzekering, die nergens te zien is bij bestelling. We hadden deze moeten nemen volgens hen en binnen 2 dagen een aangetekende brief moeten sturen. Daarbij hadden we het pakket ter plekke open moeten maken en als de postbode aan de deur was gekomen hadden we het ook meteen uit moeten pakken. Daar staan de pakketleveraars niet op te wachten.
Zeer slechte service en inpakmethode, vooral voor zoiets kwetsbaars.
Nooit meer bestellen we hier iets.

9 mai 2025

Scam bedrijf

Scam bedrijf, geld weg, geen contact meer, niets geleverd. Adres in Frankrijk? Geen jurisdictie (niet bezorgd.nl). ACM gemeld. Wanneer worden dit soort online oplichters nou es aangepakt. Europa doe es wat ? Positieve reviews zijn fake.
2 weken later. Vreemd genoeg, ondanks dat er geen contact mogelijk is.... is er ineens een groentenbak afgeleverd. Zitten geen papieren bij .. maar hij past en is nog heel. Wat een vreemde club is dit.

5 mai 2025

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Bestelling niet geleverd. Reageren niet (echt) op berichten. Alleen standaard gegenereerde berichten.

18 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Koop hier NIET, geen service na aankoop

Koop hier NIET, je bent je geld kwijt.
Rubber voor wasmachine-deur besteld, keuze tussen origineel of vergelijkbaar, koos laatste. Chatbot vraagt foto’s van typenummer ter controle, gestuurd, goedgekeurd en bestelling geplaatst. Dan lang wachten zonder communicatie en na een aantal weken pas een product opgestuurd gekregen dat NIET passend is. Meteen contact via chatbot, waar de hele geschiedenis te lezen is, late respons. Daarna GEEN respons, dus zit met een foutief rubber en geen geld terug…. Vandaag op de website van “NietBezorgd”puntNL formulier ingevuld en hopelijk krijgen we 80% van ons aankoopbedrag terug.
Ze hebben geen echte klantenservice, dat is een chatbot, geen telefoonnummer, lijkt eerst Nederlandse site, maar blijkt daarna Frans te zijn. Als je machine gefikst moet worden wil je binnen twee dagen je onderdeel in huis, niet na weken lang wachten erachter komen dat het alsnog niet kloppend is. Deze winkel zou de naam winkel niet mogen dragen. Geen idee waarom ik niet eerst de reviews heb opgezocht, misschien omdat we de wasmachine niet lang kunnen missen en ze het typenummer vroeger te fotograferen? Dan denk je toch dat ze zorgvuldig bezig zijn hè? Super rotte ervaring dus.

4 septembre 2024

scam website

scam website, reageren heel snel wanneer je moet betalen. Nadien levering kapot aangekomen. Geen reactie meer. Nemen geen verantwoordelijkheid. Website zeker mijden

24 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Uit eindelijk mijn bestelling vandaag…

Uit eindelijk mijn bestelling vandaag ontvangen maar is niet de juiste terwijl dat ik nr gegevenheb en terug opsturen en dat zever van hun ga ik niet mee maken geef het op en ik hoop dat die geld jullie ongeluk brengt!!!! Zal van hun toch zeker nieks bestellen en road het niemand aan

18 février 2025

Onderdeel besteld voor vaatwasser

Onderdeel besteld voor vaatwasser. GLS levert terwijl ik afwezig ben. Bij het thuiskomen, open ik de doos en zie ik dat het artikel beschadigd is (een stuk dat niet zomaar tijdens het verzenden kan afbreken, was afgebroken!). Ik laat dit weten en krijg onmiddellijk (binnen de minuut!) als antwoord dat ik geen opmerking heb gegeven bij levering dus dat ik het pakket aanvaard heb. Einde gesprek volgens hen. Wat een wanpraktijken!!! Als er iets defect geleverd wordt, moet het geruild worden. Ze sturen dus maw defecte onderdelen op en dekken zich op voorhand in omdat ze weten dat ze dan "safe" zijn. Hopelijk kan een advocaat dit soort praktijken opdoeken want dit is écht niet ok!

12 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Het door mij bestelde onderdeel kan…

Het door mij bestelde onderdeel kan helaas niet geleverd worden. Daarvoor werd de door mij gestuurde foto door een expert bekeken. Het bedrag werd al snel terug gestort.

6 février 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

vreemde manier van zakendoen.

Dit bedrijf wil zeker weten of je het juiste hebt besteld.
als je iets bestelt (en betaalt)gaan ze toch nog vragen om foto's of produktnummers. Dit verwacht je niet. Mocht je die email missen dan doen ze ook niks. Er staat een soort snelkoppeling in hun reactie waar je je correspondentie in bij kan houden. Een virusscanner kan dit wel eens blocken dus dan is het einde comunicatie.
Ik vind dat ze dit anders moeten doen om een beter imago te krijgen i.p.v. steeds meer slechte recenties.
Voor de rest hebben ze veel en sturen het juiste op voor een redelijke prijs. Omdat het uit frankrijk komt dan kan het even duren. Zoniet dan krijg je je geld terug.

6 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niets bestellen, het zijn oplichters

Ons verhaal is jammer genoeg precies hetzelfde als de review van AJ Radafi. Ook wij hadden een thermostaat nodig voor koelkast
We hebben gezocht op het juiste type etc. Keuze gemaakt tussen origineel product of gelijkwaardig. Speciaal erop gelet dat het artikel voorradig was. Tot mijn verrassing de volgende dag een bericht of ik het serienummer wilde opgeven, zodat men het passende artikel konden sturen. Gezien de eerste stap was dit niet logisch, maar na mijn reactie welk nummer dit was kreeg ik de bevestiging dat ik bericht zou krijgen wanneer het gestuurd zou worden. Na ruim een week gemaild waar de thermostaat bleef. Die was opgestuurd en zou binnen 2 dagen geleverd worden. Er werd in dedaad iets geleverd, een overzetkapje voor het koelkast lampje !!!! Bij poolberen kreeg ik als reactie dat ze het juiste artikel opgestuurd hebben maar dat ik waarschijnlijk het verkeerde besteld heb. En die thermostaat die ik nodig heb is niet voorradig terwijl hij nog steeds op hun site staat als voorradig. Helaas las ik toen pas de reviews op Trustpilot, had ik uiteraard eerder moeten doen. Ik denk dat ik er maar geen energie meet in ga stoppen maar BESTEL HIER NIETS!!!!!!!!

1 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet geleverd en communiceert niet

Niet geleverd en communiceert niet, geld weg

Na diverse pogingen om in contact te komen met dit bedrijf, niet gelukt. Bestelling is nooit geleverd. Direct na bestelling, vroegen ze om additionele informatie, terwijl er geen onduidelijkheid was. Deze info alsnog aangeleverd. Daarna nooit meer iets vernomen. De mensen die voor dit bedrijf werken moeten zich schamen

30 octobre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus