Utmärkt kundservice! Generellt bra produktion av inramade tavlor/posters med bra kvalitet. Även Canvas mycket bra med vissa undantag för rökiga eller ljusa bilder av impressionister som Pissarro el. M... Voir plus
En mycket dålig leverans på grund av PostNords rutiner. Utan min egen insats hade jag inte fått paketet över huvud taget. Jag rekommenderar Posterlounge att inte anlita denna leverantör.
Posterlounge has great customer service! The best. And full return if product is not satisfactory. The products are also good. But I wish they would increase their list of images from impressionist pa... Voir plus
- Magasin de design et de décor intérieur
- Galerie d'art
- Artiste
- Magasin d'encadrement
- Boutique d'affiches
- Magasin de papiers peints
À propos de Posterlounge.se
Tavlor för alla smaker
Vi har varit specialister på tavlor och väggdekorationer i över 20 år. I vår webbshop hittar du över 80 000 motiv – allt från klassiska målningar till moderna konstverk. Så oavsett om du föredrar en minimalistisk look eller något lyxigt och iögonfallande har du möjlighet att hitta det perfekta trycket för dina väggar hos oss.
Våra tryck tillverkas i vårt eget konsttryckeri i Tyskland. Vi använder endast material av hög kvalitet och förlitar oss på resurseffektiva produktionsprocesser. Det betyder att du kan känna dig trygg med att få en både högkvalitativ och hållbar produkt.
Vi levererar våra tryck till nästan alla europeiska länder, vilket gör det enkelt för dig att fylla ditt hem med dina favoritkonstverk.
Besök oss idag och låt dig inspireras av vårt utbud av tavlor.
Våra fördelar

- Ett brett utbud av produkter
- ✔️ Över 80 000 motiv för alla smaker ✔️ De perfekta tavlorna för alla rum ✔️ Modern och klassisk konst för alla stilar
- Kvalitet är viktigt för oss
- ✔️ Högkvalitativa tryck på beställning ✔️ ”Made in Germany”: vi har ett eget konsttryckeri ✔️ En kvalitet som du både kan se och känna
- Ramar och inramning
- ✔️ Högkvalitativa ramar av trä och aluminium ✔️ Olika färger och storlekar ✔️ Vi ramar in din tavla i vår egen ramverkstad
- Kundservice
- ✔️ Vi finns här för dig – före, under och efter ditt köp ✔️ Personlig rådgivning och support
- Leverans och garanti
- ✔️ Dina tryck levereras tryggt och säkert hem till dig ✔️ Prisvänliga fraktkostnader och säkra förpackningar ✔️ 100 dagars returrätt
Vårt löfte
Handla tryggt!

✔️ Du kan returnera ditt tryck till oss inom 100 dagar efter mottagandet, utan att behöva ange någon orsak.
✔️ Returer är kostnadsfria.
Braunstraße 3, 04347, Leipzig, Allemagne
- support@posterlounge.se
- posterlounge.se
10 % rabatt hos Posterlounge
Otydlig kommunikation kring frakt
Otydlig kommunikation kring frakt. Fick bara mail på tyska, och det stod inte vart jag skulle hämta paketet.
Bra att kunna beställa valfri storlek
Bra att kunna beställa valfri storlek och kvalitet på massor av olika konstverk. God kvalitet på levererade tavlor och jag beställer gärna igen.
Fina posters bra kvalitet
Postern är mycket vacker
Postern är mycket vacker. När jag tyvärr upptäckte en djup repa och ett skadat hörn, blev jag mycket vänligt hjälpt av kundtjänsten och en ny poster skickades. Ett mycket trevligt företag som jag definitivt rekommenderar. Deras sortiment är mycket stort, och servicen och leveranstiden är mycket bra.
Leveransen tog ganska lång tid och…
Leveransen tog ganska lång tid och själva postern kändes billig i kvaliteten.
Jag är jättenöjd med kundbemötandet och…
Jag är jättenöjd med kundbemötandet och att jag alltid får tydliga svar och att jag känner mig respekterad.
Tack!
Very nice poster and frame
Snabb leverans samt bra produkter.😀
En mycket dålig leverans på grund av…
Jag rekommenderar Posterlounge att inte anlita denna leverantör.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
poster too small
poster too small
you need a microscope to read it
poor value for money
sorry !

Réponse : Posterlounge.se
Effektiv och snabb problemlösning
Jag hade av misstag lämnat en felaktig emailadress och fick därför ingen orderbekräftelse direkt. Efter kontakt med kundservice löste sig problemet utan minsta dröjsmål.
Jag fick affischen snabbt och smidigt…
Jag fick affischen snabbt och smidigt och jag är fullkomligt nöjd med motivet.