Ved og handle lokalt og i special butik, fik jeg en rigtig god service, manden jeg handlede med viste noget om TV og lyd, så jeg har fået noget der dur til vores hjem
L'entreprise a répondu
Flink personale, god service, alt med et smil og dejlig humor intet at klage over. Telefonen virker indtil nu uden problemer, ellers så vender jeg tilbage for hjælp.
L'entreprise a répondu
Super service fra sælgeren Men den trådløse mus vi købte virker ikke særlig godt så den skal vi ud og have byttet. Men det plejer ikke at være noget problem i power Grenå
Rosengade 1B, 8500, Grenaa, Danemark
Demande des avis aux clients
En kompetent dygtig ekspedient. Det gjorde hele forskellen.

Réponse de POWER.dk - Grenaa
Timely delivered my package in the quality and state described I am happy that my needs were met and I'm satisfied with the order.

Réponse de POWER.dk - Grenaa
Lavede nogle gode handler og fik gode svar på mine spørgsmål / instruktioner ✨️👍✨️

Réponse de POWER.dk - Grenaa
Fik en varer byttet til en bedre uden ekstra betaling 👍

Réponse de POWER.dk - Grenaa
Alt var fint betjeningen, vejledning og ikke mindst produktet er godt

Réponse de POWER.dk - Grenaa
Købte en Mocca master kaffemaskine. På pakken vistes et billede/tegning af en anden model end det der var i pakken. Kontaktede butikken hvor en medarbejder sagde at indpakningen vist var den samme til alle modeller men henviste mig til en sælger i butikken. Han sagde at Power ikke kunne gøre for det - det var producentens ansvar. Også han var klar over at billedet kunne være anderledes end indholdet.
Jeg mener det er misvisende / vildledende / falsk markedsføring og at powers personale som minimum altid skal gøre en køber opmærksom på forskel mellem pakkens visning og det reelle indhold og gøre producenten opmærksom på problemet, hvilket jeg bad medarbejderen om.
Selve produktet er ok blot ikke det der vistes på kassen og forretningen er normalt ok.

Réponse de POWER.dk - Grenaa
Bestilt varer var klar da vi kom.
Synes det bliver spurgt lidt for meget ind til om vi mangler andre varer.

God oplevelse
Jeg fik en god behandling af jeres medarbejder,kan kun anbefale Power i Grenå😀

Réponse de POWER.dk - Grenaa
vores køle/fryseskab gik i stykker, vi fik hurtigt et nyt på garantien. god service fra Power i Grenå. hurtig levering, et plus til service manden, kom som aftalt, sød og flink. Kan varmt anbefale Power i Grenå.
Hilsen en tilfreds kunde.

Réponse de POWER.dk - Grenaa
Det er altid godt at handle i power.
Ingen problemer bare en hurtig handel uanset om jeg bestiller hjem, laver click og collect eller jeg køber fysisk i butikken