POWER.dk - Glostrup Avis 4 691

TrustScore 4 sur 5

3,8

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Der stod på nettet i havde 20 roborstøvsugere på lager i Glostrup da min datter kommer derind har i 2 og den ene er en udstillingsmodel. Og så blev prisen også 6.200,00 i stedet for 5.580,00 hvil... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

God rådgivning og personlig betjening af Viktor i Power Glostrup. Vi skulle have en større hårde hvidevarer pakke og efter lidt søgning på priser og modeller på nettet, endte valget på Power.... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Priserne er fine nok, men sælgeren som jeg talte med var meget presende, smart i en fart, talte hurtigt for at forvirre, havde misforstod mine ønsker. Han var alt det negative man forbinder med sælger... Voir plus

À propos de l'entreprise

2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg tror gode shoppingforventninger

Jeg tror, ​​det var tæt på det bedste.

16 mai 2026

Hej Ahmet,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var tæt på det bedste, og at shoppingforventningerne blev mødt så godt.

Hi PARAMJEET,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Glostrup var så god, og at både service og hjælp gjorde et stærkt indtryk.

Noté 3 sur 5 étoiles

Der er ingen grund til at sælge op på…

Der er ingen grund til at sælge op på en vare til en kunde som allerede har besluttet sig for et køb, samt prøve at sælge ekstra ydelser som ikke er nødvendigt. Var tæt på at finde et andet sted at købe min vare. Normalt Ervin til 5 stjerner, men bliver træt af at man altid skal hele salgs møllen igennem med ekstra unødvendige køb.

Hej Casper,

Tak for din anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det er godt at høre, at oplevelsen ellers plejer at være rigtig god, men jeg forstår også, at det kan virke trættende, når fokus flytter sig fra det produkt, man allerede har valgt.

Det skal selvfølgelig stadig føles rart og relevant at handle hos os, også når der bliver informeret om ekstra muligheder.

Tak fordi du deler det. Den slags feedback er værdifuld og giver et klart billede af, hvordan oplevelsen bliver opfattet i butikken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der stod på nettet i havde 20…

6.200,00 i stedet for 5.580,00 hvilket ikke er ok
Opdatering: er nu blevet ringet op af Power Glostrup: de undskyldte mange gange at de havde lavet en fejl.
Og sender mig differencen. Rigtig god stil.
Pia

Perfekt betjening

Perfekt betjening. Sælger havde et rigtig godt kendskab til produkterne.

Hej Ruth,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen var perfekt, og at der blev givet god og kompetent vejledning om produkterne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Min vare lever helt op til min…

Min vare lever helt op til min forventning. Det var nemt at bestille. En flink medarbejder i butikken.

Hej LENE,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at varen lever op til forventningerne, at bestillingen var nem, og at oplevelsen i butikken også var god.

God betjening

God betjening

14 mai 2026

Hej Michael,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeres sælger er alt for offensive ift…

Jeres sælger er alt for offensive ift til at få solgt tillægsprodukter. Bortset fra det en fin købsproces

14 mai 2026

Hej Jacob,

Det er godt at høre, at købsprocessen ellers var fin.

Samtidig er det selvfølgelig ikke en oplevelse, der skal føles for pågående, når der bliver talt om tillægsprodukter.

Tak fordi du deler det. Den slags feedback er vigtig.

Hej Kjeld,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen blev oplevet som kvalificeret.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Noté 2 sur 5 étoiles

Hm lidt blandet oplevelse

Hm lidt blandet oplevelse. Kom ind for at købe en bestemt pc men blev anbefalet en anden som var så fantastisk til mit behov. Men den er simpelthen så langsom.

Sælger talte meget hurtig og prøvede at sælge mig alt muligt ved siden af. Jeg ville bare købe en PC .

4 mai 2026

Dejlig nemt og fin service

Dejlig nemt og fin service

7 mai 2026

Hej Leo,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at det hele var nemt, og at servicen var god.

Noté 5 sur 5 étoiles

The shop personal was nice and…

The shop personal was nice and knowledgeable of what I need.

13 mai 2026

Hi Junior,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Glostrup var så god, og at personalet var både venlige og kompetente i forhold til det, du havde brug for.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Noté 1 sur 5 étoiles

Super ringe oplevelse

Super ringe oplevelse, der stod 5 unge medarbejdere og talte sammen og først ved direkte henvendelse ville de hjælpe. Personen der betjente var utrolig vedholdende på at forsøge at sælge forsikring og telefon abonnement. Og da jeg sagde pænt nejtak flere gange, d
Sagde han du ønsker ikke rabat, og skrev det specifikt ned på kvittering

12 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Smil og godt humør hele vej igennem

Smil og godt humør hele vej igennem, fra klik og hente til hent i butik.

Nemt

8 mai 2026

Hej Allan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at hele forløbet var nemt og præget af smil og godt humør, både ved klik og hent og ved afhentning i butik.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Tarvelig og løgnagtig sælger i Glostrup

Hold skarpt øje med levering ved online bestilling og hold jer langt væk fra Glostrup.

Bestilte en computer online efter at have brugt meget tid på at undersøge at computeren levede op til krav ift Gaming. Computeren skulle bruges til gave til min datter d
13 maj. Jeg bestilte d. 5 maj med levering til GLS pakkeshop. Levering 2-4 hverdage. Først lørdag d. 9 maj får jeg set at der med småt er skrevet at varen først sendes fra deres lager d. 25 maj og levering på de 2-4 hverdage altså beregnes fra d 25 maj. - har da aldrig oplevet så lang levering fra en dansk virksomhed??? Jeg får heldigvis annulleret ordren og pengene retur med det samme via online behandling. Wow, tak power for hurtig behandling i en weekend.
Jeg bestiller computeren på ny via Click and colleck. Er kun på lager i få butikker og må derfor vælge Glostrup, som tætteste mulighed med en times kørsel. Jeg når butikken 15 min før lukketid. Bliver med det samne tilbudt yderligere rabat hvis jeg skifter vores telefon abonnementer. Det er okey, da jeg havde overvejet det. Men så kommer der en sælger og foreslår en anden computer med bedre skærmkvalitet. Han nævner en masse teknisk. Jeg er i tvivl og usikker og beder ham garantere at den kan leve op til datterens gamingbehov. Det siger han at den kan, og at jeg vil få en både bedre og nyere computer. Jeg stoler på ham og ender med at købe ud fra hans forslag.
Da jeg kommer hjem bliver jeg usikker. Jeg sammenligner computeren med den jeg oprindeligt havde valgt på div platforme, og spørger ligeledes en god ven. Alle bekræfter at jeg er blevet snydt. Han har solgt mig en computer der på ingen måde egner sig til gaming, uden noget der ligner et grafikkort. Jeg bliver så frustreret. Føler mig både snydt og dum.
Mandag med 2 dage til min datter fødselsdag, kontakter jeg kundeservice. De kan ikke hjælpe, men henviser mig til min retur ret. Jeg finder den oprindelige computer som nu kun er på lager i Rødovre. Jeg reserverer via click and collect og bruger over en times kørsel for at nå frem til butikken. Her bliver jeg mødt af en sød sælger der bekræfter at den computer de har solgt mig, ikke egner sig til gaming. Vi får den byttet og jeg får den oprindelige rabat ift de abonnementer jeg fik købt.
God service og forståelse. Men sætter aldrig mine ben i Glostrup mere.
Skal tilføjes jeg blev omsværmet af 3-4 sælgere i Glostrup der både forsøgte at sælge strømudbyder,div tilbehør, alt imens butikken lukkede ned. De var ekstremt anmassende.
Virkelig dårlig stil. Og mest dårlig stil at udnytte at jeg ikke har forstand på elektronik, til hans egen fordel. Nu glæder jeg mig over at min datter i morgen trods alt kan få den computer der kan leve op til hendes behov, - trods jeg har brugt samlet 5 timer på kørsel, samt timer på både deres hjemmeside, i butikkerne og i kundeservice.
Igen, hold jer fra Glostrup, hvis i ønsker ærlig vejledning

9 mai 2026
Avis spontané

Kompetent medarbejder

Medarbejderen var meget imødekommende og det var tydeligt at han gerne ville hjælpe. God oplevelse.

6 mai 2026

Hej Tina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var imødekommende og hjælpsom, og at besøget i Glostrup gav et godt indtryk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Skulle købe en PC og endte med en…

Skulle købe en PC og endte med en totalt i forskammet sælger i Power Glostrup som forsøgte at mersælge i 5 minutter på teleabonnementer og el aftaler..
Jeg sagde klart NEJ mange gange hvorefter han flabet siger.. “du vil bare ikke havet noget, hva.”
Hvorefter jeg svarer “jo.. den pc til 5500 kroner som jeg kom efter.”.
Så prøver han uforskammet at opsælge forsikring som jeg også siger nej til flere gange… Hvorefter han siger, “Nu giver jeg dig forsikringen med gratis “.. og så betaler jeg og går hjem..
Dagen efter finder jeg ud af at sælgeren har oprettet et forsikringsabonnement i mit navn da jeg modtager en email om “Vi er glade for at…”
Power Glostrup burde fyre den pågældende sælger.. Heftigt og uprofessionelt pres for mersalg og ulovlig påførelse af abonnementer.
Aldrig igen!!!!!

9 mai 2026
Avis spontané

Hurtig og god

5 mai 2026

Hej Ehsan,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig og god.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus