Poulissen Audio Video Center Avis 12

2. Magasin d'électronique
  3. Magasin de matériel de photographie
  4. Magasin de matériel Hi-Fi
  5. Magasin de télévisions

Informations provenant de diverses sources externes

De wereld om ons heen verandert en dat beseft Poulissen als geen ander. Al jarenlang staan passie, service en een klantgerichte aanpak centraal bij het Audio en Video Center. Bovendien is de Roermondse onderneming als eerste op de hoogte van de allerla...

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Fijne zaak!!

Echt een aanrader voor iedere muziekliefhebber. Het personeel is ontzettend vriendelijk en nam uitgebreid de tijd voor me. Een fijne zaak waar passie voor audio centraal staat!

17 mars 2026

Super.

Super.

Klantvriendelijk en behulpzaam.
Tevens nog extra mogen luisteren via mega speakers naar piano muziek.

20 octobre 2025

Jan Willem Voogd

Afgelopen zaterdag ochtend een zeer bijzondere ervaring bij Poulissen audio en video center te Roermond beleefd. Er werd een demonstratie verzorgd door Jan Willem Voogd. “Hoe luister je naar muziek, waar let je op, wat is belangrijk mbt je geluidsinstallatie” Wij werden hartelijk ontvangen en uiteraard met koffie en een heerlijke toevoeging. Nieuwsgierig als wij zijn waren wij erg verrast door de presentatie van Jan Willem. Hij gaf ons inzicht in de wereld van de muziek. Hoe ontdek je de verschillen in de muziek, hoe beoordeel je de muziek, hoe luister je naar de muziek. Wat is belangrijk aan een geluidsinstallatie. Waar let je op bij een aankoop en natuurlijk wat wil je horen. Alle facetten kwamen ter sprake. Het was zo stil dat je een speld kon horen vallen. Na ruim 90 minuten van genieten, luisteren en nog meer genieten was de demo helaas beëindigd. Ongelooflijk wat een ervaring hebben mijn partner en ik opgedaan. Geweldig en nogmaals onze dank voor deze geweldige ochtend.
Huub en Pia

22 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Al 30 jaar de beste en eerlijkste…

Al 30 jaar de beste en eerlijkste adviezen.
Waar je zelf je keuzes kan en mag maken, op je gemak met een bakje koffie. Hier begrijpt men dat je een serieuze aanschaf voor langere tijd doet.
Niet de duurste of meest populaire producten worden aangeraden, maar wat bij jou past.

15 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben vandaag bij Poulissen geweest…

Ik ben vandaag bij Poulissen geweest met de verwaching een Stereoset van goede kwaliteit te kopen.
Een wereld ging voor me open!!! Ik heb 20 jaar geleden bij die firma een Philips serie 900 set gekocht, en heb daar zeer goede ervaringen mee gehad, logisch dus dat je na 20 jaar terug gaat voor de volgende stereo.. Ik heb de hele middag van hun Gastvrijheid en deskundigheid genoten.. die mensen weten waar ze over praten!!! Ik werd zeer geduldig, vriendelijk, en deskundig bijgestaan zonder ook maar één moment van opdringerigheid.. Met de keuze uit 2 zeer mooie sets ben ik naar huis gegaan.. mijn keuze is gemaakt, en Dinsdag aanstaande plaars ik de bestelling voor de Beolab 28 ..
Bedankt aan de verkoper Dhr. Goumans en aan Dhr. Poulissen. Geweldige koopervaring, daar is de klant werkelijk Koning

9 décembre 2023

Vandaag mijn Bose Bas module 700 ontvangen

Vandaag mijn Bose Bas module 700 binnen gekregen
Zeer netjes verpakt en leveringsdatum als afgesproken.
Aangesloten en adaptic sound gebruikt via de Bose Music app.
Zeer mooi en diepe bas
Prijs ben ik ook zeer tevreden over.
Bedankt hr. Poulissen, prima service.

15 mars 2023

Aanrader

Op basis van het hoge cijfer bij de Google-reviews heb ik ervoor gekozen om deze winkel te benaderen voor de aanschaf van audio-apparatuur. Het was in alle opzichten een perfecte ervaring. Omdat ik geen honderden kilometers wilde reizen moest alles via de telefoon. Het advies was perfect. De afhandeling van de order en de begeleiding na aankoop bij installatie-vragen; niets dan lof. Fijne website ook. Ga er zeker vaker winkelen. Heel veel dank

23 février 2022

Audioquest Monsoon

Recentelijk een AudioQuest Monsoon kabel gekocht bij Poulissen. Het bestellen verliep gemakkelijk, de webshop was goed ingericht. De communicatie en levering ging ook goed, de ingeschakelde partij (GLS) gaf goede updates en kwam op tijd.
Na het aansluiten van deze kabel op mijn Niagara 1200 netfilter is het verschil te horen met een goedkopere kabel. Er zit meer diepte in het geluid en ben blij met deze aankoop

26 janvier 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Good customer experience and very…

Good customer experience and very helpful staff. Even though I had problems with the purchase of KEF LSXs, which wasn't perfectly resolved, they handled the problem best to their capacity. Minor points that could be optimised for Poulissen Audio; but KEF should work harder in quality checks.

8 février 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Goed geholpen door dhr. Poulissen

Goed geholpen door dhr. Poulissen zelf...nam meteen telefonisch
contact op om uit eindelijk tot een snelle afhandeling te komen.
Webwinkel heeft voldoende keus en hulpvaardig personeel.
Ik zou er weer bestellen ga zo door.

19 janvier 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus