1. Fournisseur de cadeaux d'entreprise

Écrit par l'entreprise

Landsdekkende gavekort som kan brukes i over 5900 i Norge. Enkelt å bestille og enkelt å bruke!

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

12 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Hei skriver igjen om samme problemstilling

Hei skriver igjen, var nok en gang på
Æra på Værnes flyplass. Kortet fungerer ikke selv etter lovnad om at dere skulle oppdatere butikken. Anbefaler alle å holde seg unna dette konseptet. Useriøs aktør.

Mvh

Magnus

15 mars 2026

Réponse de Universal Presentkort

Hei igjen Magnus, takk for din kommentar her og vår dialog via e-post. Vi beklager at du ikke fikk brukt gavekortet ditt hos Æra denne gangen heller. Vi var, som vi lovte, i kontakt med butikken etter din forrige henvendelse, og fikk beskjed om at de skulle gjøre den lokale oppdateringen som trengtes for mottak av våre gavekort. Det har tydeligvis ikke fungert, og vi har ikke fått beskjed om dette. Vi kontakter butikken på nytt. I mellomtiden velger vi å fjerne Æra fra butikkoversikten vår og legger den ikke tilbake til vi vet 100% sikkert at det fungerer.
Igjen, takk for at du tok deg tid til å gi oss beskjed og beklager opplevelsene du har hatt med et av våre brukersteder. Mvh, Astrid

Aktiverte kortet i går

Aktiverte kortet i går, men funker ikke i dag

14 mars 2026

Réponse de Universal Presentkort

Hei Knut Wiggo, det var kjedelig å høre at du ikke hadde en god opplevelse med aktivering.

Vi har lagt ut informasjon om aktivering her: https://www.presentkort.no/aktivering-av-gavekort/

Her står det blant annet:
Når man har klikket på aktiveringslenken, er gavekortene aktivert og klare til bruk neste virkedag på ettermiddagen.

Ta gjerne kontakt med oss på mail@presentkort.no dersom du har noen flere spørsmål så hjelper vi deg videre.

Mvh,
Astrid

Ekstremt begrensende og uten faste…

Ekstremt begrensende og uten faste avtaler med hele sentre. Godt eksempel er ski storsenter der kun et lite knippe butikker aksepterer kortet. Bruk andre leverandører.

20 février 2026

Hei Vidar,
Det var synd å høre at du hadde en dårlig opplevelse. Alle våre brukersteder ligger her: https://www.presentkort.no/butikker/

Når jeg filtrerer på Ski Storsenter får jeg opp at 51 butikker skal ta i mot gavekortet. Det hadde vært fint om du kunne ha sendt oss en mail til mail@presentkort.no med hvilke butikker som ikke tok det i mot gavekortet på Ski Storsenter så vi kan følge opp.
Tusen takk. Mvh, Astrid

Styr unna!

For ett utrolig styr for å aktivere og bruke kortet. Feil etter feil etter feil og ingen i butikken hjelper deg når kortet ikke fungerer der etter aktivering heller.
Styr unna

29 décembre 2025

Réponse de Universal Presentkort

Hei Alexander, det er synd å høre at du ikke alt fungerte optimalt. Dersom gavekortet er bestilt via vår nettside, skal den som bestiller motta en e-post med en aktiveringslenke når gavekortet er produsert. Denne lenken trykkes på og så skal gavekortet være klart til bruk.

Ta gjerne kontakt med oss på på mail@presentkort.no
Da kan vi undersøke hva som kan ha skjedd med gavekortet/bestillingen din, og hjelpe deg videre med å bruke gavekortet i et av våre mange brukersteder.

Kan ikke brukes på nett

Bra konsept, men ekstremt irritert over at man ikke kan handle på nett med det. Mange butikker har større sortiment på nett. Det er gammeldags å ekskludere netthandel.

16 octobre 2025

Funker,mye jobbå sjekke saldo,er få butikker som tar kortet....

Funker,mye jobb å sjekke saldo,er få butikker som tar kortet....Til å være landsdekkende burde dette vært bedre! Fått avtaler med kjeder og ikke individuelle kjedebutikker...Bor nær Jessheim/Eidsvoll

27 mai 2025

Réponse de Universal Presentkort

Hei Lilly, det var synd å høre at du har hatt utfordringer med å sjekke saldo.

Saldo kan sjekkes på flere måter:
1)På vår nettside: https://www.presentkort.no/gavekort/saldo/
2) Via mail: mail@presentkort.no
3) Via telefon: på 22 91 00 10
Vi hjelper deg gjerne så det er bare å ta kontakt i våre åpningstider (kl. 0930 - 1630)

Når det gjelder butikker, har vi avtale med omtrent 60 butikker, både kjeder og frittstående, i Jessheim og ca. 30 stykker på Eidsvoll. Har du noen forslag til brukersteder, send oss gjerne en e-post med butikkens navn så skal vi forsøke å få til en avtale med dem.

Fungerte ikke i butikk

Fungerte ikke i butikk, når jeg skulle betale, og man ser ikke om beløpet er trukket, om det oppstår feil, som det gjorde i mitt tilfelle.

Gjorde at jeg måtte betale hele beløpet selv, og droppe gavekortet.

Kjøp heller noe annet enn dette gavekortet..

26 août 2024

Réponse de Universal Presentkort

Tusen takk for din henvendelse. Det er veldig kjedelig når gavekortet ikke fungerer som det skal i de butikkene vi har avtale med.

Det høres ut som det er teknisk utfordring hos brukerstedet. Det beste er om du tar kontakt med oss direkte (mail eller telefon). Da kan vi feilsøke problemet i våre systemer og løse det raskt. Mvh, Universal Presentkort

Tidenes mest ræva gave

Tidenes mest ræva gave, ingen steder ikkeengang de steder de har listet opp på egen side-fungerer denne svindelen av et gavekort!

15 janvier 2024

Réponse de Universal Presentkort

Hei, takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding. Det er ikke bra at det var steder som stod på vår liste over 5900 brukersteder som ikke tok i mot gavekortet. Vi jobber kontinuerlig for at våre lister, og søkefunksjon, https://www.presentkort.no/butikker/, er oppdatert, og vil gjerne få tilbakemelding på hvilke steder som står på listen som ikke fungerer. Vi setter stor pris på om du kan sende oss en mail til mail@presentkort.no så vi kan kontakte butikkene hvor gavekortet ikke fungerer. Håper ellers at du har funnet et sted som tar i mot gavekortet, og kjøpt noe du trengte eller ønsket deg, siden anmeldelsen din ble skrevet. Mvh, Astrid

ukomplisert gavekort

Et relativt ukomplisert kort, som kan brukes i mange butikker. Det er som regel ingen problem å bruke kortet til å betale deler av kjøpesummen, slik at alt kan brukes opp. Kortet kan brukes over fem år, så man slipper å stresse for å bruke det opp. To ulemper: Kortet kan ikke brukes for beløp under 100,- (unntatt for å bruke opp restbeløpet). Kortet kan ikke brukes til betaling på nett.

1 mars 2022

Réponse de Universal Presentkort

Hei, tusen takk for tilbakemelding. Det er fint at du synes det var enkelt å bruke gavekortet og at gyldigheten er bra. Veldig fint også med forbedringspunkter - tusen takk. Mvh, Astrid