2,9

Moyen

What is it like you can put something…

What is it like you can put something stupid, disgusting and disgusting on the Internet🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮💩💩💩💩💩💩🤡🤡🤡🤡🤡👺👺

18 octobre 2025

Porntube fomenta la cultura de vi*lación

No entiendo cómo puede ser satisfactorio ver cómo cosifican y usan a una mujer. Cómo si ella no tuviese que necesitar que despierten su lívido ni tuviesen que hacerle llegar al primer orgasmo al menos, para empezar a tener penetración...la cara de sufrimiento y los gritos de dolor en determinadas ocasiones son desgarradores...
Pero me temo que eso no se percibe .. porque desgraciadamente el placer de la mujer no se tiene en cuenta en este tipo de ficciones y cualquier grito encaja...
Esto hace que este sexo gratis tenga poco de real y mucho de cultura de vi*lación.
Creo que en las cavernas daban más placer a las mujeres que aquí.

2 avril 2025

jeg har været meget afhænge af NUGGET PORN…

jeg har været meget afhænglig af nugget porn fornyligt. så jeg tænkte at jeg vil øve lidt selv på mine bamser. det var sku ikke så godt. jeg begyndte som 8 at se på hubben (nugget porn) er nu 10 og mine bamser er helt spermet op to the top de har helt håre og stive. har i nogen/noget jeg kan øve på...

11 mars 2024

Liderlig oplevelse HADER NEGERE!!!!!

Jeg havde en forfældre uheldig oplevelse. Jeg sad og så ekstremt liderligt porno da jeg pludslig fik sprøjtet sæd i øjet, min step søster fik et jumpscare og sad pludslig fast i vaskemaskinen. Idag er jeg førtidpentionist og er på kontathjælp men bruger alt på onlyfans. Jeg fik en besked på pornhub hvor der stod at der var en liderlig bedstemor nær mig som gerne ville knepe, det sagde jeg selføldig ja tak til men da jeg kom til bedstemoren havde hun en bbc som der blev stukket for hårdt op i mit røverhul og gjore at jeg idag er muli rataderet mongol

8 janvier 2025

jeg er en 14 årig dreng

jeg er en 14 årig dreng
jeg blev desværre afhængig af at onanere til jeres videoer da jeg var 10 år begyndte jeg at se porn hub det er en dejlig følelse men jeg har fået ret mange virusser
en af jeres videoer handler om en dværg der spermer og det er ret klamt men vildt at han gjord det på 2,4 sekunder ja jeg talte

11 septembre 2024

Hola

Hola, La verdad esta pagina me satisface de dia y de noche, ya que soy un lobo solitario y no encuentro pareja, entonces gracias a esto me ayuda a pajearme dia y noche.
le doy 5 estrellas a la actriz Jenny Lux.
Gracias

31 janvier 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit