Noté 5 sur 5 étoiles

Kurs dla projektantów wnętrz przerósł całkowicie moje oczekiwania. Ogrom wiedzy od specjalistów z branży, super atmosfera, masa zajęć praktycznych, ale też sporo bardzo potrzebnej teorii. Jestem bardz... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Brałam udział w kursie Zawód grafika od podstaw, bardzo mi się podobało. Dowiedziałam się wielu przydatnych rzeczy. Szkoła Practima dbała o to, żeby każdy uczestnik był zadowolony i reagowała gdy coś... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeśli zastanawiasz się czy warto, czy podołasz - śmiało stwierdzam TAK! WARTO! Każdy wyjdzie z tego kursu z dobrą encyklopedią wiedzy i przygotowany na świat projektanta. Podejście Pani Natalii do... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ukończyłam kurs projektowania wnętrz. Jestem bardzo zadowolona, prowadząca miła i zabawna, wspierająca i nie podcinająca skrzydeł. Rzetelna wiedza bardzo fajnie, obrazowo przekazana, materiały pdf i w... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'éducation

Écrit par l'entreprise

Szkoła online zawodów, w której praktyka kształtuje sukces. Oferujemy szkolenia, które rozwiną Twoje umiejętności i otworzą Ci drzwi do atrakcyjnych możliwości zawodowych. Innowacyjne podejście, realny rozwój, szansa na więsze zarobki – to wszystko czeka na Ciebie w Practimie.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Kurs z grafiki komputerowej pozwala poznać podstawy, które zweryfikują czy to jest odpowiedni zawód dla ciebie

Kurs z grafiki komputerowej pozwala zapoznać się z dwoma najbardziej rozchwytywanymi programami na ten moment: adobe photoshop i illustrator. Kursanci uczą się podstaw różnych zagadnień z obszaru grafiki: siatki, druk, typografia itp. ;) Prowadząca bardzo fajna i konkretna, przez 3 miesiące dawała vibe pomocnej przyjaciółki z dłuższym stażem, która chciała się podzielić wiedza. Nie raz zostawała po zajęciach, aby udzielić chętnym osobom konsultacji. :) Fajny był też pomysł z grupą na discordzie, gdzie uczestnicy mogli sobie nawzajem pomagać.

30 août 2024

Grafika komputerowa

Od zawsze marzyłem żeby nauczyć się grafiki komputerowej, dzięki wiedzy i pomocy Justyny moje marzenia stały się realiami, a dodatkowo nie boję się teraz rozwijać dalej w tym kierunku. Bardzo dziękuję za spędzony czas 😀

27 août 2024

Polecam kurs z grafiki

Kurs z grafiki był bardzo fajnie poprowadzony, a jego treści przydatne. Cenię kurs za to, że dał mi praktyczne wskazówki jak korzystać z programów jako graficzka oraz poznałam rzeczywistość zawodowa pracy w tej branży. Bardzo polecam!

30 août 2024

Kurs z projektowania graficznego

Miałam przyjemność uczęszczać na kurs graficzny jaki oferowała szkoła. Wykłady i dostępne materiały są bardzo wartościowe w swej treści, a podczas zajęć (jak i również poza nimi za pomocą komunikatorów np. serwerze discord) można było zadawać niekonkretne pytania związane z grafiką jak i przy problemach związanymi z zadanymi nam projektami do wykonania w programach Adobe Illustrator i Photoshop.
Oceny prac jakie były wystawiane również nie były ocenami, które dołowały "jak w szkole", były konstruktywne zawierające w swej treści "co zrobić lepiej", "co poprawić" - motywowały do dalszej pracy. Serdecznie polecam.

18 juillet 2024

Kurs Projektowania Graficznego

Przeszłam Kurs Projektowania Graficznego z Justyną Bielecką. Uważam, że to były świetnie wydane pieniądze, a sama prowadząca była wybrana idealnie. Najważniejsze dla mnie w kursach jest to, aby wykładały osoby, które są praktykami. Na studiach wykładają ludzie, którzy często nie mają pojęcia o rynku i „biznesie”. Tutaj kurs był kompleksowy - nie tylko na temat stricte projektowania, ale również poruszania się po rynku: wyceniania projektów, tworzenia portfolio. Jedyne, czego żałuję, to że już się skończył! To były świetne miesiące, a na każdą lekcję oczekiwałam z podekscytowaniem:)

27 août 2024

Kurs grafiki od podstaw

Hej. Jestem po kursie grafiki od podstaw. Kurs spełnił moje oczekiwania, skończyłam z dawką solidnej wiedzy i jeszcze większą motywacją do rozwoju w tym obszarze. Justyna w ciekawy sposób tłumaczy, inspiruje i przybliża do praktycznej strony tego zawodu. To była przyjemność.

28 août 2024

Kurs SMM

Polecam kurs SMM dla każdego, kto chciałby poszerzyć zakres swojej wiedzy i zdobyć nowe umiejętności.
Możliwość odrobienia spotkania na nagraniach jest rewelacyjnym rozwiązaniem dla osób pracujących w najróżniejszych godzinach.
Kontakt ze szkołą oraz prowadzącym jest bardzo dobry i można na nich liczyć.
A jeśli masz jakieś pytania zawsze dostaniesz odpowiedź
Polecam :)

16 août 2024

Kurs SMM

Wiedz przekazana w sposób przejrzysty. Po kursie jestem w stanie zacząć odrazu działać w Internecie. Zdecydowanie mogę polecić osoba które jeszcze się wahają napewno będziecie zadowoleni 😊

14 août 2024

Kurs SMM

Dzięki kursowi SMM nabrałam więcej motywacji do działania, a co najważniejsze zdobyłam bardzo przydatne umiejętności które przydadzą mi się w mojej przyszłej wymarzonej pracy, bądź też do własnych celów. Wykładowca bardzo doświadczony, żadne pytanie nie było dla niego zaskoczeniem, służył pomocą nawet gdy lekcja się zakończyła ;-) Polecam!!

19 août 2024

Zawód grafika

Niedawno ukończyłam kurs z projektowania graficznego w Practima i chętnie polecę go osobą chcącym podszkolić się w projektowaniu graficznym czy osobą zaczynającym. Kurs zawierał bardzo dużo wiedzy a prowadzący Mateusz Grad był zawsze bardzo pomocny. Dzięki kursowi mogłam znacząco rozbudować swoje portfolio. Na pewno jeszcze skorzystam z innych kursów Practima.

18 juillet 2024

Kurs projektowania graficznego

Ukończony kurs projektowania graficznego spełnił moje oczekiwania jako osoby stawiającej pierwsze kroki w tej dziedzinie. Szeroki zakres materiału poruszał różne aspekty oraz dziedziny branży graficznej. Zadania domowe były sprawdzane i komentowane przez prowadzących. Kończąc kurs mamy w swojej "teczce" komplet poprawionych zadań, którymi możemy rozpocząć portfolio.
Po kursie czuję również większą swobodę poruszania się w programach graficznych.

30 juillet 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus