1. Entreprise de logiciels
  2. Prestataire spécialisé en études de marché

Écrit par l'entreprise

Preely Panel aims to help you influence the biggest brands in the world with your valuable feedback while earning rewards in your free time. Preely has recently been acquired by GetWhy, the #1 end-to-end AI-powered consumer insights company. At the core of this acquisition lies the commitment to delivering consumer insights, end-to-end, at unprecedented speed, remarkably low cost, and unsurpassed quality. The marriage of GetWhy and Preely unites two brands with the vision to reshape how businesses tap into crucial knowledge. It's not just about improving marketing and sales anymore; it's about propelling entire businesses into an expansive knowledge ecosystem.

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

8 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Seems like people only have bad…

Seems like people only have bad experience of this company when I read the feedback here on Trustpilot

18 avril 2026

Hello,

Thank you for sharing your thoughts. It seems like you are not currently part of our panel. We’d love to invite you to join and experience our services for yourself!

With over 14,000 satisfied panelists, we work hard every day to ensure a positive experience for all our members.

Feel free to sign up at www.preelypanel.com and become one of our many happy panelists.

The Preely Panel

Brandgod support

Det er spændende undersøgelser man er med i, og det er særligt sjovt at tale højt og svare på AI's opfølgende spørgsmål.

For første gang siden jeg startede havde jeg brug for hjælp fra support, som lynhurtigt og uden mistro til mig hjalp mig under to timer efter jeg rettede henvendelse. Sådan preely 💪

15 décembre 2025

Réponse : Preely Panel

Hej Hjalte, tusind tak for din feedback! :)

Vi er virkelig glade for at høre, at du nyder at være med i vores undersøgelser, og at vores support kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt.
Din anmeldelse betyder meget for os, og vi ser frem til mange flere spændende projekter sammen med dig!
Vh, Matilda

No complaints.

I've participated in many studies and will keep on doing it. The rewards are great imo. Their support response times are great too, understanding also.

18 novembre 2025

Hi Theodor,

Thank you so much for your kind words and positive feedback! 😊

We’re happy to hear that you’ve enjoyed participating. It’s also great to know that our support team has been able to assist you quickly and effectively!

We truly appreciate your participation and support and we look forward to having you in many more studies in the future!

Matilda
Preely Support

They don´t pay our compentation

Even you fulfill your part, they won´t pay your compensation. Keep away from them!

10 septembre 2025

Dear Hafthor,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear about your dissatisfaction and would like to clarify the situation.

After reviewing your case, we can confirm that you did not complete the full study but only the initial screening questions. As per our policy, compensation is provided for completed studies, not for screening questions, which are used to determine eligibility.

We have also reached out to you multiple times via email to explain the situation, but it seems there may have been some misunderstanding. If you have any additional questions or concerns, we encourage you to reach out to us directly so we can address them.

We value all our participants and strive to ensure a fair and transparent process for everyone.

The Team from Preely/GetWhy

Nemt at være med

Nemt at være med. Synes det er fedt at svare på video og tale direkte i stedet for at skulle skrive svarene og interessante ting at svare på. Fedt at modtage gavekort

21 janvier 2025

Réponse : Preely Panel

Kære Jane, tak for din feedback og for at være en del af vores panel! Vi sætter altid pris på vores paneldeltagere og deres feedback, som hjælper os med a forbedre og skabe bedre produkter. Vh, Preely-team

Fik afvist mine svar selvom jeg havde…

Fik afvist mine svar selvom jeg havde svaret på alt.

20 septembre 2024

Hej John,
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi har tidligere sendt dig en mail med en forklaring på, hvorfor vi desværre ikke kunne acceptere din video. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på help@getwhy.io.
Mvh,
Matilda

Super useriøst og spild af tid.

Aldrig oplevet så dårlig brugeroplevelse før. Bliver henvist til GetWhy, som vil have adgang til min fulde skærm. Efter at have delt skærm, bliver jeg henvist til en side hos Preely med følgende tekst "Thank you", og kan ikke komme videre. Alt i alt super useriøst at invitere til en undersøgelse, når man gør brug af så dårlig en software. Spild af min tid.

12 juillet 2024

Réponse : Preely Panel

Tak for din feedback. Vi beklager for den ulejlighed, du har oplevet. Vi havde flere tekniske problemer sidste år, men vi har arbejdet på det, så sådanne problemer kan undgås. Vh, Preely-teamet

Efter i har skiftet navn så er der IKKE…

Efter i har skiftet navn så er der IKKE styr på noget mere. Har deltaget i en test den 29.4 Ingen gavekort og i svare ikke på henvendelser. Skulle deltage i en online interview om bankprodukter og booke en tid..selv jeg er kvalificeret for jeg ikke et link til at booke en tid. HÅBLØST pt.

3 mai 2024

Hej Kim,
Tak fordi du har lyst til at være en del af vores panel. Jeg beklager selvfølgelig, at du har haft den oplevelse. Jeg kan se, at vi allerede er i dialog med dig via mail og håber, at vi sammen finder frem til en løsning.
De bedste hilsner
Claus