Pootjesplanet

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Opgelicht

Voor een behoorlijk bedrag een duo riem gekocht. Binnen 14 dagen kapot en er is niemand te bereiken bij dit bedrijf regelmatig het contactformulier ingevuld en gemaild maar je krijgt geen reactie.
Dus compleet onbetrouwbaar heel jammer dat er mensen bestaan die dit doen. Wat heb je dan een slecht karakter

6 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

26 Augustus een bestelling geplaatst á…

26 Augustus een bestelling geplaatst á €47,59.
Verzend bevestiging ontvangen, deze geopend, bleek het pakketje vernietigd te zijn in land van export. Maar het zou opnieuw verzonden worden na mail contact te hebben gehad. Tot op de dag van vandaag (17 December) niets mogen ontvangen. Diverse mails gestuurd, word niet meer op gereageerd.
Slecht, zeer slecht!!

26 août 2025

Oplichters

Totaal geen enkele reactie - artikelen gingen 1 dag later opgestuurd worden - na 6 dagen geen enkele reactie - oplichterij tot en met

6 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Herhaald verzoek om het product op te…

Herhaald verzoek om het product op te sturen is niet aan voldaan. Men beweerde dat het product niet geleverd kon worden en ook niet is opgehaald. De info is echter nooit ontvangen. Het voorstel om het geld terug te storten of een korting te geven, niets meer van gehoord of gezien.

11 octobre 2025

Temu bende

Temu bende. Gaat binnen paar dagen kapot. Meteen contact gezocht want als nederlandse consumenten heb je recht van terugsturen en je geld te ontvangen. Nooit terug gestort. Binnenkort ook maar even hun mollie webshop rekening aanspreken wegens oplichting

12 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Heb reeds een maand besteld en…

Heb reeds een maand besteld en betaald,naar het schijnt is het op 12 september geleverd,niemand gezien ook niet bij de buren. Na verschillende mails nog steeds geen antwoord gekregen. Schandalig!

4 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Is zelfs die ene ster niet waard

Is zelfs die ene ster niet waard. Had een duo rollijn besteld. Via Klarna betaald en dat was achteraf mijn geluk. Ik wilde het product terugsturen. Na veel gedoe kreeg ik eindelijk een mailtje dat het was goedgekeurd maar geen enkele instructies over hoe ik het moest terugsturen!!! Klarna pakte het op. Verzekerde me dat ik niks hoefde te doen. Pootjesplanet zei dat ik de retour bij Klarna moest afmelden maar dat heb ik maar niet gedaan. Uiteindelijk kreeg ik bericht dat ik moest betalen omdat ik het niet retour had gestuurd. Ik weer naar Klarna. Die gaven meteen aan dat het bedrag me werd kwijtgescholden omdat ik zo'n goede klant was. Eind goed al goed. Wel jammer dat deze dropshipper er zo makkelijk vanaf kwam. Maar hulde aan Klarna.

18 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Het materiaal komt rechtstreeks uit…

Het materiaal komt rechtstreeks uit China en is van zeer slechte kwaliteit, 14 dagen bedenktijd is een fabel, geld terug haha een sprookje als je het terug wil sturen kost het je €15,- a€20,- of een compensatie van 20% van de aanschaf prijs en je mag dan het product houden

25 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit ontvangen en geen reactie meer

In juni heb ik 3 koelmatjes met rol besteld. Na een hele tijd 2 koelmatjes ontvangen zonder rol, maar het M matje nooit ontvangen. Na een e-mail te hebben gestuurd schreven ze dat ik die nog zou ontvangen. Tot op heden niets ontvangen en ze reageren niet meer op mijn mailtjes. Als je zo met je klanten omgaat, dan kan ik alleen maar concluderen dat dit pure oplichterij is! Wees dus gewaarschuwd, hier niets kopen!

26 juin 2025

Pootjes Planet nooit meer

Op 21/07/25 bestelde ik bij Pootjes Planet een Duo rolliijn. Volgens de beschrijving was deze rollijn geschikt voor honden tot 40 kg. Het artikel werd snel geleverd.
In tegenstelling tot de beschrijving is deze lijn helemaal niet geschikt voor grote honden. Ik besloot het artikel terug te sturen. Volgens het retourbeleid vermeld op hun site kan je binnen de 14 dagen een mail sturen om de retour aan te vragen. Ik heb meerdere keren geschreven en nooit een antwoord ontvangen. En nu zijn de 14 dagen om natuurlijk.

30 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

komt rechtstreeks vanuit china !!

komt rechtstreeks vanuit china !!
tussen persoon die grote winsten opstrijkt !
produckt besteld, beschadigd aangekomen
rechtstreeks vanuit china,
beloofd om ander produckt op te sturen,
na bijna 1 maand alleen een flut usb kabeltje van 20 cm lang ontvangen vanuit china ??
ze moeten zich schamen om zo zaken te doen onder een nederlandse naam !!!

25 août 2025

oplichting

producten uit China zonder melding hierover. Producten hebben geen enkel keurmerk en zijn van waardeloze kwaliteit. Terechte retouraanvraag wordt geweigerd met slap excuus.

21 août 2025

Pure oplichting

Pure oplichting
Duolijn besteld voor 40kg per hond.
Geleverd na tijdje uit china en kan maar 11,4kg per lijn. Lijn is amper 0,5cm dik. Onmogelijk geschikt voor mijn honden. De fout ligt bij hen maar nu zou ik moeten opdraaien voor de retourkost

22 août 2025

PootjesPlanet nooit meer

Ik bestelde op 29 juli een artikel bij PootjesPlanet. Op de site stond “14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie” en “retourneren is eenvoudig”. Wat nergens vermeld stond: dat het product rechtstreeks uit China komt en dat retourkosten naar China €15–20 bedragen. Toen ik binnen 14 dagen wilde annuleren, kreeg ik te horen dat de hoge retourkosten volledig voor mijn rekening waren.

Volgens Europese consumentenwetgeving moeten retourvoorwaarden vooraf duidelijk zijn. Dat is hier niet gebeurd. Ik heb via Klarna bezwaar gemaakt, omdat ik vind dat deze kosten niet bij de klant mogen worden gelegd.

Conclusie: misleidende informatie, geen transparantie en slechte service. Product is gevaarlijk doordat het beslist NIET geschikt is voor 2 husky’s van samen 60 kg! Advertentie op de site van PootjesPlanet klopt dus helemaal niet. Daar staat 40 kg per hond en achterop de verpakking staat 11,5 kg per hond.

18 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een haarverwijderaar besteld

Ik heb een haarverwijderaar besteld. Deze kwam binnen. Maar het was echt exact dezelfde als die we hebben van temu. Wij hebben er via deze site 20 euro voor betaald en op temu 0.94. We wilde hem retourneren, helaas mocht dat niet want het is een verzorgingsproduct (Dit stond wel netjes aangegeven, maar snap nu ook waarom).

17 août 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus