Vanaf het moment dat ze langs zijn geweest tot aan het einde is er goed en veelvuldig contact geweest. Gegeven advies kwam eerlijk over en je wordt voor een groot deel ontzorgd door hun. Wij zijn te... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hebben snel gereageert en ook moeite gedaan om benodigde info bij de VVE te verkrijgen om zodoende het beste resultaat te behalen m.b.t. het energie label.
L'entreprise a répondu
Korte lijntjes en heel snel met reageren. Veel uitgelegd over het product maar vooral ook de voordelen en nadelen. Tijdens het bezoek uitgebreid de tijd genomen om alle vragen die we hadden te bea... Voir plus
L'entreprise a répondu
Devon is bij ons thuis geweest en heeft alles goed uitgelegd en denkt in alles mee. Door prive omstandigheden konden wij nog geen bestelling bij Devon plaatsen. Als wij gaan verduurzamen zullen we ze... Voir plus
L'entreprise a répondu
Positief Wonen! Helpt jou je woning te verduurzamen. Dat doen we door je te adviseren in de totaaloplossing die het best past bij jouw wensen en budget. Besluit je echt werk te gaan maken van de verduurzaming van jouw woning? Dan helpen we je ook graag met de realisatie!
Zandbergen 13, 5242 JB , Rosmalen, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Deskundig en degelijk onderbouwd. Hen een Rijksmonument en dat is best lastig te beoordelen. Prima werk.

Réponse de Positief Wonen
To the point, geen onzin verhalen, geen bangmakerij, blijkgeven van kennis en kunde, adviserend en richtinggevend zonder dwingelandij.. een verademing in deze branche

Réponse de Positief Wonen
Korte lijntjes en heel snel met reageren.
Veel uitgelegd over het product maar vooral ook de voordelen en nadelen.
Tijdens het bezoek uitgebreid de tijd genomen om alle vragen die we hadden te beantwoorden.
Door persoonlijke omstandigheden niet van het aanbod gebruik gemaakt maar zullen dit zeker meenemen in een volgend besluit.
Al met al een bijzonder goed en prettig gesprek gehad.

Réponse de Positief Wonen
Het hele proces is vooraf helder gecommuniceerd. De specialist deed snel en grondig zijn werk. Hele fijne ervaring

Réponse de Positief Wonen
Alles werd van tevoren duidelijk uitgelegd, de stappen die genomen zouden worden en wat het ging kosten. Het ging bij ons om de aanvraag van een nieuw energielabel.

Réponse de Positief Wonen
Aardige man , vakkundig uitgevoerd onderzoek, gunstig resultaat dus prima ervaring

Réponse de Positief Wonen
De telefoon werd snel opgenomen en de gaat heel duidelijk beantwoord. Fijne service

Réponse de Positief Wonen
Prima bedrijven gevonden, voor een reële prijs. Al heb ik de afspraken en contacten daarmee voornamelijk zelf gedaan.

Réponse de Positief Wonen
Het hele proces vlot verlopen, vriendelijke inspecteur. Met een mooie uitkomst!