POWER.dk - Ringsted Avis

1 507
TrustScore 4.5 sur 5

Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Køb af ny telefon, overførsel af data, cover og panserglas. Dygtig medarbejder gennemførte så langt det meste fungerede på den nye telefon. Tak for samarbejdet og en god oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Når man bliver opfordret til at skrive direkte til kundeservice efter en dårlig anmeldelse pga. en oplevelse hvor man bliver dårlig behandlet og man ikke får nogen respons formentlig fordi at det var... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte click and collect. Det var virkelig hurtig og effektiv betjening. Jeg trådte ind i butikken, en medarbejder tilbød sin hjælp, jeg oplyste telefonnummer, og to minutter senere var jeg u... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Troværdig oplevelse i Ringsted. Go stemning i butikken. Accepterede mit valg uden mersalg efter et enkelt forsøg som selvfølgelig skal prøves fra sælger:) Power vil være mit valg igen næste gang.

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

god betjeningen fra personale

8 juin 2026

Hej der,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen fra personalet i Ringsted har været god.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service af medarbejder.

Fantastisk service af medarbejder.

3 juin 2026

Hej Sara,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen i Ringsted var så god, og at servicen gjorde et stærkt indtryk.

Good services

Good service

31 mai 2026

Hi Mirela,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen levede op til forventningerne.

Noté 3 sur 5 étoiles

Køb med besværligheder

Produktet var ok...OnePlus 15. At overføre data fra min gamle Oneplus og opstilling af en ny OnePlus burde jo ikke volde de store problemer, men det gjorde det. Jeg forudså problemer, så jeg valgte at købe en installation, den kostefe 500,- ( Måske lige i overkanten af hvad man skal betale for en tlf. til 7000,-

Den mand der havde fat i mine to telefoner, havde vist nok lavet nøoget galt, så en ny mand: Lucas kom på opgaven

2 juin 2026

Hej indiana,

Tak for din anmeldelse og for at du delte oplevelsen.

Det er godt at høre, at produktet er ok, og også positivt, at opgaven til sidst blev taget videre, så du kunne komme tættere på en løsning.

Samtidig kan jeg godt forstå, at det har været en besværlig start, især når du netop havde valgt installation for at gøre overgangen nemmere.

Hvis du ønsker hjælp i forhold til din feedback om installationen eller prisen, kan du kontakte vores kundeservice direkte, så de kan hjælpe dig videre.

I har næsten alt

I har næsten alt
Men i får kun 4 stjerner fordi man skal vente på at varen kommer til butikken

5 juin 2026

Hej Dina,

Tak for anmeldelsen og for de 4 stjerner.

Det er virkelig godt at høre, at udvalget lever op til forventningerne.

Vi tager også kommentaren om ventetiden med videre, for vi forstår godt, at det betyder meget, hvor hurtigt en vare er klar i butikken.

Hej Kim Bak Jensen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen bød på hurtig service og godt humør.

Hej Svend-Erik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået god service og vejledning i Ringsted.

virker fint

3 juin 2026

Hej henning,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at det virker fint, og at du har haft en god oplevelse.

Altid god hjælp

Altid god hjælp

2 juin 2026

Hej Lis,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever god hjælp i Ringsted.

Noté 2 sur 5 étoiles

Købte et Apple Watch som jeg gerne…

Købte et Apple Watch som jeg gerne ville have sådan noget beskyttelse over, de solgte mig så noget film til at lægge over skærmen. For det første var der er streg hen over skærmen som ville gå væk over tid fik jeg afvide efter jeg havde betalt og sat det på. Og efter 3 dage var halvdelen af filmen sat sig løst og der var kommet støv under så måtte tage det helt af.

29 mai 2026

Hej Julie,

Tak fordi du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse.

Vi er rigtig kede af at høre, at bekysttelsesfilmen ikke har siddet korrekt på dit ur.

Vores butik har faktisk allerede forsøgt at række ud til dig direkte for at finde en god løsning, men vi har desværre ikke hørt tilbage fra dig endnu. Du er velkommen til at komme forbi butikken med dit ur, så vi kan få rettet op på denne oplevelse.

Emma / POWER kundeservice.

Hej Birte,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen igen har været god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Perfekt vejledning 🙏

Sælger gav den bedste vejledning, samt han gav sig god tid.. vil helt sikkert vende tilbage .

31 mai 2026

Hej Else,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik grundig og god vejledning, og at oplevelsen i Ringsted var så positiv.

Vi sætter stor pris på, at du vil komme tilbage igen.

Det var nemt

Det var nemt

27 mai 2026

Hej Michael,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at det var nemt. Det sætter vi stor pris på.

Servicen var god

28 mai 2026

Hej kunde,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at servicen var god i Ringsted. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Noté 1 sur 5 étoiles

De leverede den forkerte vare (skærm)…

De leverede den forkerte vare (skærm) for det første. Jeg snakker derefter med kundeservice som sender mig rundt til andre hele tiden og der sker ingenting. Jeg understreger hvor vigtigt det er at den rigtige skærm bliver leveret fordi jeg står uden skærm og stod og skulle bruge en til et arrangement. De siger de forstår at der selvfølgelig skal sendes en skærm hurtigst muligt så jeg ikke står uden skærm og lagerchefen i power Ringsted (stedet den er sendt fra) lover at ringe tilbage senere på dagen med en løsning så jeg kan få den skærm som jeg havde bestilt før den næste dag hvor jeg SKULLE bruge den, han ringer selvfølgelig ikke tilbage… weekenden går og derfor er det umuligt at få kontakt til dem og nu her først en uge efter jeg skulle have modtaget den rigtige, står jeg med en skærm, hvor det er mindre relevant pga. mit arrangement blev ødelagt… de lyver til dig over mail og telefonen og du står tilbage med en sygt dårlig oplevelse og en sølle kompensation på 500kr… ift det er en 6000kr skærm. Det er ringe, jeg er skuffet, jeg kommer aldrig til at gå i power igen.

20 mai 2026

Hej Martin,

Tak fordi du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse. Jeg vil først og fremmest gerne give dig en undskyld for det forløb du har været igennem. Det ligger langt fra den service vi ønsker at levere.

Når du handler hos POWER, skal du kunne regne med vores aftaler og i dit tilfælde har vi fejlet på stort set alle parametre. Desværre opstår der fejl en gang i mellem, men når det sker skal vi være klar til at rette op på det med det samme. Det har ikke været tilfældet i din sag og det er ikke godt nok.

Vi forstår fuldt ud din frustration over, at du modtog en forkert levering, at vi ikke ringede tilbage som lovet og at dette i sidste ende ødelagde dit arrangement. Det er også helt tydeligt, at den kompensation, du er blevet tilbudt slet ikke står mål med de gener du har haft. Jeg har derfor krediteret 1000 kr. til din konto.

Emma / POWER kundeservice

Hej Otto,

Tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var helt ok, og at betjeningen var flink.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Fin betjening

28 mai 2026

Hej Bente,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har fået fin betjening i Ringsted.

Personalet var godt

Personalet var godt. Højtaleren var dårlig Sammenlignet med min gamle højtaler jeg købte i føtex til 600kr som spillede både bedre og meget højere. Og den jeg lige har købt i power var til salg for 1000 kr. Virkelig ringe. Der var en model der var større end den jeg købte. Men den kostede 2600 altså hvad sker der for priserne og kvaliteten.

21 mai 2026

Hej

Vi beklager, at den højtaler, du købte, ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår godt, at det kan være skuffende, når et nyt produkt ikke leverer den lydkvalitet eller ydeevne, man havde håbet på – særligt når man sammenligner med et tidligere produkt.

Det glæder os dog at høre, at du havde en god oplevelse med personalet. Hos POWER lægger vi stor vægt på kompetent rådgivning og god kundeservice, og vi arbejder hver dag for at hjælpe vores kunder med at finde de produkter, der passer bedst til deres behov.

Vi tager din feedback til intern efterretning hos butikkens ledelse, da kundernes oplevelser er vigtige for vores løbende arbejde med at forbedre både service og rådgivning.
Vi håber, at du vil give os muligheden for at byde dig velkommen i POWER igen en anden gang.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Zaneb/POWER

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god kundeservice og smilende…

Altid god kundeservice og smilende personale

22 mai 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Ringsted har været så god, og at både kundeservice og den gode stemning har gjort indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus