Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een slechte winkel artikel nooit ontvangen eisen wel betaling van 24.95 Ander artikel onverwoestbare eend, binnen 10 minuten gesloopt door kleine hond, eisen betaling van 23.90 Mensen pas op j... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling dd. 8 november 2024 nog steeds niet ontvangen. Mailcontact lijkt AI gegenereerd! Talloze mailbeloftes in de trant van: sorry, sorry, we zullen het bestelde opnieuw versturen etcetera.etc.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

2+1 gratis De gratis nooit aangekomen. Geen matriaal zi as beschreven. BH. Vreselijk blijft niet zitten. Nu retourneren, waardeloos!!! Krijg mail contact maar steeds hetzelfde antwoord met Lisa.... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb nooit geen probleem gehad met…

Ik heb nooit geen probleem gehad met Primo gerief nu bestelde ik frigo tafelmodel werd geleverd door 1 werknemer die druk ah bellen was beloofde mij dat het die dag nog opgehaald ging worden als de camionette leeg was nadien sprak hij verder met zijn smartphone, de andere sprak geen woord nederlands. Deze 2 wilde mijn oud toestel niet meenemen ondanks dat ik recupeltaks betaal nu 3 dagen verder nog niemand geweest. Gaat Primo nu doen of ze van niks weten ondanks Amazon hun hiervan berichten? Ikzelf heb geen vervoer en hoop dat Primo de juiste oplossing voor mijn probleem heeft en mn oude frigo hier weggeraakt!!! Dus wie dit lees opgelet bij levering dat ze uw oud toestel wel meenemen ik kon niet achter hun camionette lopen .....ik laat op fb iets weten als ik antwoord krijg.
Ondertussen kreeg ik mail van PRIMO mijn oud toestel was groter en zwaarder dan mn tafelmodel daardoor konden ze het niet inladen 🤔😂😅 Ik ben bijna 70j en heb mn frigo alleen buiten en vandaag terug binnen gezet die mannen waren met 2 komaan er staat nergens in de wet dat het dezelfde afmetingen moet hebben dus flauwekul. Zouden die 2 mn oude frigo ook laten staan als ik dezelfde maat had genomen??? Morgen neem ik contact met ombudsman van Vlaanderen die zal mij zeggen wat en hoe ik iets kan doen. Ik schreef een mail als antwoord maar geen reactie ook plaatste ik het op fb om mensen te verwittigen van Primo hun schandallige praktijken dus wie dit leest let goed op als ze leveren laat hun je oude toestel eerst inladen alvorens het nieuwe aan te nemen. Ik koop nooit meer bij Primo het was voorzien dat ik wasmachine en droogkast in juni ging kopen maar het zal bij Beko zijn daar is mijn buurvrouw heel tevreden over. Zouden ze zo handelen met hun grootouders hoop dat karma zijn/haar werk doet.

6 mars 2026

Reageren niet op mails

bh's van slechte kwaliteit en veel maar dan ook veel te klein. Een XL lijkt een XS. Verschillende mails verstuurd om mijn 30 dagen terugstuur recht maar reageren totaal niet op de mails. Dan maar testaankoop inschakelen he

23 janvier 2026

Serviço péssimo

Serviço péssimo, encomenda chegou aberta e danificada, alguns produtos ficaram inutilizados outros não chegaram, após muitas reclamações a solução apresentada pela Primor foi efectuar um crédito correspondente a um desconto.
Não recomendo péssimo serviço, empresa pouco credível.

7 décembre 2025

2+1 gratis

2+1 gratis
De gratis nooit aangekomen.
Geen matriaal zi as beschreven. BH. Vreselijk blijft niet zitten.
Nu retourneren, waardeloos!!!
Krijg mail contact maar steeds hetzelfde antwoord met Lisa.
Echt nooit weer primo!

5 janvier 2026

Never again

Stofzuiger na een maand heeft nauwelijks kracht meer, kreeg week later reactie op retour formulier met maak het eerst schoon.

Never again.

12 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Dit is echt een top bedrijf !

Dit is echt een top bedrijf !
Heel makkelijk te bereiken en reageren ook snel .
Ook zijn ze erg bereid mee te denken en zijn we tot een fijne oplossing gekomen na het niet leveren van een stofzuiger wat ook nog geneens hun schuld was maar van dhl .
Super netjes en een blije klant zoals het hoort .
Deze service was echt fijn zo zijn er niet meer veel bedrijven helaas
En dan de stofzuiger licht in gewicht heerlijk soepel de buis is te buigen zodat je onder bank kan , zuigkracht top extra onderdelen fijn 3 standen .. ook helemaal top voor mij vooral heb een spierziekte ben zo blij ermee ook voor mij minder pijnlijk stofzuigen

13 octobre 2025

Oplichting

Ik heb zeker 2 weken moeten wachten,en een stingring besteld en een merkloos goedkoop ding gekregen zonder verpakking.
Zeker hier niet bestellen

9 septembre 2025

Slechte ervaring met Primoo

Op de webshop bij het product de belofte dat er volgende dag geleverd zou worden.
Dat werd ruim een week later en bleek het product ook nog kapot te zijn.
E-mail gestuurd om dit te melden met de wens om het te retourneren. Daar geen enkele reactie op gekregen! Wat een teleurstelling dit bedrijf! Koop nooit meer iets bij Primoo!

5 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb lang op mijn spullen moeten…

Ik heb lang op mijn spullen moeten wachten heb berichten gestuurd werd niet op gereageerd maar ik
heb mijn spullen gekregen ziet er goed uit en erg blij mee dus, dan vind ik het ook sportief om een goede review te schrijven ik ben tevreden zo. Dus misschien moet je iets langer wachten maar mijn ervaring is het komt vanzelf aan.

22 août 2025

Nog geen eens 1 ster waardig

Nog geen eens 1 ster waardig, al 2 emails gestuurd voor retour word nergens op gereageerd. Dus je zit met een product die je niet kan gebruiken omdat je een product hebt gekregen die heel anders is dan op het plaatje is. Via Klarna besteld dus ga het via hun regelen hopelijk werkt dat.

20 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik raad deze winkel niet aan

Ik raad deze winkel niet aan, ze bezorgen pakketten op het aangegeven adres, maar later blijkt dat het pakket niet is afgeleverd en ze laten je met rente betalen, ik raad iedereen af ​​om bij deze winkel te bestellen

1 juin 2025

Opgelicht

In maart 2025 twee produkten besteld voor een totaal bedrag van €25,85 en betaald. Echter nooit iets mogen ontvangen. Op emails wordt niet gereageerd. Een grote oplichters bende. U bent gewaarschuwd.

19 mars 2025

Glascoating voor auto

Ik had glas coating besteld via hun .maar werkt voor geen meter de ruit blijft gewoon nat met slecht zicht tijdens de regen.en is maar wat goedkoop plastic uit china

27 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet werkende ademende knuffels…

Niet werkende ademende knuffels toegestuurd gekregen.
Na veel mails want telefoonnummer hebben ze niet, krijg ik de melding dat ze niet aan terugbetaling doen en nieuwe knuffels op zouden sturen.
20 mails en 3 maanden verder niets gekregen. Zelfs geen retourmogelijkheden.
Blijf weg van deze site!! Oplichting.

2 décembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus